8. juli 2012.14 god. comment_63375 Andre nema pretjerane želje za odlaskom, klub ga želi, a pustili bi ga eventualno u slučaju neke mega ponude, a sumnjam da će im Roman to ponuditi, tako da vjerujem da ovaj transfer neće dalje biti "oživljavan" nakon odbijene ponude. Prijavi
9. juli 2012.14 god. Autor comment_63445 Ja mislim da oni zele jos koji milion da namaknu, realno bolje za njega dati 20 miliona funti, momak ima 21 godinu, moze igrati i lijevo krilo ,a moze i kao napadac. Prva ponuda "plavaca" glasila je 14 miliona, poboljsana na 17 koja je odbijena, mislim da ce do kraja prelaznog roka Roman jos jednom pokusati da ga dovede! Prijavi
9. juli 2012.14 god. comment_63446 [quote name='trebevic' timestamp='1341827369' post='63445'] Ja mislim da oni zele jos koji milion da namaknu, realno bolje za njega dati 20 miliona funti, momak ima 21 godinu, moze igrati i lijevo krilo ,a moze i kao napadac. Prva ponuda "plavaca" glasila je 14 miliona, poboljsana na 17 koja je odbijena, mislim da ce do kraja prelaznog roka Roman jos jednom pokusati da ga dovede! [/quote] CF: Torres,Starridge, Lukaku Lijevo krilo: Kakuta, Marin, Mata, Hazard, Malouda, itd. dobar je igrac i rado bi ga vidio kod nas... ali ne sada... kad smo prenapunjeni na njegovim pozicijama... jos se trebamo rijesit nekih igraca a kamoli dovodit... Prijavi
9. juli 2012.14 god. Autor comment_63448 Od napomenutih napadaca cak dvojica imaju nepoznat status(Lukaku,Sturidge), a mislim da ga bas tu zeli RDM kao zamjenu za Torresa, mislim da ce belgijanca poslati na posudbu. [u]"Lijevo krilo: Kakuta, Marin, Mata, Hazard, Malouda, itd."[/u] , Kakuta ima male sanse da ostane u klubu, Marin jeste lijevo krilo, medjutim moze igrati i iza napadaca, Mata i Hazard takodje, Maluda ide u Brazil. Prijavi
9. juli 2012.14 god. comment_63457 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1341828116' post='63446'] Lijevo krilo: Kakuta, Marin, Mata, Hazard, Malouda, itd. [/quote] Moraš biti svjestan da je Malouda na izlaznim vratima kluba, te da će Kakuta najvjerojatnije opet na pozajmicu ili možda na čak izlasnu transfer listu (nek te to ne čudi). Tako na toj poziciji ostaju Hazard i Marin, jer je Mata više igrač sredine terena i tu će pretpostavljam RDM i forsirati baš kao posljednja dva-tri mjeseca. A Schurrle bi nam dobro došao za ofenzivnog veznog, ali ako Hulk ne dođe. Prijavi
9. juli 2012.14 god. comment_63462 [quote name='Caeruleus' timestamp='1341831052' post='63457'] Moraš biti svjestan da je Malouda na izlaznim vratima kluba, te da će Kakuta najvjerojatnije opet na pozajmicu ili možda na čak izlasnu transfer listu (nek te to ne čudi). Tako na toj poziciji ostaju Hazard i Marin, jer je Mata više igrač sredine terena i tu će pretpostavljam RDM i forsirati baš kao posljednja dva-tri mjeseca. A Schurrle bi nam dobro došao za ofenzivnog veznog, ali ako Hulk ne dođe. [/quote] racunajuci da ce nam u prvoj postavi igrat Hazard lijevo, a Mata u sredini... za Hazarda imamo zamjenu Marina, a za Matu KDB-a... tu nam jos uskacu Lampard koji moze odigrat na mjestu AMF i jos Kakuta koji moze na lijevo krilo umjesto Hazarda ili Marina... Schurlle bi nam jedino dobro dosao u slucaju prodaje Malouda i odlaska Kakute na posudbu... jedino u tom slucaju... a i onda bi Hazard imao zamjene Marina i Schurlle... i koji bi imali premalenu minutazu kraj tolke cijene a i talenta... :/ tako da nisam neki zagovaratelj tog transfera... mislim da bi se vise trebali fokusirat na desno krilo i na poziciju CM-a .... Prijavi
