Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Zamena za Stooge-a je Moses... A Hule bi mogao biti samo prva opcija. [/font][/color][/quote]

Umesto koga bi ti njega ugurao?
  • Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Upravo završen prijelazni rok u Njemačkoj. Gotovo je znači sa Schurrleom, on nam neće doći kako je većina nas ovdje i priželjkivala.
BBC-jev Raphael Honigstein, stručnjak za Bundesligu:
[size=4][color=#1C1C1C][font=arial, sans-serif] [/font][/color][/size][color=#1C1C1C][font=arial, sans-serif][size=3][size=4]"That sound you didn't hear just now was the German window slamming shut at 1700 BST. There can be no more comings and goings within the Bundesliga."[/size] B-)[/size][/font][/color]
  • Autor
Nema veze sto je tamo zavrsio, mogu prodavati, al' ne smiju kupovati!
Ali u svakom slucaju mislim da necemo dovoditi nikog , takav je slucaj kad je ruska liga u pitanju, doveli su Zhirkova kad nije bio prelazni rok u Engleskoj!
[quote name='trebevic' timestamp='1346433367' post='75940']
Nema veze sto je tamo zavrsio, mogu prodavati, al' ne smiju kupovati!
Ali u svakom slucaju mislim da necemo dovoditi nikog :)
[/quote]
Ne, pročitaj šta je rekao Raphael, znači nema više ni odlazaka ni dolazaka. Tapija.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
[b]Chelsea[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] are chasing [/background][/size][/font][/color][b]Bayer Leverkusen[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] forward [/background][/size][/font][/color][b]Andre Schurrle[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] in case Rafa Benitez needs help sorting out [/background][/size][/font][/color][b]Fernando Torres[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)], according to the [/background][/size][/font][/color][i]Daily Mirror[/i][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)].[/background][/size][/font][/color]

[size=4][color=#000000][font=Verdana][background=rgb(242, 242, 242)]Preneo Sky Sports.[/background][/font][/color][/size]
  • 1 mjesec kasnije...
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Meanwhile, the Blues are prepared to send Marko Marin on loan to Bayer Leverkusen as a sweetener for a summer move for Andre Schurrle.[/size][/font][/color][/b]

[font=arial, helvetica, sans-serif][color=#000000]Daily Mirror[/color][/font]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Pazi foru. Doveli Marina, i sad ce ga dati Bayeru na pozajmicu, i to najverovatnije kao avans za Schurrlea.[/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] :-?[/font][/color]
Schurrle prevara od igraca. Mnogo krut i predvidljiv igrac.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357125368' post='98571']
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Meanwhile, the Blues are prepared to send Marko Marin on loan to Bayer Leverkusen as a sweetener for a summer move for Andre Schurrle.[/size][/font][/color][/b]

[font=arial, helvetica, sans-serif][color=#000000]Daily Mirror[/color][/font]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Pazi foru. Doveli Marina, i sad ce ga dati Bayeru na pozajmicu, i to najverovatnije kao avans za Schurrlea.[/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] :-?[/font][/color]
[/quote]

"I signed a five-year deal at Chelsea, so there is no reason to put that into question after just five months here.
I have also been out injured for three months. Of course I would love to play more minutes, but there are quite a few factors why I have been unable to do so.
Rafa Benitez is a good manager and the club have put their trust in me and I have a clear idea about my future role.
I could imagine a loan deal. It could be an ideal option to get me playing more regularly and help me with my general development, but I think at this time it is out of the question and I won't be heading back to the Bundesliga."

Marko Marin za Kicker-Sportmagazin

Tako da ništa od toga, a mojsije ide na AKN tako da će igrati
Marko Marin je i sam nedavno izjavio da povratak u Bundesligu trenutno nije opcija. S druge strane, smatram da nam Schurrle nije potreban, a i nije bog zna kakav kvalitet.
[quote name='Spaha' timestamp='1357211758' post='98880']
zar su surle i marin isti tip igraca, mislim na istoj poziciji igraju?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]

Obojica mogu igrati krila, s tim sto Schurrle moze igrati i kao klasican napadac.
[quote name='Spaha' timestamp='1357211758' post='98880']
zar su surle i marin isti tip igraca,
[/quote]
Isti ne , ali veoma slicni .
  • 2 mjeseca kasnije...

Nisi ni ti dobar :o

Pa nije to moja ideja nego Emenalova :D

Chelsea’s technical director Michael Emenalo, who works closely with Roman Abramovich on transfers, has recommended the club go all out to sign Schurrle, despite the Blues not having a permanent manager in place for next season.

According to reports in Germany, Emenalo is poised to offer around £10million for the 22-year-old, and is prepared to throw in Belgian sensation De Bruyne as part of the package.

Jebo li ga Schurrle u bulju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.