18. juli 2022.4 god. comment_330757 18 hours ago, diablo_bih said: 64 mil eura. Toliko ga United platio ??? Ja sam prvo mislio da je lijevi bek i da je visok 160cm sudeći po komentarima i sprdnji... Nigdje veze, dzaba Maguireu 190 kad je glup ko kurac i nesposoban ni Kounde nije puno viši 178cm visok lik isti ti kurac Prijavi
18. juli 2022.4 god. comment_330762 Malac ima najvise osvojenih zracnih duela, nista visina ne znaci. Prijavi
18. juli 2022.4 god. comment_330766 5 minutes ago, Adi said: Ne znači protiv Vitessea, Groningena i Besiktasa U LP je statistika, nisam vidio u ligi. Prijavi
19. juli 2022.4 god. comment_330793 Jonathan Clauss will undergo medical tests as new OM player in the morning. Full agreement completed after the opening bid made 10 days ago, Lens have accepted €8m fee. ⚪️🔵🤝 #OM Diablo ga je spominjao kao backup al ode cojk Prijavi
19. juli 2022.4 god. comment_330794 41 minutes ago, soxx said: Jonathan Clauss will undergo medical tests as new OM player in the morning. Full agreement completed after the opening bid made 10 days ago, Lens have accepted €8m fee. ⚪️🔵🤝 #OM Diablo ga je spominjao kao backup al ode cojk dokurčilo mu čekati ps. gledao sam ga protiv Hrvatske nedavno, ima tu potencijala, u pravu je Diablo za back up (kad bi prihvatio) bio bi više nego ok Prijavi
19. juli 2022.4 god. comment_330802 Kasno smo krenuli sa transferima i zato smo zakasnili za neke igrače. Clauss bi bio idealna zamjena za Jamesa, samo sam siguran da bi nama tražili duplo više para (što opet nije problem). Prijavi
19. juli 2022.4 god. comment_330810 Ne bi, uvijek su trazili 7, 8 miliona za njega. Ocigledno nisu stigli da to rijese, jer su se preusmjerili na stopera. Prijavi
19. juli 2022.4 god. comment_330815 Ne znam što takve transfere ne rješavaju u današnje vrijeme flopa od 8-9 miliona niko nikada spomenuo ne bi i ništa se od njega očekivalo ne bi Prijavi
22. juli 2022.4 god. comment_330922 Supertalentovani mladi perspektivni 30-godišnji Jesse Lingard je novi igrač Nottingham Foresta. Kažu da će biti najplaćeniji igrač izvan top 6 i da mu toliku platu nije mogao/htio dati West Ham. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331056 Nordi Mukiele iz Leipziga prešao u PSG za 13.5 miliona funti. Još jedna dobra opcija za rezervnog desnog beka ode u nepovrat jer mi svu energiju trošimo na čupavca iz Seville. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331068 3 hours ago, Adi said: Nordi Mukiele iz Leipziga prešao u PSG za 13.5 miliona funti. Još jedna dobra opcija za rezervnog desnog beka ode u nepovrat jer mi svu energiju trošimo na čupavca iz Seville. Navodno smo tu zakasnili, kada su vidjeli da će ih Sevilla opet izjebati, pokusao se kontaktirati Lepzig i uzeti Mukiele, tu su navodno ponudili Wernera na posudbu i odatle datira ta poveznica sa povratkom Wernera u RBL. Ono što se desilo je da je Mukiele za razliku od crnog čupavog govnata iz Seville rekao da je već dogovorio sve sa PSGom i da ne želi da pogazi to jer je ljudina a ne crno čupavo govno Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331207 U čemu je sad mudrost da City proda Silvu Barceloni? U čemu je uopšte fazon da prodaju gomilu dobrih igrača ovog ljeta? Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331217 Ma ne znam ni kako ga barca moze kupit a ne znaju ni hocel raphinhu te lewandowskog möc registrovat Sto nasi ne zaganjaju silvu. Top igrac Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331220 Barca mora prodati Depaya i Frenkijea za 100 miliona ili naci nacin da se oslobode njihove plate da bi registrovali te nove igrace. Inace ce imati kupljenog lewu, raphinhu i koundea onako Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331231 mogu im nasi dati komotno azpija i alonsa u paketu + nesto para za de jonga Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331241 10 hours ago, Spaha said: mogu im nasi dati komotno azpija i alonsa u paketu + nesto para za de jonga Pa da je naša nesposobna uprava u pitanju vjerovatno bi se na takvo nešto pristalo, ovako će barca uz njih dvojicu da ti traži 60 milki... Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331244 Ne da Tuchel Alonsa i Azpilicuetu izgleda. Pa će kao prošle sezone Alonso igrati umjesto Chilwella kompletan početak sezone, a Azpilicueta će igrati RWB ispored Jamesa. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331278 Neka ostavi Alonsa i Azpija, neka se malo tumbaju po terenu ali zato neka proda ovo omladinaca što ima da se skupi para za novog Alonsa samo mlađa verzija Prijavi
6. august 2022.4 god. comment_331583 Zamisli da jos i ovo odrade, pa ljudi se pisaju po svijetu. Nemaju para a urade idealan transfer period. Prijavi
6. august 2022.4 god. comment_331586 2 minutes ago, Bari said: Zamisli da jos i ovo odrade, pa ljudi se pisaju po svijetu. Nemaju para a urade idealan transfer period. Vjerovali ili ne ja bih volio da se ovaj transfer ostvari. Ok, Barselona ce zaista biti jaka ali cd i City biti slabiji. Naravno pod uslovom da se ne pojacaju ali svakako B. Silvu ne moze skoro niko zamjeniti. Vec su im otisli Jesus, Sterling i Zinchenko i smatram koliko god da su Haaland i Alvarez i Philips dobro trebat ce im vremena da se uhodaju i uigraju. Odlazak Silve, ukoliko se naravo to desi, znatno ce ih oslabiti. Prijavi
6. august 2022.4 god. comment_331593 Mozda cete se smijati, ali vjerujem da mnogi igraci zele u Barceloni radi zivota tamo. Grad je jako lijep, vrijeme prijatno, ima sve a klub je dobar. Za latino igrace i Spance/Portugalce me nimalo ne cudi da biraju cak i za nesto manje novce doci u Barcelonu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.