12. august 2021.5 god. comment_317939 Sto centralni? Imaju praeta i tielemansa. Po meni im treba krilo desno. Nalo je 4 igraca na sredini za sezonu intenziteta kakav je u Engleskoj. Prijavi
12. august 2021.5 god. comment_317941 Nisu loši Choudhury ili N. Mendy za neku petu opciju. Ne moraju svi biti top klasa. Prijavi
12. august 2021.5 god. comment_317961 Nisu loši Choudhury ili N. Mendy za neku petu opciju. Ne moraju svi biti top klasa. Ovo Whisperu, nije da nemaju opcija, ali to su glavne te opcije. Prijavi
24. august 2021.5 god. comment_318430 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1430251637889814530?s=19 Zvanicno je. Prijavi
24. august 2021.5 god. comment_318433 Opet parizani izvisili. Necu reci da su zarad Mesija izgubili Kilijana ali ovo je jos jedan od jasni cinjenica da nikad nece uzeti trofej prvaka evrope. Pricalo se jos od Monaka da ce zavrsiti u Real Madridu i konacno se dogadja. Prijavi
24. august 2021.5 god. comment_318434 Od kud sad Realu pare za Mbappea? Kakav lopovluk, pa to je strasno. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318454 A bilo je pitanje vremena kad će otić, ako ne već ove sezone, onda bi iša iduće. Jednostavno mlad ambicioznan igrač koji puca na to da bude najbolji na svijetu nema šta tražit u francuskoj ligi. Vidjeli smo što se dogodilo Neymaru, otišo je da izađe iz sjene Messia i bude glavni igrač kluba a na kraju su svi zaboravili na njega je jednostavno nikog nije briga za Francusku ligu. Igrač koji provede prime u Francuskoj ligi nikad neće bit u konkurenciji za najboljeg u svijetu a kamoli u povijesti Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318458 Ako odbiju nalete ovo ljeto, onda ce otici besplatno u Real. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318463 Kejn potvrdio da ostaje u Spursima. Dobra stvar za nas, mozemo lakse do titule. Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318464 Zar nije potvrdio da ostaje "ovog ljeta" sta god mu to znacilo? (a po mojoj logici znaci da ostaje jos mjesec dana) It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I've had in the last few weeks. âš½ I will be staying at Tottenham this summer and will be 100% focused on helping the team achieve success. #COYS Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318465 Zar nije potvrdio da ostaje "ovog ljeta" sta god mu to znacilo? (a po mojoj logici znaci da ostaje jos mjesec dana) It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I've had in the last few weeks. âš½ I will be staying at Tottenham this summer and will be 100% focused on helping the team achieve success. #COYS Pogresno sam protumacio. A jebi ga, ko ce znati, u Spursima moze samo propasti. Ramsdale potpisuje za Bournemouth.. Bournemouth ispada Ramsdale potpisuje za Sheffield Utd... Sheffield ispada Aaron Ramsdale je ove sezone novi igrac Arsenala Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318467 Pa ostaje još ovu polusezonu, a na zimu će probat opet uteć. Ljeto traje do 22.9 a prijelazni rok završava 31.8. Znači ako ostaje ovo ljeto ne može nikako promijenit klub prije zime Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318468 https://twitter.com/City_Xtra/status/1430591060678414337?s=19 Tuchel ga ubio u pojam Prijavi
