18. april 2013.13 god. comment_117187 Ovo je gotova stvar!! http://espnfc.com/news/story/_/id/1415580/schurrle-agrees-terms-chelsea?cc=5739 Znaci 22 miliona + Kevin na pozajmnicu. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117249 pa koji su ovo pajseri u upravi covece,imamo krila na izvoz bolje da se krenu u potragu za napadacem koji ustvari zna davati golove ili nesto slicno tome neverica jebena Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117272 Rece onaj Voller da nije jos entschieden. Nadam se da nece ni biti nikad! Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117279 pa koji su ovo pajseri u upravi covece,imamo krila na izvoz bolje da se krenu u potragu za napadacem koji ustvari zna davati golove ili nesto slicno tome neverica jebena Pa baš i nemamo za izvoz. Imamo Hazarda, Mosesa i ne korištenog Marina. Mata je polu krilo i to je to. Gdje je tu materijal za izvoz?? Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117291 Ovaj igra lijevo krilo ali primarna pozicija mu je iza napadaca(second Striker) . Kakva bi bila formacija s njim u prvih 11 ? Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117293 Ima sut... http://www.youtube.com/watch?v=mMxmmPkbmWk&feature=player_embedded Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117299 Treba dodati i to da je jedan od predstavnika koji učestvuju u ovim pregovorima i koji zastupaju drugu stranu Michael Becker koji je prethodno dogovorio transfer(tj free transfer) Balaka u Čelzi 2006 Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117300 Pa jebo im pas mater retardiranu pa koje retarde u upravi imamo jebo te ljeb ražani pa nek samo pogledaju ovosezonsku statistiku pa KDB je bolji od Schurrlea a prva mu sezona u Bundes ligi i uz to je pozajmljen igrač :-O Nikad nisam želio Schurrlea u timu ali evo izgleda da je gotovo, samo mi žao što Kevin mora opet na posudbu a predobar je igrač... Andre Welcome to Chelsea želim ti da osvojiš sve što se osvojiti može... Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117418 Ostavim ih same na nedelju dana, odmah zajebu nesto #-o Pa koji ce nam qrac Schurlle.... Bolje da su Reusa platili duplo vise #-o Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117444 Ima sut... http://www.youtube.com/watch?v=mMxmmPkbmWk&feature=player_embedded jel to na osnovu ovog videa, il si ga pratio baš... i sa mojih termina i tekmi da izvučeš ono najbolje i ukomponiraš u video bio bi ap tap igrač za fc floru, albinolefe, ne znam, nac bredu jebote.. nikakav šurle ni takve šuše, djelim mišljenje većine, i protiv sam ovog transfera pa makar on bio ne znam kakva igračina u budućnosti... sad bi oni njega dovodili, a kog će nam đavla onda de bruyne na posudbi, dečko u werderu igra pa ubija a oni bi šurlea za nemalu lovu uzimali.. ne kažem da je ovaj loš, niti da nebi doprinio kvaliteti igre chelseaja, ali po mom skromnom mišljenju ovaj transfer je ne po tre ban Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117446 Neznam,i KDB niste voleli pa ga sad svi hvalite,sad se ovaj pljuje i tako sve u krug,čast izuzecima naravno šta npr da je KDB imao lošu sezonu,kakve bi onda reakcije bile? Mi smo već imali igrača koji može da završi sve poslove,i da igra krilo i centralnog napadača i kontru da istrči,šut iz daljine,sve al jbg prodat je liverpulu i tolko. I taj Staridz,možda se ove većina neće složiti po mom mišljenju je mogao daleko da dogura u Čelziju samo da su okolnosti bile drugačije. I ne bi bilo potrebe ni da se dovodi kakav šurle ,koji je totalno nebitan u celoj priči Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117449 Meni jedna stvar nije jasna,zasto mi dovodimo igrace za sljedecu sezonu a uopste nemamo trenera za tu istu sljedecu sezonu.Znaci neznamo ko ce nam sljedece sezone biti trener niti nam je poznato kakav cemo stil igre imati,a vec se dovode igraci.Na osnovu cega mi dovodimo Schurrlea,bila bi sasvim druga situacija da je vec poznat trener za sljedecu sezonu pa da je on inzistirao na dovođenju Schurrlea.Tada bi imali argumente zasto je on doveden,a ovako dovodimo igrace napamet.Nemam nista protiv Schurrlea kao igraca ,ali ne vidim smisao u ovom transferu. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117454 Mnogi niz godina,svake godine svjedocimo barem po jednom nepotrebnom transferu,bilo to ljeto ili zima,sad moze se raspravljati o kvalitetu igraca koji dodju,ali da li nuzno potrebni dolaze,ne dolaze.To se zove politika Abramovic. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117460 ja koliko sam ga upratio, bio je dobar, siguran sam da ce dobro nam doci, ali mi de ne svidja cijena i jos uz to KDB Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117465 Mozete pricati sta hocete, boljeg igraca nemamo.. Potreban nam je na desnom krilu jer Oscar i Moses su tu beskorisni... Jedino bih zelio da se i KDB vrati jer je pokazao kvalitet, za prva dva mjesta u ligi nam je potreban i on. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117467 protiv Hofenhaima strijelac dva pogotka.Vec dugo smo bili zainteresovani za njega,nisam ga zelio ali kad sam vidio koliko je Moses beskoristan igrac ovo je dobar potez,jedino mi je malo krivo sto Debrouyne mora na novu posudbu.Mogao se Marin ukljuciti u ovu ponudu bolje bi bilo i nebi se protivio prelasku,nije se snasao kod nas a na pripremama razvailio. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117474 2 gola i 1 asistencija danas . Da je neko gledao utakmicu ? Koju je poziciju igrao ? Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117484 2 gola i 1 asistencija danas . Da je neko gledao utakmicu ? Koju je poziciju igrao ? Igrao ljevo krilo...danas odlican. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117486 Prelijep prvi pogodak : http://www.youtube.com/watch?v=yfqFCAESbi4 Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117487 45 meceva u svim takmicenjima 14 golova, 9 asistencija.(transfermarkt) Treba nam krilo, i to je aksiom. Da li je dovoljno dobro resenje, ostaje da se vidi. Ja nesto nisam siguran. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117489 barem duplo bolji igrač od Mosesa i Oscara (na krilu) loše je jedino to s KDB-om, dečko je zaslužio da počne sljedeću sezonu kod nas Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117823 Speaking to TV show Sky90, Voller said: "The transfer of Schurrle is a question of the total package. There are some more items and De Bruyne is one of them. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.