31. mart 2013.13 god. comment_114857 Prethodna 2 prijelazna roka, bio sam protiv dovođenja ovog tipa, ali u ovoj sezoni smo mogli vidjeti da naši ofenzivci slabo kad ošutaju na gol. Sve nešto žele se ušetati u isti, e zato nama treba ovakav jedan, koji samo zna trčat i šutat loptu. Možda ne on, ali takav tip igrača, nam definitivno treba. I da, nipošto dati Kevina. Ne za njega, ne za bilo kojeg drugoga. Kevin je zlato. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114865 Jes ovaj Emenalo zapeo za Schürrlea ko mazga. Ne bi čovjek rekao da ganjamo Ronalda, a ne ovog lipicanera. Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115542 Ne mogu da vjerujem da ce nam na kraju doci taj izrod. Ni 5 miliona ja ne bih dao za njega, ni 5. De Bruyne moze da ga oduci od fudbala i kad bi igrao samo lijevom nogom. Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115548 ovo je stvarno glupost! dati De Bruyne-a i 15 mil pa i 10 mil je puno! da je barem klasicni spic napadac, ali Schürle vecinom igra na lijevom krilu ili "secondary striker/povucenog napadaca" dakle iza pravog spica Kieslinga! Chelsea-eva transferpolitika nam je vec par puta pokazala da absurdu nema kraja, i zato vjerujem da ce ovo stvarno realizirati #-o Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115599 za njeg smo bili zagerijani zadnji prelazni rok i opet se pise o zanimanju za njega,nepotreban igrac u svakom slucaju,Debrouyne je jedan od najboljih mladih igraca i bila bi glupost ga ukjuciti u ovaj transfer. Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115601 Bila bi velika glupost dati Kevina za Schurrle-a i + 10/15 milki. Prijavi
5. april 2013.13 god. comment_115607 Znaci da sretnem ovog Emenalo-a na ulici imali mi ozbiljan razgovor o tome sta se desava sa njegovim mozgom. Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115752 Pa jebote zivot koja glupost ne vjerujem,cuj dati igraca koji ce za godinu dve vrijediti koliko i ovaj svabo,plus jos pare,necu da pricam o klasi,pa Kevin ce da para iduce godine........blasphemy je dati pare i Kevina za svabu,blasphemy Prijavi
6. april 2013.13 god. Autor comment_115787 Mislim da bi bio odlicno pojacanje za nas tim, jer se Marin slabo adaptirao na englesku ligu. Schurrle je vec u reprezentaciji njemacke, sto je dovoljan pokazatelj o kakvom se igracu radi, moze igrati na oba krila i poluspica kao i klasicnog napadaca. Ima odlican i precizan udarac sa distance. Sto se tice KDB, jos se ne zna da li ce Chelsea ponuditi njega kao dio transfera, mislim da je to zelja Levrkusena, a ako ga i daju mislim da postoji razlog za to, tj. na njegovoj poziciji vec igraju Moses i Oscar. Od Oscara nije bolji, a Moses je bolji defanzivac, a ni ofanizno nista nije losiji. Dovođenjem Schurrlea siguran sam da Chelsea nece dovoditi druge napadace, samo ce vratiti Lukakua sa posudbe. Torres, Ba, Lukaku i Schurrle, mislim da bi to bio pristojan napadacki kvartet. Ono na cemu bi uprava trebala raditi tj. odrijesiti kesu jeste pozicija zadnjeg veznog igraca koja je godinama deficitarna! Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115809 Ja se ne bih odrekao De Bruynea ni za bilo kakvu ponudu. U prvoj sezoni u bundesligi ima odlicnu sezonu. Bolju nego recimo Oscar u Premiershipu. U 28 utakmica ima ucinak od 6 golova i 8 asistencija, 5 puta bio igrac utakmice, i skoro sve utakmice je odigrao na poziciji centralnog veznog. Po meni, mislim da bi nam bio od velike koristi naredne sezone na toj poziciji. Sto se tice Schurrlea, slazem se da je odlican igrac, a njegova statistika kaze ovako; u 28 ligaskih utakmica, zabio je 9 golova i imao 5 asistencija i skoro sve utakmice odigrao na poziciji lijevog napadaca. U slucaju da ga zelimo dovesti, definitivno ne bih ukljucio De Bruynea u taj transfer a razlog su dobre igre na poziciji centralnog veznog. A ni Oscar ni Moses nisu konkurencija De Bruyneu jer igraju druge pozicije.. Barem je to tako ove sezone.. De Bruyne Schurrle Prijavi
7. april 2013.13 god. comment_115833 dobar je Schurrle, dobro bi nam došao, ali ne KDB-a uključiti u transfer nikako Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_115950 Sportski direktor Bayer Leverkusena, Rudi Voller, je priznao da Chelsea želi kupiti Schurrlea, ali da ga Bayer neće tako lako prodati. Izvor: ;Mirror Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_115965 Samo da KDB se vrati u tim,mislim da je zasluzio priliku,a ovaj ako hoce da ga dovedu neka ga dovedu bez transfera De Bruyne-a. Prijavi
8. april 2013.13 god. comment_115974 Ne vjerujem u to, jer je nedavno KDB-ov agent rekao da je KDB u Chelsea-evim panovima za sljedeću sezonu Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116806 Navodno su njegovi predstavnici boravili danas u Londonu i gledali utakmicu protiv Citya, te će pokušati dogovoriti transfer. Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116809 da,čitam danas da bi to trebalo biti gotov posao za nekih mesec dana najviše a nakon toga očekujem da nas smaraju svakog dana za el tigra koji će po 76 put potpisati 100 % za čelzi Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116845 Neke nove inforimacije koje nisu baš 100 % proverene(koja pa jeste) da je Čelzi poslao još jednu poboljašu ponudu (samo novac)ako ne uspe prvi plan a to je novac plus KDB na pozajmicu kako god bilo,raduje me to što se ne pojavljuju informacije da postoji mogućnost da se Čelzi definitivnoo odrekne usluga ovog mladog Belgijanca Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116884 E vidis chiba brate gdje to iskopa,bas me obradova sto ima tracak nade,da ima malo svjetla u tupavoj glavi nase uprave,mada sumnjam da bi ga oni utopili i na prvom mjestu to su naglabanja novinarska,cuj dati momka kojeg si lijepo platio prosle godine i sad kuva nenormalno,ulazi u ritam i odmah ajmo po novu lutku,bezveze. Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116887 da al to može da se promeni svakog trenutka,ja samo kažem da do sad nisam naišo na informaciju da se pominje prodaja a biće sigurno zainteresovanih,to bez sumnje,mislim evo i danas javljaju da je Borusija već stala u red ...za sad samo nemački mediji al preneće i sky za koji dan sigurno Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_116934 Izgleda da je ovo gotovo do petka još uvek nikakve vesti da se pominje bilo kakva prodaja KDB Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.