30. maj 2013.13 god. comment_126320 Meni samo u oko bode ova cijena. Vjerujem da je se to moglo srediti ispod 20 miliona. Nismo imali neke konkurencije + im KDB-a saljemo na posudbu. Ali hajde, ove godine su cijene skocile pofajn. Kako sve vise i vise klubova kupuju bogati vlasnici. :) Valjda uprava zna sta radi jer nije malo baciti 20+ milki Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126321 Ovaj igra uglavnom lijevo, a tamo imamo Hazarda koji rastura. Bio bih sretniji da su vratili De Bruynea i ostavili pare. A da je Schürrle raznovrsniji,ne znam baš,De Bruyne može igrat centralnog i ofenzivnog veznog,lijevo,pa čak i desno,znači sve u vezi osim zadnjeg veznog. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126329 Schurrle je u svim utakmicama Leverkusena igrao na desnoj strani u Ligi prvaka, tako da. Odlična kupovina. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126333 A do pre nekoliko nedelja ste svi govorili kako je nepotreban i da ga ne želite c,c,c. Videćemo šta će biti s njim, samo da ne bude još jedan Marin. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126337 Marin bolje da ode, ako ovaj dode a doci ce, onda za Marina nema mjesta nazalost. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126339 Ma kakav Marin, Marin je bio greška svakako. Čovjek je ispao i iz reprezentacije. Schurrle je član njemačke repke, po meni najjače reprezentacije na svijetu. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126348 mogli smo komotno ukljuciti i Marina u ovaj transfer jer se on samo pokazao na pripremama a u sluzbenim utakmicama nista posebno nije pokazao. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126353 I ja se slazem po tom pitanju. Marin nam ne treba. Proteklu sezonu nije napravio niti jednu pozitivnu stvar niti je pojacao ekipu a trebali smo jaku zamjenu za Hazarda koji je odigrao skoro sve utakmice. Ne vjerujem da ce ista bolji biti naredne sezone ali ako misli ostati, neka se bori za poziciju. Schurrle je pravo pojacanje kakvo nam i treba... Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126355 Jesam za Schurrlea ali samu ako ga ne platimo puno. Za 25 milijuna najviše. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126356 Marina treba pokušati spasit tako da ga se proda što prije i možda uspije izvuć malo karijeru Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126371 I ne samo to. Nego konačno da smo doveli klasično krilo. Bit ce dobra zamjena, a možda se i izbori za prvih 11. Jer kako bilo da bilo ne možemo živjet samo od kreativaca, treba nam i prava probojna krila koja mogu radit nerede protivničkim obranama. Zadovoljan sam s ovim transferom. Taj je daleko od klasičnog krila, a još dalje od nekoga ko probija po boku. Taj ti samo zna kad dobije loptu, šutat je iz svih mogućih pozicija. Jebavat ćete vi njemu nanu, više nego što ste Sturridgeu. Živi bili pa vidjeli. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126973 Chelsea will withdraw their bid for Schurrle soon as Bayer Leverkusen have failed to land their replacement Aubameyang (Bild) Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126974 Chelsea will withdraw their bid for Schurrle soon as Bayer Leverkusen have failed to land their replacement Aubameyang Bilo bi bolje da mi dovedemo auba :D Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126979 nešto mi ovaj bild ide na živce u zadnje vreme,šta sve nisu pisali,nista vise ne može da se isprati,praktično su pokrili svaki mogući scenario pa sad koj upali,totalno kontradiktorno,ili možda KDB stvarno ima dogovor sa borusijom Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127251 interesantan podatak za ovog igrača,iako na oko ne deluje kao dribler na osnovu statističkih podataka koje se odnose na nemačku ligu jedino su dva igrača imali više uspešnih driblinga i to riberi i diego dok se šurle našao na trećem mestu na drugu stranu,ono što svima privlači pažnju kod njega je taj razoran šut,e tu je pravi problem,on je imao najviše šuteva ka golu a procenat uspešnosti 9 % ,ako bi i dobio priliku da zaigra u plavom dresu konkurencija je mnogo veće,neće ni dobiti toliko prilika da puca ka golu,morao bi da bude mngo precizniji Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127252 I ovoj transfer postao istorija vec.Neznam sta ceka covjek jos na polusezoni se pricalo da ce doci ali do sada nista. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127300 ponovo se šuška nešto ,nije ovo još gotovo,daleko od toga Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127417 I kdb i schurrle u prvih 11 sto se tice u21 ekipe europe. Schurrle se nasao tu jer je uzeo najvise suteva u bundesligi. Kad bi ga ti sutevi u celziu krenuli bilo bi dobro :D Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127430 Jebes ti suteve, kad od 122 komada postignes 11 golova. Tako mogu i nasi da sutiraju. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127434 jebes mu lebac,nasi i ne sutiraju,samo bi da se usetaju sa loptom u go,jedino lampard šutira Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127437 Jebes mu lebac, Stooge-u smo sve po spisku bezbroj puta jer je uzimao loptu, driblao do besvesti i opalio bez rezona. Tako nesto ne zelim da se ponovi. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127444 Jebes mu lebac a ovi sad su i previše anti-sebični,treba da se nadje neka sredina,a da ne pominjem 4314143 centaršuta od kojih je samo dva puta tores dao go a nedostaje mi ono vreme kad su lampard,esijen,balak i kompanija bušili mreže iz daljine,mogo bih da pomenem luiza koji je bar nešto pokušavao i na kraju bacio bar bombe :D jbg treba da se zna i kad treba da se šutne i kad treba da se doda ali to je odlika samo velikih majstora,zato je i lamprad prvi na listi strelaca a ima i gomilu asistencija ^:)^ Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127459 https://www.youtube.com/watch?v=Od7O-JdqZnE Inace citava njemacka bila losa al eto ako neko hoce da pogleda kakav je bio. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127474 a ovi sad su i previše anti-sebični,treba da se nadje neka sredina,a da ne pominjem 4314143 centaršuta od kojih je samo dva puta tores dao go a nedostaje mi ono vreme kad su lampard,esijen,balak i kompanija bušili mreže iz daljine,mogo bih da pomenem luiza koji je bar nešto pokušavao i na kraju bacio bar bombe :D jbg treba da se zna i kad treba da se šutne i kad treba da se doda ali to je odlika samo velikih majstora,zato je i lamprad prvi na listi strelaca a ima i gomilu asistencija ^:)^ Stavi Oscara u sredinu, Lampsa iza, Hazarda levo a Matu desno. Igra se kontra gard na krilima, Mata i Hazz ulaze u sredinu, ili da raspale po lopti, ili da ostave Oscaru ili Lampsu na sut. To je stvar taktike. Real igra kontra gard, i nadavali su se golova tako. A ne sumnjam da ce i Chelsea, bez potrebe da baci 25 miliona na Schurrlea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.