Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Hamburg's Heung-Min Son is close to striking a deal with Bayer Leverkusen which would allow Schurrle to complete his move to #CFC (Kicker)

Vcrs bi to mogao Mou odraditi

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Holzhauser, meanwhile, has had another jibe at Dortmund. “I don’t care what Zorc says. They have said a lot. In January they tried to lure our coach Sascha Lewandowski away from us, without talking to us," Holzhauser said.

"They have also lured one of our youth players away from us. And they have taken Sokratis away from us. Everyone in Bundesliga, including Dortmund, knew we had agreed a deal with the player. It is worth considering to find a new definition for Dortmund’s conception of the world.”

The player's agent, Ingo Haspelt, reiterated: â€œAndre Schurrle wants to join Chelsea by all means, no doubt about that."

Bayer Leverkusen Sporting Director Rudi Voller has agreed the sale of Schurrle to Chelsea for €20m. He will sign a 5 year deal (Kicker)

Ovo ce do ponedeljka biti i sluzbeno...sto se tice ovog transfera nemam neko posebno misljenje.Nisam dovoljno pratio Bayer ove sezone da mogu nesto opširno reci o njegovim dobrim ili losim stranama tako da ostaje da se vidi.Valjda ljudi iz uprave znaju sta rade i zasto ga dovode.Necu sada da protestujem ili podrzavam ovaj transfera jer nisam dovoljno upoznat sa osobinama Schurllea.Mogao bi ovo biti "slucaj Marin" ali sa druge strane mozda bude i pun pogodak.Naravno ako dođe treba mu pozelit dobrodošlicu i nadati se najboljem..

Po meni je Sturridge bolji od njega i takodje pokriva pokriva desno krilo koje nije toliko dobro pokriveno za razliku od lijevog krila koja je Schurrleova primarna pozicija.

Jbg sve je to gotovo Denny je otisao a ovo je gotova stvar. Nije ovaj nista manje sebican od Dannya , gledao sam ga na Euru prosle godine i u repki samo sut sa distance.

Nzm kako ga planiraju uklopiti odnosno koju poziciju treba igrati, lijevo krilo je dobro pokriveno. Mislim da je De Bruyne moze dati vise na toj poziciji a i mladji je od njega.

Ovo kako je krenulo ima da postane najdugovječnija transfer saga,malo je dogovorena odšteta,pa malo nije,pa su osobni uvjeti dogovoreni,pa ih tek treba dogovorit,pa je KDB uključen,pa nije...
Ima više preokreta nego u meksičkim sapunicama.

Haha vidi Maloude kraljine :) Ovog Šurlea bi uzeo samo zbog frizure moćne :D i jel iko skonto da lik ima plave obrve xd

Mourinho je rekao kad su ga pitali za Šurlea, da nije to sad bitno nego da je bitna Ballackova oproštajna i tako to

uglavnom 90% dolazi :)

A tko je ovaj do Schurrlea? Nikad vidio lika u životu nisam.

Da ste vi na mjestu naše drage Uprave - Schurrle ili Hulk? Realno odgovorite, ali ne spominjite mi cijene sad života vam.

A tko je ovaj do Schurrlea? Nikad vidio lika u životu nisam.

Da ste vi na mjestu naše drage Uprave - Schurrle ili Hulk? Realno odgovorite, ali ne spominjite mi cijene sad života vam.

Ni Schurrle ni Hulk.

A ovaj do Shurrlea je Mehdi Mahdavikia, jedan od najboljih fudbalera Irana a i Azije ikada(mada mu i nije neka konkurencija). Proveo 7+1 sezonu u HSV-u. 

Schurrle se spominjao i prije Mourinhovog povratka,pa ne znam kako bi Mourinho nešto tu kočio.
Da De Bruyne oće u Leverkusen,ovaj bi već potpisao.

Pa lepo sam napisao. Mozda nije zadovoljan njegovim kvalitetima. Razumes, trener(onaj koji selektira tim i odredjuje taktiku), smatra da igrac koga mu preporucuju kao pojacanje nije dovoljno kvalitetan za tim koji vodi.

Nadam se da sam sad bio jasan :)

Ponekad pomislim da i ne citas sta drugi pisu, vec odgovaras napamet, na osnovu prve recenice.

Pa lepo sam napisao. Mozda nije zadovoljan njegovim kvalitetima. Razumes, trener(onaj koji selektira tim i odredjuje taktiku), smatra da igrac koga mu preporucuju kao pojacanje nije dovoljno kvalitetan za tim koji vodi.

Nadam se da sam sad bio jasan :)

Kao sto rekoh:

papertalk-logos-thesun.gif

• Jose Mourinho has shelved Chelsea's bid for Andre Schurrle.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.