Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

2 hours ago, reLo said:

Imaju budžet i mogu dovesti koga hoće. Ako ubodu s ovim trenerom, mislim da bi mogli postati jeben konkurent u budućnosti.

Ne mogu vala, igraci zele da igraju u ligi sampiona, muce se da natjeraju De Jonga da pristane, Darwin isto zeli ligu sampiona, bit ce im bas problem nagovoriti ovaj put igrace.

Samo im napišeš masnu platu i odmah su oni nagovoreni, ne vjerujem da bi neko odbio to ali to nije način da dovedu stvari u red. Ono što Adi i soxxx kažu opet čistka i opet novi trener, samo što ni ovome vjerovatno neće dati vremena da pohvata konce i dovede sve u red po svome. Oni će odmah očekivati rezultate, bitku na svim frontovima i pored toga da igraju neki dobar fudbal što nikad nisu

Klopp je od Origia napravio super sub, da ne pricam sta je uradio sa Maneom i Salahom. Taj decko ima talenta, onako tanak je tehnicar ali dolazi kod vrhunskog trenera za ofanzivu i ako tu ne uspije onda mu pomoci nema.

24 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Malo je flopova imao Klopp, možda je vrijeme za jednog, mada ne znam baš, ako je on htio baš njega sigurno ima neki dobar plan. Ne bi se ovi iz Lpoola tako lako odvojili od ovoliko para, pogotovo za lika koji ne vrijedi ni pola od toga

Njemu je najveci flop Keita.  

Sa velikim transferima su isli na sigurno. 

Darvin je u neku ruku i panic buy, jer je Siti uzeo Halanda, Celsi se sprema da istrese veliku lovu za pojacanja, a njima odlazi Mane i postoji realna mogucnost da dogodine ode i Salah.  Bilo je potrebno da reaguju brzo, mozda i ne na nacin na koji smo od njih navikli, ali okolnosti im ne idu bas na ruku trenutno. 

Videcemo.

4 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Prije si imao bolji ukus za fudbalere koje bi doveo kod nas...

Ali čuj Nunez neki 100 miliona, pa majke mi čuo za njega nisam do ove sezone, čak ni na FM-u

Okolnosti su takve kakve su. 

Nama je opcija ostati sa nezadovoljnim i igracki katastrofalnim Lukakuom i/ili Vernerom, Havercom koji ni blizu nije spic i zelenim i sirovim Brojom, te izmisljati neku laznu devetku, ili probati nesto novo.

Prvu trojicu smo videli na delu, a ne mozes napadati PL sa Brojom na celu kolone. 

Jesus nije igrac svetske klase, ali je po karakteristikama i nacinu igre mnogo drugaciji od svega sto imamo. 

Drugih opcija na trzistu cak i nema.  

Ako stvari ostanu ovakve kakve su, samo tapkamo u mestu, a gore tesko da moze. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.