9. juli 2012.14 god. comment_63483 Odavno se nisam više složio s Villasom, kao ovaj put. Momak je 100% u pravu.. Prijavi
9. juli 2012.14 god. comment_63500 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1341832362' post='63462'] racunajuci da ce nam u prvoj postavi igrat Hazard lijevo, a Mata u sredini... za Hazarda imamo zamjenu Marina, a za Matu KDB-a... tu nam jos uskacu Lampard koji moze odigrat na mjestu AMF i jos Kakuta koji moze na lijevo krilo umjesto Hazarda ili Marina... Schurlle bi nam jedino dobro dosao u slucaju prodaje Malouda i odlaska Kakute na posudbu... jedino u tom slucaju... a i onda bi Hazard imao zamjene Marina i Schurlle... i koji bi imali premalenu minutazu kraj tolke cijene a i talenta... :/ tako da nisam neki zagovaratelj tog transfera... mislim da bi se vise trebali fokusirat na desno krilo i na poziciju CM-a .... [/quote] Gde je Piazon u ovoj prici Prijavi
9. juli 2012.14 god. comment_63553 [quote name='Whisper#2' timestamp='1341836095' post='63500'] Gde je Piazon u ovoj prici [/quote] Negdje u Brazilu , na nekoj plazi Prijavi
10. juli 2012.14 god. comment_63626 [url="http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/07/10/3232284/chelsea-target-schurrle-is-staying-at-leverkusen-says-coach"]http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/07/10/3232284/chelsea-target-schurrle-is-staying-at-leverkusen-says-coach[/url] Prijavi
11. juli 2012.14 god. Autor comment_63797 Kao sto sam i najavljivao, Chelsea sprema novu ponudu za ovog napadaca Leverkusena od 20 miliona funti! http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2171892/Chelsea-plot-new-Andre-Schurrle-bid-Daniel-Sturridge-leave.html Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63800 Joj zasto? Potpuno sam protiv dovodjenja ovog lika. Momak je poprilicno limitiran igrac. Losiji od Sturridgea, sa prosjecnom tehnikom, bez posebnog driblinga. Besmisleno je davati ovih €25m za njega. Ako on dodje, to ce biti mrlja na dosad dobro obavljeni prelazni rok. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63804 Ja sam za samo u slucaju da Sturridge ode. Mada mislim da Sturridge ostaje tako da Andre nije potreban. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63808 Pokraj Sturridgea nam on ne treba. Ali tko zna kakve planove ima Di Matteo sa Dannyem a i sam Danny.. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63811 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1342001089' post='63805'] Pa ako dodje onda Danny ide, a to bi bila prava glupost. [/quote] Mislio sam ako Sturridge ode,da bi onda(znaci tek poslije njegovog odlaska)Schurrle bio potreban. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63816 Sturridge nije ništa lošiji od Schurrlea ali Schurrle će uvjeravam vas[u] napraviti svjetsku karijeru[/u], a Sturridge zbog svoje sebičnosti neće nikad. Sturridge će završiti u nekom klubu tipa Blackburn, Fulham. Tako to najčešće bude s igračima velikog potencijala koji ne mogu pobjediti svoju tešku narava, u ovom slučaju škrtost. Schurrle je Švabo, a njemu je u genetskom kodu podatak da je nogomet sport kolektiva, a ne pojedinca. Sturridge to ne shvata ili ne želi da shvati. