4. juni 2022.4 god. comment_328993 Svakom trenerskom smjenom se ponadaju da će se vratiti u vrh i uvijek isto. Sve u klubu im je problem i uprava i trener i igrači. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_328995 2 hours ago, reLo said: Imaju budžet i mogu dovesti koga hoće. Ako ubodu s ovim trenerom, mislim da bi mogli postati jeben konkurent u budućnosti. Ne mogu vala, igraci zele da igraju u ligi sampiona, muce se da natjeraju De Jonga da pristane, Darwin isto zeli ligu sampiona, bit ce im bas problem nagovoriti ovaj put igrace. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329001 Samo im napišeš masnu platu i odmah su oni nagovoreni, ne vjerujem da bi neko odbio to ali to nije način da dovedu stvari u red. Ono što Adi i soxxx kažu opet čistka i opet novi trener, samo što ni ovome vjerovatno neće dati vremena da pohvata konce i dovede sve u red po svome. Oni će odmah očekivati rezultate, bitku na svim frontovima i pored toga da igraju neki dobar fudbal što nikad nisu Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329125 Sta li ce @hamco reci za ovo Darwin je samo ovo cekao, hoce da igra LP, a iako je bio zagrijan za United, odbio ih je samo iz tog razloga. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329133 Klopp je od Origia napravio super sub, da ne pricam sta je uradio sa Maneom i Salahom. Taj decko ima talenta, onako tanak je tehnicar ali dolazi kod vrhunskog trenera za ofanzivu i ako tu ne uspije onda mu pomoci nema. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329135 Ima on potencijala i mlad je, ali mi je smiješno da igrač nakon pola dobre sezone vrijedi 100 miliona. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329143 Malo je flopova imao Klopp, možda je vrijeme za jednog, mada ne znam baš, ako je on htio baš njega sigurno ima neki dobar plan. Ne bi se ovi iz Lpoola tako lako odvojili od ovoliko para, pogotovo za lika koji ne vrijedi ni pola od toga Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329147 24 minutes ago, Kun Aguer0 said: Malo je flopova imao Klopp, možda je vrijeme za jednog, mada ne znam baš, ako je on htio baš njega sigurno ima neki dobar plan. Ne bi se ovi iz Lpoola tako lako odvojili od ovoliko para, pogotovo za lika koji ne vrijedi ni pola od toga Njemu je najveci flop Keita. Sa velikim transferima su isli na sigurno. Darvin je u neku ruku i panic buy, jer je Siti uzeo Halanda, Celsi se sprema da istrese veliku lovu za pojacanja, a njima odlazi Mane i postoji realna mogucnost da dogodine ode i Salah. Bilo je potrebno da reaguju brzo, mozda i ne na nacin na koji smo od njih navikli, ali okolnosti im ne idu bas na ruku trenutno. Videcemo. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329150 Klopp je predugo tu, mislim da je Liverpool postigao šta se moglo, i sada ide pad. Odlazak Manea je veliki gubitak, nagodinu ako ode i Salah to je to od Liverpoola. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329154 Klopp je dugo tu i strašne rezultate je napravio, da budemo realni nije ni imao sreće da osvoji ligu samo jednom te da ispuši LŠ dva puta od Madrida Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329176 Izgleda da je Ekitike odbio u zadnji momenat Newcastle iako je sve bilo dogovoreno, valjda zato sto Ajax nije pustio Hallera u Dortmund, pa konta da moze tamo otici. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329178 Za Darwina, United ponudio 100+, Liverpool blizu 100 i Newcastle 100+ Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329182 Kako mu agent nabija cijenu Tri kluba po 100+ miliona... Mbappe na aparatima jebte. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329190 Lacazette se vratio u Lyon. Da se diabla pitalo, mi bismo ga doveli. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329196 15 hours ago, Whisper said: Lik nije novinar niti neko poseban, al ima pravo... Prije si imao bolji ukus za fudbalere koje bi doveo kod nas... Ali čuj Nunez neki 100 miliona, pa majke mi čuo za njega nisam do ove sezone, čak ni na FM-u Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329201 4 minutes ago, Kun Aguer0 said: Prije si imao bolji ukus za fudbalere koje bi doveo kod nas... Ali čuj Nunez neki 100 miliona, pa majke mi čuo za njega nisam do ove sezone, čak ni na FM-u Okolnosti su takve kakve su. Nama je opcija ostati sa nezadovoljnim i igracki katastrofalnim Lukakuom i/ili Vernerom, Havercom koji ni blizu nije spic i zelenim i sirovim Brojom, te izmisljati neku laznu devetku, ili probati nesto novo. Prvu trojicu smo videli na delu, a ne mozes napadati PL sa Brojom na celu kolone. Jesus nije igrac svetske klase, ali je po karakteristikama i nacinu igre mnogo drugaciji od svega sto imamo. Drugih opcija na trzistu cak i nema. Ako stvari ostanu ovakve kakve su, samo tapkamo u mestu, a gore tesko da moze. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329204 Just now, diablo_bih said: Nece se napadac kupovati dok se ne prodaju igraci. Evo ga i ovaj tap in Znamo, culi smo to vec xy puta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.