7. maj 2013.13 god. comment_120426 Najveća glupost bi bila prodati KDB iz više razloga prvo .jedan je od najvećih talenata trentutno,može da igra na više pozicija,doneo bi čelziju prekopotrebnu širinu,ima plavu kosu drugo.cena mu skače,mlad je,može se dobro zaraditi na njemu ako ga pošalju na pozajmicu ponovo kako god okreneš,imao on budućnost u prvom timu Čelzija ili ne prodaja ove godine bila bi totalni promašaj Vi što ovo ponavljate zaboravili ste skandal s Courtoisem??? Ja zapravo mislim da je to jedini razlog zašto će možda KDB-a prodati. Malo je golmana svjetske klase i KDB bi se mogao žrtvovati za Kurtu. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120428 Vi što ovo ponavljate zaboravili ste skandal s Courtoisem??? Ja zapravo mislim da je to jedini razlog zašto će možda KDB-a prodati. Malo je golmana svjetske klase i KDB bi se mogao žrtvovati za Kurtu. ne interesuje me razlog prodaje,samo da se to ne desi ove godine dal ga oni prodaju zbog nekog skandala,zato što je nepotreban il se žrtvuje starim i novim bogovima to je totalno irelevantno interesuje me samo što veća zarada ako za njega nema mesta u prvom timu Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120468 U tom "skandalu" je receno da se sale na taj racun, tako da nema hard feelings izmedju kurte i kdb-a ;) Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123501 Andre Schurrle´s agent: "Andre wants to play for Chelsea next season. We hope for a speedy conclusion of the transfer. Via (Bild) André Schürrle :"From the discussions we've had this season, I think that was my last game for Leverkusen. Polako se i ovaj posao privodi kraju. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123504 Bravo bunacfc odavno nismo imali vesti za njega ima li kakav link ?? Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123505 http://www.bild.de/sport/fussball/andre-schuerrle/erfuellt-ihm-seinen-england-wunsch-30411190.bild.html Sein Berater Ingo Haspel (47) bittet Bayer: „André will ab Sommer für Chelsea spielen. Es ist sein großer Wunsch, in England den nächsten Schritt in seiner Karriere zu machen.“ Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123639 Transfer news: Andre Schurrle hopes Bayer Leverkusen keep their promises http://www1.skysports.com/football/news/11668/8722243/Transfer-news-Andre-Schurrle-hopes-Bayer-Leverkusen-keep-their-promises Rudi Voller, sportski direktor Leverkusena je rekao da će Andre otići samo ako uspiju naći dovljno dobru zamjenu za njega Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123650 Transfer news: Andre Schurrle hopes Bayer Leverkusen keep their promises http://www1.skysports.com/football/news/11668/8722243/Transfer-news-Andre-Schurrle-hopes-Bayer-Leverkusen-keep-their-promises Rudi Voller, sportski direktor Leverkusena je rekao da će Andre otići samo ako uspiju naći dovljno dobru zamjenu za njega KDB. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126224 http://www.insidefutbol.com/2013/05/30/bayer-leverkusen-claim-agreement-with-chelsea-over-kevin-de-bruyne-as-part-of-andre-schurrle-deal/87630/ Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126228 a vidi š ti to nije još uvek gotov posao,što znači da Čelzi nešto čeka,al eto ono što je bitno iz svega ovoga to je da z sad ima više indicija da kdb ide na pozajmicu http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CGjUJsGyQ7Y Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126246 Ja ga ne bi volio, nije mi nesto simpatican a i nije bas ne dribler. Vjerovatno ga dovode jer pokriva sve te ofanzivne pozicije. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126270 http://www.insidefutbol.com/2013/05/30/bayer-leverkusen-claim-agreement-with-chelsea-over-kevin-de-bruyne-as-part-of-andre-schurrle-deal/87630/ Evo što kažu na NT-u: Glavni direktor njemačkog nogometnog kluba Bayer Leverkusena, Wolfgang Holzhauser, potvrdio je da je došlo do dogovora s londonskim Chelseajem vezan za transfer Andrea Schürrlea na Stamford Bridge. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126274 I naši mediji prenose ovu vijesti: http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFyAAkFZyklFzlXbdl&tmpl=coranto_nje_news Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126278 E nek smo vala i mi jednog Švabu doveli u klub. Falio nam je od odlaska Ballacka. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126281 I ne samo to. Nego konačno da smo doveli klasično krilo. Bit ce dobra zamjena, a možda se i izbori za prvih 11. Jer kako bilo da bilo ne možemo živjet samo od kreativaca, treba nam i prava probojna krila koja mogu radit nerede protivničkim obranama. Zadovoljan sam s ovim transferom. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126287 I ne samo to. Nego konačno da smo doveli klasično krilo. Bit ce dobra zamjena, a možda se i izbori za prvih 11. Jer kako bilo da bilo ne možemo živjet samo od kreativaca, treba nam i prava probojna krila koja mogu radit nerede protivničkim obranama. Zadovoljan sam s ovim transferom. Čija će zamjena biti? Ja vjerujem da je on kupljen za prve postave. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126289 A tko to još sve zna. Ali nekako mi se cini da ga je Chelsea preplatio. 23 milje eura + jednogodisnja posudba De Bruyne-a cija primanja Chelsea placa. Malo previše. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126292 Chelsea će platit odštetu 21M, i još će dati KDB na posudbu u Leverkusen koju nam oni neće ništa platit, a inače bi trebali Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126301 Chelsea će platit odštetu 21M, i još će dati KDB na posudbu u Leverkusen koju nam oni neće ništa platit, a inače bi trebali Previše Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126302 prezadovoljan sam ovim transferom jer nam je zaista bilo potrebno to krilo a i bolji je od Mosesa za klasu,uz to moze igrati na vise pozicija. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126304 drago mi je da kdb ide na posudbu a ne čista zamjena tj. da on postaje njihov igrač... što se schurrle, dobar je igrač i mislim da nam upravo takav igrač fali i još uz to mlad sa solidnim iskustvom, vrlo dobra kupovina... Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126306 I ja sam zadovoljan sa ovakvim raspletom posebno za KDB-a, ali bio bi još sretniji da je lijevak jer nam fali desno krilo, ali igrat ce ovaj i desno krilo i malo je previše ovih 21M koji se navode, ali ok Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126308 Ma moć će se on uklopit i na desno krilo bez problema. Drago mi je što se ove špekulacije približavaju kraju, bilo je trenutaka kad sam bio zabrinut da nam Bayer ne uzme KDB-a, ali izgleda da je dobro ispalo Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126310 Prije nisam bio za njegov transfer , medjutim malo sam promislio i shvatio da ovo i nije toliko los potez cak sta vise zadovoljan sam . Veliki plus kod Schurrle-a je taj sto se ne libi da suta iz svih pozicija . Mnogo puta ove sezone su nasi igraci imali i vise nego dobre pozicije za sut ali se nisu odlucivali za to iz nekih svojih razloga . Imam dobar osjecaj sto se tice Andre-a :) Dobro je pa i Kevin ide samo na posudbu ne za stalno . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.