Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

3 hours ago, Whisper said:

Okolnosti su takve kakve su. 

Nama je opcija ostati sa nezadovoljnim i igracki katastrofalnim Lukakuom i/ili Vernerom, Havercom koji ni blizu nije spic i zelenim i sirovim Brojom, te izmisljati neku laznu devetku, ili probati nesto novo.

Prvu trojicu smo videli na delu, a ne mozes napadati PL sa Brojom na celu kolone. 

Jesus nije igrac svetske klase, ali je po karakteristikama i nacinu igre mnogo drugaciji od svega sto imamo. 

Drugih opcija na trzistu cak i nema.  

Ako stvari ostanu ovakve kakve su, samo tapkamo u mestu, a gore tesko da moze. 

Super je to sto je Jesus drugačiji od Lukakua i Wernera po karakteristikama ali od kakve je to koristi kad ni od njega ne možeš da očekuješ 10 golova po sezoni u ligi i to u ekipi kao što je City. 

Borja je odradio sezonu u Premiershipu i dobro se pokazao tako da mu treba dati priliku, ne kažem da bude vođa napada ali da ima solidnu minutažu, bolje to nego opet bacati pare za napadača i vrtiti se u krug

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

28 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Super je to sto je Jesus drugačiji od Lukakua i Wernera po karakteristikama ali od kakve je to koristi kad ni od njega ne možeš da očekuješ 10 golova po sezoni u ligi i to u ekipi kao što je City. 

Borja je odradio sezonu u Premiershipu i dobro se pokazao tako da mu treba dati priliku, ne kažem da bude vođa napada ali da ima solidnu minutažu, bolje to nego opet bacati pare za napadača i vrtiti se u krug

Broji treba dati sansu, to stoji ali koja je poenta ostati sa ovom dvojicom slabo kvalitetnih igraca, kada je broj opcija na transfer marketu jednak nuli ?

Što Jesus može donijet u špici (ako je to pozicija gdje ga se želi, možda ga se dovodi za krilo?) a da Kai ne može? Možemo raspravljati o kvaliteti, ali profilno su slični, ni jedan nije tipičan napadač koji će utrpat hrpu golova ali će zato asistencije, kombintoriku s suigračima, driblinge... Ne znam što će nam. A vratit Kai na desetku pored Mount isto teško.

2 minutes ago, diablo_bih said:

Pa ako ces ostati na werneru i lukakuu, onda neces kupovati napadaca. Raspravljati o kupovini napadaca se moze samo kada i ukoliko prodamo Wernera i/ili Lukakua.

Cuti ti tap in :D

Podrazumeva se da se pise u slucaju prodaje jednog od njih dvojice.  To je i vrapcima jasno.

5 minutes ago, ja13 said:

Što Jesus može donijet u špici (ako je to pozicija gdje ga se želi, možda ga se dovodi za krilo?) a da Kai ne može? Možemo raspravljati o kvaliteti, ali profilno su slični, ni jedan nije tipičan napadač koji će utrpat hrpu golova ali će zato asistencije, kombintoriku s suigračima, driblinge... Ne znam što će nam. A vratit Kai na desetku pored Mount isto teško.

Prvo Jesus jeste spic, Haverc nije.

Drugo Jesus se mnogo bolje snalazi sa loptom na malom prostoru od Haverca.

Trece Jesus moze nekoga i da predribla, ne treba mu hektar zemlje da primiri loptu.

31 minutes ago, Whisper said:

Cuti ti tap in :D

Podrazumeva se da se pise u slucaju prodaje jednog od njih dvojice.  To je i vrapcima jasno.

Trece Jesus moze nekoga i da predribla, ne treba mu hektar zemlje da primiri loptu.

1. Dali su isto golova u sličan broj utakmica (s tim da City kreira puno više šansi nego mi), tako da mu to i puno i ne znači

2. i 3. Ok, po tebi je bolji igrač, ali onda se moramo riješit Kaia prvo, što će nam obojica? Obojica nisu tipične špice. Ajde ovaj može povremeno na krilo a ovaj na desetku, ali jedan od njih dvoje ne bi bio prvotimac i teško da bi mu se to svidilo.