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63825 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1342000317' post='63800'] Joj zasto? Potpuno sam protiv dovodjenja ovog lika. Momak je poprilicno limitiran igrac. Losiji od Sturridgea, sa prosjecnom tehnikom, bez posebnog driblinga. Besmisleno je davati ovih €25m za njega. Ako on dodje, to ce biti mrlja na dosad dobro obavljeni prelazni rok. [/quote] Tako je![quote name='Caeruleus' timestamp='1342003135' post='63816'] Sturridge nije ništa lošiji od Schurrlea ali Schurrle će uvjeravam vas[u] napraviti svjetsku karijeru[/u], a Sturridge zbog svoje sebičnosti neće nikad. Sturridge će završiti u nekom klubu tipa Blackburn, Fulham. Tako to najčešće bude s igračima velikog potencijala koji ne mogu pobjediti svoju tešku narava, u ovom slučaju škrtost. Schurrle je Švabo, a [b]njemu je u genetskom kodu podatak da je nogomet sport kolektiva, a ne pojedinca[/b]. Sturridge to ne shvata ili ne želi da shvati. [/quote] E ovaj onda nije 100% švabo. Sebičan, da sebičnije ne može biti Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63842 [quote name='how yes no' timestamp='1342005912' post='63825'] E ovaj onda nije 100% švabo. Sebičan, da sebičnije ne može biti [/quote] drugo je kad imas priliku van 16 metara i kad opalis kad ti se pruzi takva prilika...(Schurle) a drugo je kad ides probijat protivnika 1000 puta ili ides relativno sam prema golu pa nedas loptu mada ima 1000 boljih rijesenja.... (sturridge)... Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63892 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1342012447' post='63842'] drugo je kad imas priliku van 16 metara i kad opalis kad ti se pruzi takva prilika...(Schurle) a drugo je kad ides probijat protivnika 1000 puta ili ides relativno sam prema golu pa nedas loptu mada ima 1000 boljih rijesenja.... (sturridge)... [/quote] Ovaj prvi čim dobije loptu, taj šuta, bez obzira gdje se nalazi. A da ne pričamo o tome, kako ne zna nit proći igrača nit proigrati saigrača.. Prosjek živi. Danny bar pravi show, a i zabija Bgm kad igra na pravom mjestu. Šta očekivati više od napadača?? Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63896 [quote name='how yes no' timestamp='1342025621' post='63892'] Ovaj prvi čim dobije loptu, taj šuta, bez obzira gdje se nalazi. A da ne pričamo o tome, kako ne zna nit proći igrača nit proigrati saigrača.. Prosjek živi. Danny bar pravi show, a i zabija Bgm kad igra na pravom mjestu. Šta očekivati više od napadača?? [/quote] A sto sutira iz mrtvog ugla kad je Mata sam na penalu !? Batalite Stooge-a sve ide ka tome da on napusti klub, moozda cak i ovog leta. http://www.cfcnet.co.uk/2012/07/11/chelsea-set-with-a-fresh-new-bid-for-andre-schurrle/ Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63908 [quote name='Whisper#2' timestamp='1342026014' post='63896'] [b]A sto sutira iz mrtvog ugla kad je Mata sam na penalu !?[/b] Batalite Stooge-a sve ide ka tome da on napusti klub, moozda cak i ovog leta. [url="http://www.cfcnet.co.uk/2012/07/11/chelsea-set-with-a-fresh-new-bid-for-andre-schurrle/"]http://www.cfcnet.co...andre-schurrle/[/url] [/quote] Ugledo se na Šurlea koji šuta iz mrtvog, a Klose se slomi tražeći loptu.. To ti je iz tekme Njemačke s Grčkom, na ovom Euru. A ima toga još, ihaha... Nešto je sasvim drugo što ti ne simpatišeš Danny, tako da nema potrebe ni raspravljati o tome... Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63910 [quote name='how yes no' timestamp='1342027069' post='63908'] Ugledo se na Šurlea koji šuta iz mrtvog, a Klose se slomi tražeći loptu.. To ti je iz tekme Njemačke s Grčkom, na ovom Euru. A ima toga još, ihaha... Nešto je sasvim drugo što ti ne simpatišeš Danny, tako da nema potrebe ni raspravljati o tome... [/quote] A Stooge imao taj "incident" mesec dana pre Eura I ko se na koga ugledao ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.