9. juli 2022.4 god. comment_330434 10 hours ago, Adi said: Lenglet u Tottenhamu. Očekujem da bude flop. Ma nece on igrati u prvoj. Vise je kao opcija da pokrije u kupovima i u slucaju povreda. Duga je sezona, dovoljno je iskusan da kad dobije minute makar ne grijesi. Mislim da je ovo ok transfer za niih. Prijavi
9. juli 2022.4 god. comment_330438 Regulion na izlaznim vratima Tottenhama, ne bi bio loša opcija kao zamijena u slučaju odlaska i Emersona i Alonsa još ako bi se dobio za neke manje pare. Prijavi
9. juli 2022.4 god. comment_330444 Lik je kurcina, Emerson za njega bog. Ako treba lijevi bek, dobar, a jeftin, onda je to Grimaldo. Povezuje se Arsenal sa njim i misle da ga mogu dobiti za 7 mil eura. Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330445 9 hours ago, Kun Aguer0 said: Regulion na izlaznim vratima Tottenhama, ne bi bio loša opcija kao zamijena u slučaju odlaska i Emersona i Alonsa još ako bi se dobio za neke manje pare. Nije li se Diablo svojevremeno bas ono palio na Reguljona ? Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330446 Njegova tema je jedna od brojnih koje su jednostavno nestale. Skaro je najviše bio za njega, diablo je kao i ja bio isključivo za Chilwella. Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330451 3 hours ago, Whisper said: Nije li se Diablo svojevremeno bas ono palio na Reguljona ? Adi je u pravu, meni je Chilwell bio prvi izbor. Kao alternativa mi je bio neko, ali ne mogu da se sjetim sa kojim smo se sve lijevim bekovima povezivali tada. Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330460 Pogledao sam u Chilwellovoj temi, Gosensa i Grimalda sam spominjao kao alternative koje bih volio da nisu spustili cijenu za njega kao sto jesu na kraju. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330582 Ovi degenerici iz Uniteda dogovaraju s Barcom za De jonga. Ko je njima rekao da on vrijedi tolike pare meni nije jasno. Prijavi
15. juli 2022.4 god. Popularna objava comment_330619 18 hours ago, apeiron said: A jos ne zeli da predje u united Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330669 Haman su se barca i bayo dogovoriki oko lewandowskog 45+5mil bonusa Zanimljivo da je dobio ugovor na 4 godine tj 3+1 s 34 godine Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330672 Lewandowski je fizicki u besprijekornoj formi. Procitajte kako se lik hrani i trenira, zena mu takodjer neki fitnes zaludjenik i nutricionista. Sto se tog tice, nema razloga da on jos 3-4 godine ne odigra na ovom nivou. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330673 24 minutes ago, Wisey said: Lewandowski je fizicki u besprijekornoj formi. Procitajte kako se lik hrani i trenira, zena mu takodjer neki fitnes zaludjenik i nutricionista. Sto se tog tice, nema razloga da on jos 3-4 godine ne odigra na ovom nivou. Isto bas mislim. Bayern je bez njega duplo slabija ekipa, zivi bili pa vidjeli. Mane njega ne moze zamjeniti iako ne vjerujem da je Mane i doveden zbog toga. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330695 Eto, rijesio se City otpada sa lahkocom i sa dobrom cifrom na kraju. Nevjerovatno. Zamalo i da Akea utope za 50 mil funti jbt. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330702 Sve su to bili odlicno backup igraci a ne otpad. Otpad je alonso, barkley itd 30 mil za zinchenka je dzaba. Odlican igrac al nedovoljno dobar da bude starter u citiu. Ne volim ga sto je placko, kako je ovo u ukrajini poceli, poceo mi je ic ma kurac s komentarima. Jarane im suti il idi brani drzavu a ne iso bi da nije zene, iso bi da mije dijeta, iso bi da nisam pizda, iso bi da nije para citievih. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330703 Super je sto ce arsenal imat jednog placku vise kad ih poderemo Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330712 E jebi ga soxxx sad i ti ga usra, Alonso odigrao more utakmica zadnje dvije sezone, Zinchenko se nije pojavio do samog kraja sezone i početka rata u Ukrajini, tada je tek počeo startati u ligi i plakati svako kolo i sad ispade igračina Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330717 U Arsenal ide, je li tako? On je u reprezentaciji veznjak. Sad kad je Partey izgleda silovatelj, a Xhaka i Lokonga donose više štete nego koristi, Zinchenko bi više igrao u sredini. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330720 Cito sam da su odbacene opuzbe protiv parteya Ma razumijem kune nije klasa al je ok igrac i sigurno ce se naigrat u arsenalu. Ja bi alonsa zamjenio za zinchenka sutra da ovaj ukrajinac nije placko Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330733 Ja bi Alonsa zamijenio za Emersona i uzeo para dok se jos moze uzeti za njega. U Arsenalu ako zaista ocekuju da im Zinchenko drzi sredinu onda mogu da se bore za ligu konferencija jedino. Po meni moze biti jedino lijevi bek ali i to je pitanje kakav buduci da uprkos tome sto je Mendy bio out citavu sezonu Zinchenko je i to drugo mjesto poslije Cancela dijelio sa Akeom... Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330738 Lisandro Martinez u Unitedu, skoro 60 miliona eura, igrat će umjesto Maguirea. Neće gubiti lopte kao on, ali neće dominirati u skoku jer je visok samo 175 cm. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.