Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nekako imam osjećaj da bi on mogao jako dobro igrat u plavom dresu

Nemoj molim te ti da osjecas. Sjecam se tvojih osecaja da ce na utakmicama Torres zabiti, pa on ne zabije jos narednih 5 tekmi. :p

• Autor

Evo novosti vezano za njegovu situaciju!

Andre Schurlle ima klauzulu po kojoj u ljeto 2014 moze ici za 14 miliona eura. Chelsea nudi  KDB na posudbu, a takodje da Leverkusen posalje na posudbu Schurllea, s tim da Chelsea uplati 14 miliona eura 2014 godine i tako kompletira transfer!

'I am waiting for information from either Leverkusen or Chelsea, but there could be some positive news by the end of this weekend,' said Schurrle's representative Ingo Haspel.

A pre neki dan sam procitao, na Sky Sportsu, ja mislim, da Lever ceka da se Andre odluci... 

Jebe lud zbunjenog ovde :D

A pre neki dan sam procitao, na Sky Sportsu, ja mislim, da Lever ceka da se Andre odluci... 

Jebe lud zbunjenog ovde :D

jebiga i jedna i druga strane se razmišlja,normalno da svako traži najbolje plus ovde imamo i treću stranu a to je KDB,pa su sad i njegovi interesi u pitanju

mada

bila bi perverzija ako napad bude  

----------falkao---------

šurle--mata----azar

Chelsea’s proposed £20m deal to sign Andre Schurrle is in danger of falling through after Kevin De Bruyne rejected the chance to join Bayer Leverkusen on loan next season, according to the Daily Mail.

Bayer Leverkusen striker Andre Schurrle has agreed a five-year contract with English Premier League giants Chelsea, but the Bundesliga side risk scuppering the deal by demanding Kevin De Bruyne in part-exchange.

Najveća glupost bi bila prodati KDB iz više razloga

prvo .jedan je od najvećih talenata trentutno,može da igra na više pozicija,doneo bi čelziju prekopotrebnu širinu,ima plavu kosu

drugo.cena mu skače,mlad je,može se dobro zaraditi na njemu ako ga pošalju na pozajmicu ponovo

kako god okreneš,imao on budućnost u prvom timu Čelzija ili ne prodaja ove godine bila bi totalni promašaj

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.