Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

10 hours ago, Adi said:

Lenglet u Tottenhamu. Očekujem da bude flop.

Ma nece on igrati u prvoj. Vise je kao opcija da pokrije u kupovima i u slucaju povreda. Duga je sezona, dovoljno je iskusan da kad dobije minute makar ne grijesi.

Mislim da je ovo ok transfer za niih.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

9 hours ago, Kun Aguer0 said:

Regulion na izlaznim vratima Tottenhama, ne bi bio loša opcija kao zamijena u slučaju odlaska i Emersona i Alonsa još ako bi se dobio za neke manje pare. 

Nije li se Diablo svojevremeno bas ono palio na Reguljona ?

Ovi degenerici iz Uniteda dogovaraju s Barcom za De jonga. Ko je njima rekao da on vrijedi tolike pare meni nije jasno. 

Lewandowski je fizicki u besprijekornoj formi. Procitajte kako se lik hrani i trenira, zena mu takodjer neki fitnes zaludjenik i nutricionista. Sto se tog tice, nema razloga da on jos 3-4 godine ne odigra na ovom nivou. 

24 minutes ago, Wisey said:

Lewandowski je fizicki u besprijekornoj formi. Procitajte kako se lik hrani i trenira, zena mu takodjer neki fitnes zaludjenik i nutricionista. Sto se tog tice, nema razloga da on jos 3-4 godine ne odigra na ovom nivou. 

Isto bas mislim. Bayern je bez njega duplo slabija ekipa, zivi bili pa vidjeli. Mane njega ne moze zamjeniti iako ne vjerujem da je Mane i doveden zbog toga.

Sve su to bili odlicno backup igraci a ne otpad.

Otpad je alonso, barkley itd

30 mil za zinchenka je dzaba.

Odlican igrac al nedovoljno dobar da bude starter u citiu.

Ne volim ga sto je placko, kako je ovo u ukrajini poceli, poceo mi je ic ma kurac s komentarima. Jarane im suti il idi brani drzavu a ne iso bi da nije zene, iso bi da mije dijeta, iso bi da nisam pizda, iso bi da nije para citievih.

Cito sam da su odbacene opuzbe protiv parteya 

Ma razumijem kune  nije klasa al je ok igrac i sigurno ce se naigrat u arsenalu.

Ja bi alonsa zamjenio za zinchenka sutra da ovaj ukrajinac nije placko

Ja bi Alonsa zamijenio za Emersona i uzeo para dok se jos moze uzeti za njega. U Arsenalu ako zaista ocekuju da im Zinchenko drzi sredinu onda mogu da se bore za ligu konferencija jedino. Po meni moze biti jedino lijevi bek ali i to je pitanje kakav buduci da uprkos tome sto je Mendy bio out citavu sezonu Zinchenko je i to drugo mjesto poslije Cancela dijelio sa Akeom...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.