Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije neki igrac , ali ovakav nam jedan treba , koji se ne libi upucati loptu sa 25-30 metara . Nasi veznjaci pokusavaju "uci" s loptom u gol tako da bi Schurrle barem sto se tog segmenta igre bio dobro pojacanje . 

On mi uopšte nije simpatičan, ali već sam napominjao da nam je ovakav tip igrača prijeko potreban.  Čim dobije loptu korak-dva pa šut, trenutno u ekipi takvog krilnog igrača nemamo, pa je Schurrle dobro došao.   

E sad ostaje nam da vidimo hoće li bit pojačanje ili ipak squad igrač.  

Eto, očigledno je da ga je malo ko htio, ali neminovnost je izgleda da Schürrle stiže. Trebali su Marina uključiti u transfer, kad se već radi biznis sa Nijemcima, ionako se čini beskoristan a sad će imati još manje prilike za igru.

Opet se kupuje na slijepo, bez managera, osim ako nešto već nije dogovoreno, a sumnjam da jest. Mjesto da gledaju bitnije pozicije i deficitarnije...

ne ne ne ne i ne i još tisuču puta ne, pa koji je njima kurac palac praznoglavac homoseksualac ?!?  pa imaju li oni mozak il je netko na tom mjestu njima grah posadio ?  jebote srule da te jebo srule u guzicu, KDB možda nije zvanično dio transfera, možda je samo posudba ali i ja i vi znamo da dolaskom surle KDB ispada i samo je pitanje oće li ga prodat prije nego što on shvati s kojim budalama ima posla i pobuni se protiv nikakve minutaže ili posudbi u kvazi klubove. Jebote konj kako bi ovaj Chelsea mogao bit jebački klub sam da ga vodi netko s mozgom.. jebo ih surla da ih jebo surla

ne ne ne ne i ne i još tisuču puta ne, pa koji je njima kurac palac praznoglavac homoseksualac ?!?  pa imaju li oni mozak il je netko na tom mjestu njima grah posadio ?  jebote srule da te jebo srule u guzicu, KDB možda nije zvanično dio transfera, možda je samo posudba ali i ja i vi znamo da dolaskom surle KDB ispada i samo je pitanje oće li ga prodat prije nego što on shvati s kojim budalama ima posla i pobuni se protiv nikakve minutaže ili posudbi u kvazi klubove. Jebote konj kako bi ovaj Chelsea mogao bit jebački klub sam da ga vodi netko s mozgom.. jebo ih surla da ih jebo surla

Potpisujem ovo. 

Stvarno ne vidim u cemu je stvar...mi dovodimo Surlea a De Bruyna saljemo jos godinu dana na posudbu.Treba dati sansu KDB da sljedece sezone pokaze sta zna,ne ovako nismo ni vidili sta i koliko moze De Bruyne,a vec se dovodi slican tip igraca stvarno nema logike.Treba vratiti mlade igrace u klub tipa Lukaku,De Bruyne jer su odradili jednu sezonu na pozajmicama dobro su se tamo pokazali i sada ih treba nagraditi povratkom u tim.Ako ima mjesta za "izraelskog Messia" Benayuna onda ima mjesta i za mlade igrace.

slažem se sa vinkom u potpunosti. oni su prošlo ljeto kupili kevina i marina. ovaj odma na posudbu a ovaj se sa djecom igra i nije dobio priliku dok naravno jbn benajun igra. koji klinac kupuju igrače za prvu ekipu pa ih ne koriste. de bruyne je trebao ostati i boriti se za prvih 11 pa bi vidili onda oscara i hazarda kako igraju

@vinko i ostali

Kakve veze ima KDB i Schurrle??   Jel to vi bgt smatrate da će ovaj drugi KDB-u smetati u Chelsea, da zbog njega Kevin neće dobiti šansu u timu??

KDB-u jedino smetaju Oscar i Lampard, niko više.

@vinko i ostali

Kakve veze ima KDB i Schurrle??   Jel to vi bgt smatrate da će ovaj drugi KDB-u smetati u Chelsea, da zbog njega Kevin neće dobiti šansu u timu??

KDB-u jedino smetaju Oscar i Lampard, niko više.

ja nigdje nisam rekao da će surla direktno uzet mjesto u timu KDB-u nego da će ga sebat uključivanjem u transfer,  slat ga na posudbe u prosječne   (trenutno) njemačke klubove (da ne govorimo o europskim standardima), a on razvaljuje što dovoljno potvrđuje i interes BvB-a a vjerujem i da bi ga mnogi klubovi, veliki klubovi htjeli vidjet u svojim redovima, jedino ga u Chelsiju mogu uključit u transfer za igrača koji je zapravo lošiji od njega xD

Ti si naivan ako misliš da je Čelsi doveo Kevina u nameri da mu daju šansu da zaigra za prvi tim. :-O

Ti si naivan ako misliš da je Čelsi doveo Kevina u nameri da mu daju šansu da zaigra za prvi tim. :-O

pa koji ga je klinac onda doveo???  

Ne , nego su ga doveli , jer su znali da ce Leverkusen traziti KDB-a u zamjenu za Schurrle-a . 

Igi nemoj biti smijesan .

ja nigdje nisam rekao da će surla direktno uzet mjesto u timu KDB-u nego da će ga sebat uključivanjem u transfer,  slat ga na posudbe u prosječne   (trenutno) njemačke klubove (da ne govorimo o europskim standardima), a on razvaljuje što dovoljno potvrđuje i interes BvB-a a vjerujem i da bi ga mnogi klubovi, veliki klubovi htjeli vidjet u svojim redovima, jedino ga u Chelsiju mogu uključit u transfer za igrača koji je zapravo lošiji od njega xD

Pa možda ga ne uključe u transfer i šta onda??  Svejedno će se oplest po Schurrle-u ;)

Oni ako su nanijetili da Kevina šalju na posudbu, tako će i biti, nema veze da li došao Schurrle, neko treći ili možda niko ...

@igi

Onda da se ne nadamo Lukakuu, Courtonu, Chalobahu, Piazonu, Joshu, Kalasu, Omeruou itd. ;)  

Kevin ima kvalitet da igra u prvoj postavi Chelsea (ne samo Chelsea već u gotovo svakom klubu), to ja vidim kao običan smrtnik, a da to isto ne vide stručnjaci koji su u klubu i koji će tek doći u klub, ma daj ba... 

Ne , nego su ga doveli , jer su znali da ce Leverkusen traziti KDB-a u zamjenu za Schurrle-a . 

Igi nemoj biti smijesan .

Smešni su oni koji dovode te talente, šalju ih na pozajmice na kaljenje (obično ne bude ništa od njih), a nama igraju nekakvi Benajuni i Mozesi.

Previse je 35 mil eura. Maximalno 25 vrijedi - a mozda je i to puno. Hazard je placen 32 miliona, Mata nesto malo, kakve partije pruza.. I mnogo bolji igraci su placeni manje. Ne vjerujem da ce nasa uprava platiti toliko. Trziste je veliko, ima jos dobrih igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.