Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Kakva je samo patka bila ova priča Ronaldo u City, volio bih samo i da Kane ostane u Tottenhamu tj. da ne ode u City, tu bi nam šanse baš porasle kada je u pitanju borba za titulu

Ne znam da li si citao ali zvanicno saopstenje je izdao Kane i napisao da 100% ostaje u Spursima ovu sezonu. Cak je i startao u utakmici Liga Konferencija i dao 2 gola.
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Jučer sam se onoliko napisao o Ronaldu u Cityu i na kraju ode u United. Moram sad i o tom.

To je velika stvar za njihove navijače. Vraća se igrač koji ih podsjeća na vremena kada su osvojili 3 titule zaredom, igrali 2 finala Lige Prvaka uzastopno i osvojili trostruku krunu u jednoj od sezona. Osim toga to je igrač koji je jedan od najvećih svih vremena i još uvijek dovoljno dobar da bude pojačanje bilo kojem klubu.

Ronaldo je jedan od najvećih pobjednika u historiji ovog sporta, a Manchester United je sa Solskjaerom postao takav luzerski klub da su u rangu Tottenhama. Ekipa je prepuna igrača koji skupa sa trenerom nestanu kada je najbitnije. Čim se treba igrati za trofej, nema ih, čim trebaju preuzeti prvo mjesto na tabeli, nema ih. Prema tome, ništa im se bolje od njegovog dolaska nije moglo desiti. Tu im je sad i Varane koji također zna kako je uzeti bitan trofej i pobjeđivati.

United sada u napadu ima 4 igrača koji su nešto između centarfora i krila. Rashford i Martial jednu sezonu igraju na krilu, a drugu u napadu. Svake sezone se zamijene. Greenwood može igrati bilo gdje naprijed. Zbog toga često igraju neku 4-2-2-2 formaciju sa dva napadača koji se često izvlače na stranu. Ronaldo je i Juventusu stalno igrao u tandemu sa nekim, u zadnjoj sezoni sa Moratom, tako da mu nije problem ova formacija. Znaju prebaciti i na 4-2-3-1 kada su svi zdravi, što mu isto odgovara iz reprezentacije. Problema da ga uklope neće biti.

Ono što bi moglo biti problem je Bruno Fernandes. Postoje 3 stvari u kojima je on pravo jak. Prva su penali, druga su slobodni udarci, a treća je dodavanje igraču koji je u najboljoj poziciji. Od Ronalda sad neće moći da radi prve dvije stvari, a lopte će morati dodavati najčešće njemu. Iz nekog razloga ni on ni Felix ne mogu ništa da urade za Portugal kada su sa Ronaldom na terenu. Ne znam zašto, ali tako je.

Mislim da i za United može dati preko 20 golova u sezoni bez većih problema. Sve će se vrtiti oko njega, penal će dobiti kad god poželi, ima ga ko uposliti i u stanju su da trpaju golove slabijim protivnicima. Postadoše i oni pravo ozbiljan kandidat za titulu.

Ne znam da li si citao ali zvanicno saopstenje je izdao Kane i napisao da 100% ostaje u Spursima ovu sezonu. Cak je i startao u utakmici Liga Konferencija i dao 2 gola.

Ma sve mi je to tanko, Ronaldo je navodno trebao ostati u Juventusu, vratio se u ekipu, zabio onaj gol u prošlom kolu u zadnjoj minuti nakon ulaska sa klupe (iako je poništen) ali evo nakon par dana odjednom preokret...

Camavinga u Realu za 34 miliona.

Jedna od krađa ovog prelaznog roka...

Nikola Vlašić prešao u West Ham. Sve mi se više i više sviđa ta ekipa.

Odličan posao radi WHU, plus su zadržali sve dobre igrače od prošle sezone, imaju i solidnu klupu, samo ne znam da li imaju drugog špica...

Jedna od krađa ovog prelaznog roka...

Odličan posao radi WHU, plus su zadržali sve dobre igrače od prošle sezone, imaju i solidnu klupu, samo ne znam da li imaju drugog špica...

Došao i Kral, još jedan potomak Slavije iz Praga. Svakako im je trebao jedan zadnji vezni.

Rezervnog napadača nemaju, može Yarmolenko poslužiti kao lažna devetka.

Došao i Kral, još jedan potomak Slavije iz Praga. Svakako im je trebao jedan zadnji vezni.

Moze i Bowen...
Ovo je najludji prelazno rok ikad, sigurno, bez premca:
Ronaldo, Messi, Griezman, Donaruma, Lukaku, Grilis, Sancho, Camavinga, Varane, Ramos, Hakimi ... samo jos Mbappe da je presao i to bi bilo to.
Pjanica poslali u Besiktas. Sigurno da mu je bolje i to nego da sjedi kod zutog na klupi, a da ima u nogama pruziti jos dobrih utakmica, mislim da ima.

To im je dobar potez, dobar je Kral bio kada sam gledao Spartu par puta, imaće i minuta to je sigurno.

Sve je to tanko kada krilni igrač mora mijenjati špica, mora se imati rezerva za napadača. Uvijek može doći do povreda, umora, pada u formi i slično... Mogli su pokupiti neki jeftinu opciju za klupu...

Barca propala. I grizmana i messia se rijesili u par dana

Dabogda ispali

Mislim da su to uradili upravo da ne bi propali, otišla su tri igrača koja su puno zarađivala a osim Messia niko od njih nije pružao ono što se očekivalo. Griezmann sa vremena na vrijeme ali nekako se i znalo da barsa nije za njega dok Pjanić nije ni dobijao neku šansu...

Nadam se da će potonuti smeća katalonska što je dublje moguće ako je ikako moguće da krenu Arsenalovim stopama...

• 3 mjeseca kasnije...

Odlican transfer za City. Taj lik nista posebno odigrao nije a uzet ce 60 miliona.

Kao da je 60mil evra nesto u fudbalu, za te pare sampionski timovi kupuju igrace za klupe

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.