Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='El_Nino' timestamp='1344519070' post='69610']
Reus je nazalost nedostupan za transfer jer je on potpisao za B.Dortmund, a sto se Schurrlea tice, [b]on jest sebican, ali ne previse[/b], po meni nepotreban igrac jer nije bolji od Mosesa, a skuplji je. Meni se jako svidjeo Mario Gotze, predobar je igrac, moze igrati lijevo i desno krilo i ofenzivnog veznog.
[/quote]

Varaš se, on je previše sebičan ;)

Glava me zaboli, kad vidim kako ga odovode u vezu s Chelseajem..
  • Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...
Andre Schurrle's Passing Accuracy % of 83.9% in 37 appearances is more then Walcott, Hazard, Gaitan, Reus, and Bale

Andre Schurrle has a a better successful dribbles p/game then Walcott, Hazard, Gaitan, Reus, and Bale with 2.1 successful dribbles

Andre Schurrle App. 37. Goals: 9 Theo Walcott App. 35. Goals: 8 Gareth Bale App. 36 Goals: 9 Pretty impressive by Andre Schurrle!
[quote name='Brane' timestamp='1344533986' post='69695']
Naveliko se priča kako smo jako blizu dovođenja Victora Mosesa. Smatram da bi s potvrdom tog transfera, transfer Andrea Schurrlea pao u vodu isti tren. Vjerujem da će tako i biti.
[/quote]

Ne samo da bi pao u vodu Schurrleov transfer nego i Hulkov skupa s njim.
Njegov transfer bio bi samo bacanje pare. Po meni Andre nije nista posebno i mislim da bi upraopastili ovaj dobar transfer period njegovim eventualnim dovodjenjem u klub, posebno ako bi ga platili 30mil.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1345802664' post='73430']
Njegov transfer bio bi samo bacanje pare. Po meni Andre nije nista posebno i mislim da bi upraopastili ovaj dobar transfer period njegovim eventualnim dovodjenjem u klub, posebno ako bi ga platili 30mil.
[/quote]

Ne boj se, došao je Moses, križaj Schurrlea ;)
[quote name='El_Nino' timestamp='1344519070' post='69610']
Reus je nazalost nedostupan za transfer jer je on potpisao za B.Dortmund, a sto se Schurrlea tice, on jest sebican, ali ne previse, po meni nepotreban igrac jer nije bolji od Mosesa, a skuplji je. Meni se jako svidjeo Mario Gotze, predobar je igrac, moze igrati lijevo i desno krilo i ofenzivnog veznog.
[/quote]

kakav bi to bio tandem Hazard-Mata-Gotze
[quote name='strahinjaf' timestamp='1346256491' post='75160']
Roman izgleda nije odustao od Schurrlea, poslao je izgleda ponudu koja iznosi 18m funti..
[/quote]
Bas si me obradovo sa ovim. X(
Nisam mogo čut goru vijest, molim boga da je neistinita.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1346266504' post='75182']
Bas si me obradovo sa ovim. X(
Nisam mogo čut goru vijest, molim boga da je neistinita.
[/quote]

On je meni "niđe veze" igrač, imamo mi puno boljih, dakle [size=6]NE.[/size]
Frank Lampard UK @FrankLampardUK:
The Telegraph claims Andre Schurrle could join #Chelsea 'in a deal approaching £20m' before the transfer window closes on Friday.

Kolko ima istine u tome?!?
S tim bi ujebali dosta toga. Još u tom članku Telegraph spominje da bi Sturridge otišao, ali na pozajmicu što ima još manje smisla od prodaje. Bolje da sutrašnji dan prođe bez ikakvih dešavanja što se nas tiče nego da nešto radimo navrat-nanos.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346362151' post='75594']
Frank Lampard UK @FrankLampardUK:
The Telegraph claims Andre Schurrle could join #Chelsea 'in a deal approaching £20m' before the transfer window closes on Friday.

Kolko ima istine u tome?!?
[/quote]

Evo ti link koji se tiče toga,ja sam toliko umoran da ne mogu da čitam sad engleski

http://www.weaintgotnohistory.com/2012/8/30/3280596/chelsea-andre-schurrle-set-to-join#storyjump
Molim Boga da se ovo ne ostvari. Koji vražji Schurrle kad je Danny tu. Prodajemo konja da bi kupili magarca. Nema logike.
[quote name='Brane' timestamp='1346364437' post='75619']
Molim Boga da se ovo ne ostvari. Koji vražji Schurrle kad je Danny tu. Prodajemo [s]konja [/s]talentiranog mladog Engleza da bi kupili magarca. Nema logike.
[/quote]
[quote name='Brane' timestamp='1346364437' post='75619']
Molim Boga da se ovo ne ostvari. Koji vražji Schurrle kad je Danny tu. Prodajemo konja da bi kupili magarca. Nema logike.
[/quote]
Bayer Leverkusen sporting director Rudi Völler in Süddeutsche: [size=5][b]"We have decided that Andre_Schuerrle & L. Bender will not be sold"[/b][/size]

[font=Helvetica Neue', Arial, sans-serif][size=4]daj Bože da govori istinu ;)[/size][/font]
[quote name='Brane' timestamp='1346404525' post='75726']
Bayer Leverkusen sporting director Rudi Völler in Süddeutsche: [size=5][b]"We have decided that Andre_Schuerrle & L. Bender will not be sold"[/b][/size]

[font=Helvetica Neue', Arial, sans-serif][size=4]daj Bože da govori istinu ;)[/size][/font]
[/quote]

Ako je istina da nam Sturridge odlazi... onda se nebi iznenadio da nam dodje Hulk ili mozda cak Falcao... :D
Ako se dovede Schurrle onda su sjebali prijelazni rok koji je do sada bio fantastičan, Brane iskreno se nadam kao i ti da ga neće prodat. :D
Schurrle nije ništa bolji niti išta manje sebičan od Sturridgea. Ne vidim ništa pozitivno u tome da prodajemo Sturridgea da bi kupili Schurrlea. Stvarno čudna logika. Nadam se da nema veze sa zdravom pameću.
[quote name='El_Nino' timestamp='1346424784' post='75886']
Ako se već dovodi zamjena za Dannya neka to bude Hulk ili Remy. Obojica mogu desno krilo i napad igrat.
[/quote]

Zamena za Stooge-a je Moses... A Hule bi mogao biti samo prva opcija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.