25. august 2021.5 god. comment_318476 Nije on za reprezentacije, propast će tamo samo tako, nema u reprezentacijama dovoljno vremena za uigrat ekipu, on je trener koji bazira svoju igru na sistemskoj igri uigranoj do perfekcije, to je u reprezentaciji ne moguće Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318534 Navodno je sve riješeno i Ronaldo potpisuje City narednih dana. Ako se to desi City postaje prvi favorit, bit će ih teško zaustaviti u pohodu na još jednu titulu Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318536 De ba, Ronaldo ce zavrsiti ispod 20 golova. Nema svakakvih penala i nije ovo Serie A. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318549 Kakvo pisanje po Unitedovim navijacima. Ovakav karakter poput Ronalda apsolutno ne moze biti lojalan bilo kojem klubu. Taj gleda samo na slavu i to je to. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318553 Ronaldo ce trpati zicere, ali ce biti igrac manje na terenu. Ne znam bas da je ovo dobar posao Pepa. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318558 Ronaldo u City je jedna jako zanimljiva tema. Prije svega to ne bi bilo dobro za njegov ugled. Od sva 4 kluba za koje je igrao nekako mi se čini da je najviše vezan uz taj Manchester United, iako najviše voli Sporting. Radije pređi u PSG i igraj sa Messijem i Neymarom, nego u City. Ja mnogo ne volim Manchester United i Ronalda tako da bi mi odgovaralo da on ispadne izdajnik, a klub postane predmet ismijavanja zbog ovoga. Ronaldo je baš ono što Cityu treba. Ako izuzmemo lijevog beka kojeg traže već godinama, jedini problem je centralni napadač. Jesus zadnji bitan gol dao možda u Brazilu u juniorima, a svi ostali su samo improvizacija. Treba im neko ko će stajati naprijed i koristiti šanse i odraditi malo pressinga u 20% situacija kada lopta nije kod njih. Pored vrhunskih kreatora poput De Bruynea, Grealisha, Mahreza, Silve i drugih šansi neće nedostajati. On je trenutno baš to - čeka u 16m i trpa. On će im riješiti još jedan problem, a to je problem izvođenja penala. Penaldo će to preuzeti i zabijati 90% penala, što je puno bolje od njihovih 50-60% konverzije. Mislim da bi mogao dati i 30 golova u sezoni. City protiv slabih ekipa često zabije 3+, a Ronaldo baš voli da se iživljava, da zabija još i nabija rekorde. Sterling je prije 2 sezone zabio 20 ligaških golova, od toga su samo 2 nešto vrijedila. Ostali su bili za 3:0, 4:0, 5:0 i sl. Tako da bi mogao imati 20-30 golova u sezoni. E sad loše strane. Guardiola u Cityu stalno rotira. Kad su izbacili PSG i kasnije igrali protiv nas u ligi, promijenio je 10 igrača. Izveo je formaciju koja nema nikakvog smisla, ali je bilo bitnije da se oni odmore, a ovi dobiju šansu. Ronaldo hoće da igra svaku utakmicu po 90 minuta. Druga loša stvar je što će mu morati dozvoliti da izvodi sve slobodnjake, a u klubu ima dosta boljih izvođača od njega. CIty je klub sa 15-ak zvijezda, ali opet se niko previše ne izdvaja. Ne znam kako bi to izgledalo sa najvećom zvijezdom na svijetu. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318563 Svi smo mislili da ce uzeti Kanea, tako da dovodjenje Ronalda mogu progutati. Ne bi ih tako olako proglasio prvakom. Liverpool se raspituje oko Bissoume, to bi bio odličan potez. Pojačao bi ekipu za barem 15%. Brighton nije u obavezi da prodaje jer imaju para od Whitea ali ako dodje dobra ponuda prihvatili bi. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318568 Dobro bi im došao jer nemaju pravu zamjenu za Fabinha. Ali bih volio da ostane u Brightonu. Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318569 Borba Uniteda i Sitija za Ronalda. Izgleda da će ipak u United. EDIT: https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1431248252968505346 Ne zna se čiji su navijači ispali smiješniji u svemu ovome. Mislim da su ipak Unitedovi haha. Isprozivali Ronalda na sva zvona, počeli slaviti Messija. Prijavi
28. august 2021.5 god. comment_318603 Kakva je samo patka bila ova priča Ronaldo u City, volio bih samo i da Kane ostane u Tottenhamu tj. da ne ode u City, tu bi nam šanse baš porasle kada je u pitanju borba za titulu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.