Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

"Bayern have reportedly paid a fixed fee of €19 million (£16m/$20m) plus an additional €6m (£5m/$6m) in add-ons to sign the midfielder."

PSG je idealan klub za Neymara. Njima je jedino bitno 7 utakmica knock-out faze Lige Prvaka, a Neymar ozbiljno odigra 10 utakmica u sezoni. Nema on više šta tražiti u timovima u kojima se zahtijeva ozbiljnost svake sedmice. Nema u njemu gladi, može sve rekorde oboriti sa Brazilom a mrsko mu, razmišlja da se povuče.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Kakav crni Neymar pa jesul oni normalni. Ako nam je Lukaku pravio problem zamisli tek sta bi ovaj radio. Nit trci i igra presing, neda sebi nista reci, plata enormno velika i poremetila bi totalno platni razred, plus je onaj pravi cigan i po ponasanju i po izgledu.

On 6/23/2022 at 9:22 PM, Wisey said:

Zato ne smijes prespavati kad se nudi igrac kao Bisuma za 30 miliona eura. 

Upravo to, zato se transferi moraju brzo rješavati, pogotovo ako u tom trenutku nema interesa za igrača a ne neka razvlačenja pa da se onda kroz medije i politiku klubova navuče još 20-30 miliona na iole realnu cijenu

To je tačno, ali ja više gledam po igri nego po finansijama. Nikad se od njega nije tražilo da stoji na 40 metara od gola ili da doda 50 puta na utakmici. Niko ne zna je li on u stanju da igra na taj način. Do sada se od njega tražilo samo da izbija lopte iz 16-erca i da nabija duge lopte. U ovom prvom je ponajbolji u ligi.

3 hours ago, Adi said:

Jedna lasta ne čini proljeće.

Nije slučajno da ga nijedan jači klub nije želio dovesti, a nama, Arsenalu i Tottenhamu je potreban igrač na toj poziciji. Nije stvar kvaliteta ekipe, stvar je stila igre.

Inače Arsenalov i Tottenhamov scouting i ulaganja su odlična bila u zadnjih par sezona, sjajna su pojačanja odradili (izuzev ovog roka u totaču) pa su veoma mjerodavni

A mjerodavan je skauting Evertona koji posluje najgore u ligama peticama?

Vrhunskim klubovima je rizik dovesti igrača koji ima 30 godina i koji je igrao na isti način čitavu karijeru, a taj način je potpuno suprotan od onoga što bi igrao u jednom Chelseaju, Arsenalu i sl. Tarkowski je odličan, ali nije za najveće klubove.

Andreas Perreira za 10 miliona iz Uniteda u Fulhamu, pa je li mene zajebava neko. Ovoga sam uzimao na posudbe prije 3-4 sezone na FM-u i tad je dobar bio, odličan izvođač prekida. Ali od tad on ništa u Unitedu napravio nije, kurcem mrdnuo nije i 10 miliona se uzme za njega. Pa koliko smo mi nesposobni da za naše igrače ne možemo uzeti ništa, igrače koji su kvalitetniji i koji su makar nešto napravili u zadnjih par sezona...

Treba nuditi ovim novim premierligašima igrače, očigledno su maloumni

4 hours ago, Adi said:

Uzeo Dortmund Hallera za 35 miliona eura. Da smo ga mi htjeli, tražili bi nam jedno 100 miliona.

Dobro je pa ga nismo htjeli imali smo i Abrahama i Lakaku koji su slični igrači i ni jedan nije odgovarao Tuchelu tako da bi to bilo opet bacanje para. 

4 hours ago, diablo_bih said:

Ali cuj Bergwijn u Ajax za 30 mil eura, po par minuta igrao u Tottenhamu.

A opet mi to ima više logike ako ništa on će u Ajaxu da bude veliko pojačanje, unosi neku promijenu i kvalitet tako da je Ajax na dobitku. A šta će Fulham od nekog mrtvog Pereire nego da opet ispadne iz lige

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.