Da zaključim, mislim da nam ne treba i da s njim neće dobit ništa puno više nego šta već imamo u postojećem kadru, a pritom nije besplatan i te pare možemo puno kvalitetnije uložit.

Kai prvi spic, izmene werner i broha i taman... a lukaku ako ostane eto samo plus. Jbg ne znamo sta ocekivati od brohe. Znamo da je trenutno dobar ali ne i dovoljno dobar za prvotimca kluba koji tezi tituli sto ne znaci da mzd ne bude i najbolji sve trojice.

Primarno su nam stoperi, wing bekovi a ostalo po potrebi 

5 hours ago, Kun Aguer0 said:

Lukaku ako ostane to je ogroman minus, imati igraca koji ubire preko 300k sedmicno, koji je nezadovoljan i sjedi na klupi, nikakvog to plusa vidjelo nije.

A ove Whisperove tvrdnje da je Jesus igracina a Kai kita necu ni da komentarisem vise....

Uuu sad cemo da se svadjamo.

Prvo ne lazi :D

Drugo ne izvrci moje reci. 

Naveo sam razlike izmedju njih dvojice, tj Jezusove prednosti za poziciju napadaca. 

Nigde, ali nigde nisam napisao da je Jesus generalno bolji igrac, niti da je igracina. Niti cu. 

Ciao bella.

21 hours ago, Whisper said:

Uuu sad cemo da se svadjamo.

Prvo ne lazi :D

Drugo ne izvrci moje reci. 

Naveo sam razlike izmedju njih dvojice, tj Jezusove prednosti za poziciju napadaca. 

Nigde, ali nigde nisam napisao da je Jesus generalno bolji igrac, niti da je igracina. Niti cu. 

Ciao bella.

Hajmo ovako onda

Dakle Jesus  je spic a Havertz nije, to je tačno slažem se, jeste da je ove sezone odigrao sigurno 20 tekmi kao krilo ali nema veze, uvijek je do sad bio spic.

Ako se Jesus bolje snalazi sa loptom na malom prostoru od Havertza, moze da predribla, ima bolji prijem, samim time i tehniku, špic je dakle bolji strelac i realizator jel ? Šta je još ostalo u čemu Havertz može biti bolji, naravno od bitnih parametara ? Tako da ovo mene upućuje na to da je Jesus po tvom bolji igrač od Havertza dok po mom mu je tu negdje do muda

• 2 sedmice kasnije...
25 minutes ago, diablo_bih said:

Ekitike izgleda trazio previse nakon dogovorene cijene i newcastle odustao. Hallera doveo Dortmund.

Mislim da je njegov agent trazio dodatan kes preko vec dogovorenih uslova, i da je zbog toga propao dil. 

Suskalo se i o interesu Reala..

Ajax pustio Gravenbercha u Bayern za 18 miliona eura (zadnja godina ugovora doduše), a ovamo za Anthonya traže 70 miliona, za Timbera isto, za Martineza malo manje. Eno i Leeds za Raphinhu navodno hoće 75 miliona, Nunez plaćen 100 miliona u totalu. Stvarno su ove cijene nenormalne, teško je dovesti nekog za normalan iznos.

38 minutes ago, Wisey said:

Zato ne smijes prespavati kad se nudi igrac kao Bisuma za 30 miliona eura. 

Nisu nasi spavali, samo su se borili za prevlast u foteljama.

3 hours ago, Adi said:

Ajax pustio Gravenbercha u Bayern za 18 miliona eura (zadnja godina ugovora doduše), a ovamo za Anthonya traže 70 miliona, za Timbera isto, za Martineza malo manje. Eno i Leeds za Raphinhu navodno hoće 75 miliona, Nunez plaćen 100 miliona u totalu. Stvarno su ove cijene nenormalne, teško je dovesti nekog za normalan iznos.

Grav 30 mil eura koliko ja znam. Anthony 50 mil funti otprilike bi trebao kostati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.