Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Al koji ce im kurac Ings kad imaju Watkinsa. Ings je sasvim dobar igrac ali bolje da su doveli nekog kreativnog veznog ili jos jednog dobrog stopera uz Mingsa.

Joj Ings i Mings :D
Demiral iz Juventusa u Atalantu na posudbu s pravom otkupa. Sta je bilo sa njim? Zar nije vazio za ozbiljnog stopera prije godinu, dvije?

OFFICIAL. Lionel Messi will not continue at Barcelona.

“Despite having reached an agreement between Barça and Leo Messi and with the clear intention of both parties to sign a new contract today, it will not be possible to formalize due to economic and structural obstacles (Spanish LaLiga regulations)”.

Nisam se pretjerano iznenadio, faraonski ugovor u klubu koji jedva finansijski dise tesko da ce ici.

The new #PSG
4-3-3
Donnarumma*
--
Hakimi*
Marquinhos
Sergio Ramos*
Bernat
--
Wijnaldum*
Verratti
De Maria
-
Mbappè
Messi*
Neymar

Ako i sad ne uzmu LS slobodno neka stave katanac.
Edin Dzeko agreement on personal terms with Inter is confirmed [contract until 2023] but not to replace Lautaro Martinez. Inter want to sign two strikers to replace Lukaku. #Inter

Inter want to keep Lautaro despite Tottenham bid. Dzeko could join once Roma find a replacement. @fabrizio

Možda ostanu i bez Martineza.
Izgleda da ce Vestergard u Leicester. Meni licno odlican igrac, za svoju visinu izuzetno dobra kontrola lopte a nije cak ni spor. Ima iskustva i bice im piprilicno dobra zamjena za Fofanu.

Kad se Van Dijk povrijedio spominjao se kao moguća zamjena za njega. Toliko o tome koliko je dobar. Leicester u posljednje 2-3 godine ne može promašiti sa kupovinom.

Sad stvarno imaju širinu. Bekovi Ricardo Pereira, Castagne, James Justin, Bertrand, štoperi Evans, Soyuncu, Fofana i vrlo vjerovatno Vestergaard. Na sredini Ndidi, Soumare, Tielemans, Praet i naprijed Maddison, Barnes, Perez, Vardy, Daka, Iheanacho.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.