5. juni 2013.13 god. comment_127590 Hamburg's Heung-Min Son is close to striking a deal with Bayer Leverkusen which would allow Schurrle to complete his move to #CFC (Kicker) Vcrs bi to mogao Mou odraditi Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127596 Naka ostane gdje je, Chelsea ce traziti druge igrace, tako je bolje za oboje Iako se bojim da je ovo gotov posao. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127636 Holzhauser, meanwhile, has had another jibe at Dortmund. “I don’t care what Zorc says. They have said a lot. In January they tried to lure our coach Sascha Lewandowski away from us, without talking to us," Holzhauser said. "They have also lured one of our youth players away from us. And they have taken Sokratis away from us. Everyone in Bundesliga, including Dortmund, knew we had agreed a deal with the player. It is worth considering to find a new definition for Dortmund’s conception of the world.†The player's agent, Ingo Haspelt, reiterated: “Andre Schurrle wants to join Chelsea by all means, no doubt about that." Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127645 Najnovija stvar: http://www.sky.de/web/cms/de/bundesliga-schuerrlewechsel-angeblich-perfekt.jsp Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127646 Bayer Leverkusen Sporting Director Rudi Voller has agreed the sale of Schurrle to Chelsea for €20m. He will sign a 5 year deal (Kicker) Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127648 Ovo ce do ponedeljka biti i sluzbeno...sto se tice ovog transfera nemam neko posebno misljenje.Nisam dovoljno pratio Bayer ove sezone da mogu nesto opširno reci o njegovim dobrim ili losim stranama tako da ostaje da se vidi.Valjda ljudi iz uprave znaju sta rade i zasto ga dovode.Necu sada da protestujem ili podrzavam ovaj transfera jer nisam dovoljno upoznat sa osobinama Schurllea.Mogao bi ovo biti "slucaj Marin" ali sa druge strane mozda bude i pun pogodak.Naravno ako dođe treba mu pozelit dobrodošlicu i nadati se najboljem.. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127658 Mourinho himself refused to confirm or deny it, telling reporters: "We will see." nigde se ne pominje kdb???? Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127669 Posuđenih ima svud zar to nisu grozne vijesti? Nama ti,na posudbu mladi svi, ama svima to se desi. Dobrodošao u klub... Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127678 When asked if he expected to be wearing the blue jersey of Chelsea next season, the German replied: "Let's wait, let's see what happens." Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127679 Po meni je Sturridge bolji od njega i takodje pokriva pokriva desno krilo koje nije toliko dobro pokriveno za razliku od lijevog krila koja je Schurrleova primarna pozicija. Jbg sve je to gotovo Denny je otisao a ovo je gotova stvar. Nije ovaj nista manje sebican od Dannya , gledao sam ga na Euru prosle godine i u repki samo sut sa distance. Nzm kako ga planiraju uklopiti odnosno koju poziciju treba igrati, lijevo krilo je dobro pokriveno. Mislim da je De Bruyne moze dati vise na toj poziciji a i mladji je od njega. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127725 Bayer Leverkusen general manager Rudi Voller has denied that he has concluded a deal with Chelsea for Andre Schurrle. Neko trci pred rudu ovde. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127734 Ovo kako je krenulo ima da postane najdugovječnija transfer saga,malo je dogovorena odšteta,pa malo nije,pa su osobni uvjeti dogovoreni,pa ih tek treba dogovorit,pa je KDB uključen,pa nije... Ima više preokreta nego u meksičkim sapunicama. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127748 ne svidja mi se to što se kdb ne pominje nigde,bila je i neka priča kao da ga leverkuzen traži na pozajmicu ali ne na jednu nego na dve godine.stvarno ne mogu da se setim gde sam to pročitao,tako da neznam ni dal je neki validan izvor Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127753 Kako se meni cini transfer moze jedino da koci Mourinho, tj njegovo nezadovoljstvo kvalitetom Schurrlea. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127757 aj da radije dovedemo nekog belgijanca, djavoli kidaju :D Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127819 Haha vidi Maloude kraljine :) Ovog Šurlea bi uzeo samo zbog frizure moćne :D i jel iko skonto da lik ima plave obrve xd Mourinho je rekao kad su ga pitali za Šurlea, da nije to sad bitno nego da je bitna Ballackova oproštajna i tako to uglavnom 90% dolazi :) Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127841 A tko je ovaj do Schurrlea? Nikad vidio lika u životu nisam. Da ste vi na mjestu naše drage Uprave - Schurrle ili Hulk? Realno odgovorite, ali ne spominjite mi cijene sad života vam. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127850 A tko je ovaj do Schurrlea? Nikad vidio lika u životu nisam. Da ste vi na mjestu naše drage Uprave - Schurrle ili Hulk? Realno odgovorite, ali ne spominjite mi cijene sad života vam. Ni Schurrle ni Hulk. A ovaj do Shurrlea je Mehdi Mahdavikia, jedan od najboljih fudbalera Irana a i Azije ikada(mada mu i nije neka konkurencija). Proveo 7+1 sezonu u HSV-u. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127856 Schurrle se spominjao i prije Mourinhovog povratka,pa ne znam kako bi Mourinho nešto tu kočio. Da De Bruyne oće u Leverkusen,ovaj bi već potpisao. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127857 Schurrle se spominjao i prije Mourinhovog povratka,pa ne znam kako bi Mourinho nešto tu kočio. Da De Bruyne oće u Leverkusen,ovaj bi već potpisao. Pa lepo sam napisao. Mozda nije zadovoljan njegovim kvalitetima. Razumes, trener(onaj koji selektira tim i odredjuje taktiku), smatra da igrac koga mu preporucuju kao pojacanje nije dovoljno kvalitetan za tim koji vodi. Nadam se da sam sad bio jasan :) Ponekad pomislim da i ne citas sta drugi pisu, vec odgovaras napamet, na osnovu prve recenice. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127891 Mozda je Mou sa celzijem dogovorio se vec davno pa umijesao prste, al mozda. :D Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128871 Pa lepo sam napisao. Mozda nije zadovoljan njegovim kvalitetima. Razumes, trener(onaj koji selektira tim i odredjuje taktiku), smatra da igrac koga mu preporucuju kao pojacanje nije dovoljno kvalitetan za tim koji vodi. Nadam se da sam sad bio jasan :) Kao sto rekoh: Jose Mourinho has shelved Chelsea's bid for Andre Schurrle. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128886 Vrhunski igrac,ima tempo u igri direktan,brz,odlican sut.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.