Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340738278' post='61298']
On može igrat i na desnom krilu ja mislim :huh:
[/quote]

Slabo. Mislim da nije igrao na toj poziciji nikada. Špic, polušpic i lijevo krilo tj. krilni napadač.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340738278' post='61298']
On može igrat i na desnom krilu ja mislim :huh:
[/quote]

neznam, stvarno ga nisam nešto puno pratio tako da neznam, ali mislim da je bolji igrač od Marina
Moze igrati i desno krilo, bar sam ga ja gledao na toj poziciji. Inace po vokaciji je Lijevi krilni napadac, al nerijetno je znao upadati i na pociviju 9 i na desno krilo ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340738787' post='61302']
neznam, stvarno ga nisam nešto puno pratio tako da neznam, [b]ali mislim da je bolji igrač od Marina[/b]
[/quote]

Mislim da griješiš, ali dobro, to je tvoje mišljenje ;)
Da je Marin bolji igrac od njega onda bi bio Marin na euru a Schurrle doma... tako da odma osporim ovu tezu... :P

a sto se tice samog igraca... mislim da ima kvalitetu... ne boji se opalit po golu i ima solidan sut... samo sto me malo brine i smeta je to sto on ordinira po lijevoj strani, a na toj strani smo popunjeni.. barem je tako bilo sad u cetvrtfinalu protiv grcke...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340779670' post='61344']
[b]Da je Marin bolji igrac od njega onda bi bio Marin na euru a Schurrle doma...[/b] tako da odma osporim ovu tezu... :P

a sto se tice samog igraca... mislim da ima kvalitetu... ne boji se opalit po golu i ima solidan sut... samo sto me malo brine i smeta je to sto on ordinira po lijevoj strani, a na toj strani smo popunjeni.. barem je tako bilo sad u cetvrtfinalu protiv grcke...
[/quote]
Marin je bio povrijedjen dugo i to je razlog zasto nije dobio poziv.
A sto se tice Schurrlea,mislim da nam ne treba.Popunjeni smo na toj poziciji a i nije me nesto impresionirao u ovih par utakmica sto sam ga gledao.
Hajde neko ko ga je pratio vise od mene neka kaze jel' stvarno kvalitet za nas ...
Pa otišao je Kalou, ode i Malouda. Sve je izvjesnije da će doći Schuerrle sad kad je s Mosesom ovo propalo. I bolje da dodje, a Marin će pretpostavljam na posudbu da se oporavi i vrati formu.
Ja Schurrlea nikako ne bi volio vidjeti u Chelsea . Vise bi volio da ostane King Salomon .
Koliko trazi Leverkuzen za njega ? 15 miliona ? (Kagawa je dosao za manje od 20 oni hoce za ovog manja 15miliona) .[quote name='Caeruleus' timestamp='1340792106' post='61382']
Pa otišao je Kalou, ode i Malouda. Sve je izvjesnije da će doći Schuerrle sad kad je s Mosesom ovo propalo. I bolje da dodje, [b]a Marin će pretpostavljam na posudbu da se oporavi i vrati formu.[/b]
[/quote]
zasto bi isao na posudbu ? Bolje da ostane sa nasim timom i da dobija prilike , nikakva posudba nedolazi u obzir .
[quote name='Blues_95' timestamp='1340793634' post='61392']
Ja Schurrlea nikako ne bi volio vidjeti u Chelsea .[b] [u]Vise bi volio da ostane King Salomon[/u] [/b].[/quote]

Ja se iskreno nadam da se šališ. To je isto ko da kažeš da bi više volio da Malouda ostane, a da Hazard nije došao.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1340795140' post='61415']
Ja se iskreno nadam da se šališ. To je isto ko da kažeš da bi više volio da Malouda ostane, a da Hazard nije došao.
[/quote]

točno to...King nam je svima drag al brate ne može on kod nas više igrat, stvarno nema kvalitetu...a sjedenje na klupi ne bi dobro došlo ni njemu, a ni nama
Kakva pozajmica,jedva čekam da Marin zaigra,a Kagawa je dosao za manje od 20 zato sto mu je bila zadnja godina ugovora tako da to nije ništa čudno,Marin jednostavno ne igra u reprezentaciju zato što je jaka konkurencija,Lev nije hteo da rizikuje sa njim sad. A što se tiče ovog igrača povodom koga je tema pokrenuta,mene kolko god da nervira Staridz(mnogo je sebičan)mislim da RDM može da ga spusti na zemlju i izvuče najbolje iz njega.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340779670' post='61344']
[b]Da je Marin bolji igrac od njega onda bi bio Marin na euru a Schurrle doma[/b]... tako da odma osporim ovu tezu... :P

[/quote]

Dok je Marin igrao na SP, ovaj nije znao gdje je... A ovo EP, Marin je propustio zbog toga što je haman pa pola sezone bio odsutan s terena. Ta tvoja teza, ne pije vode..

Što se tiče samog igrača :P , problem je što se on ne boji opalit po golu kad god ima loptu, i gdje god da se nalazi... Sebičan, Sturridge je mala maca za njega... I + igra na lijevoj strani, a mi tu itekako popunjeni..

Ne vidim razlog da se baš ovaj igrač dovodi.

Moses je druga priča, on je desno krilo i kao takav bi nam legao ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1340810908' post='61496']
Dok je Marin igrao na SP, ovaj nije znao gdje je... A ovo EP, Marin je propustio zbog toga što je haman pa pola sezone bio odsutan s terena. Ta tvoja teza, ne pije vode..

Što se tiče samog igrača :P , problem je što se on ne boji opalit po golu kad god ima loptu, i gdje god da se nalazi... Sebičan, Sturridge je mala maca za njega... I + igra na lijevoj strani, a mi tu itekako popunjeni..

Ne vidim razlog da se baš ovaj igrač dovodi.

Moses je druga priča, on je desno krilo i kao takav bi nam legao ;)
[/quote]

Potpisujem od riječi do riječi! :)
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www.goal.com/en-gb/news/3275/bundesliga/2012/05/06/3084564/chelsea-wanted-schurrle-last-year-claims-voller"]The Champions League winners already showed an interest in signing the versatile attacker, who can play anywhere in attack, last summer[/url], and are now ready to pay in excess of €20 million for the 21-year-old.

"We have received a very concrete offer from Chelsea for Andre Schurrle worth over €20m. Both clubs shoved figures back and forth for a while, but we eventually opted to hold on to Andre," Holzhauser is quoted as saying by [i]Express[/i].

"Andre has too much importance for us on the pitch [to let go of him]. He has also made it very clear that he is happy to stay with us."
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341771248' post='63339']
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7882971/Chelsea-fail-with-Schurrle-bid"]http://www1.skysport...th-Schurrle-bid[/url]

Vise i ne treba nuditi...
[/quote]Puna kapa, okrenuti se drugoj soluciji !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.