Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne bih ja njemu odbio od plate, obrijao bih mu obrvu pa da vidimo da li će opet ovako jadno i sebično da odigra.

No, bio je dobar na startu drugog poluvremena, jednom je snažno šutirao sa 30 metara i  izveo je dva ok kornera. :D

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da je pravde isao bi na drustveno korisni rad zbog onog sinoc

Ma sta se ložite, pogovo ovaj iznad što psuje i glumi budalu. Momak nakon prehlade i manje povrede i nije igrao dosta i opet je bolji od Vilijana odnosno brata kojem je jedina uloga trčati god dole.

Ma sta se ložite, pogovo ovaj iznad što psuje i glumi budalu. Momak nakon prehlade i manje povrede i nije igrao dosta i opet je bolji od Vilijana odnosno brata kojem je jedina uloga trčati god dole.

Imaš opciju citiraj kad hoćeš nekome nešto da kažeš.

Inače protiv Maribora se odlično pokazao sestre mi.

[quote name="Kun Aguer0" post="192671" timestamp="1415841064"] Imaš opciju citiraj kad hoćeš nekome nešto da kažeš. Inače protiv Maribora se odlično pokazao sestre mi.[/quote]Hvala što si mi ukazao na tu opciju inače sam je nikad ne bih otkrio. Ma da, na osnovu dve utakmice otjerati čovjeka iz kluba, zdrava logika.

jel u postu piše mrš iz kluba ili mrš na klupu ?

Iritantniji si od tog lika kome se divis. Ne zapinji više, fino sam odvojio tu rečenicu da se vidi da ne odgovaram tebi već ovima sto bi ga davali da zauzvrat dodje drugi.

Momak nakon prehlade i manje povrede i nije igrao dosta i opet je bolji od Vilijana odnosno brata kojem je jedina uloga trčati god dole.

Jes bolji on od Wiliana, al nek to pokaze na terenu. Teska srca moram reci da nam je Oskar najbolji  ofanzivni vezni igrac u prvenstvu do sada,ali nadam se da tako nece biti i u nastavku :D Ocekujem od Azara, Sirlea, pa i Wilana mrtvog mnogo vise golova, asistencija, sansi.

Fino piše ovaj gore
Jednina..

To je bilo u prvom postu koji sam napisao, onda sam napisao drugi, u kojem sam te citirao. Nije ni bitno sada, potpuno glupa rasprava.

To je bilo u prvom postu koji sam napisao, onda sam napisao drugi, u kojem sam te citirao. Nije ni bitno sada, potpuno glupa rasprava.

Ne fakat nemam ja ništa protiv Schurrlea, volim ga ono baš ko igrača, to ne znaš jer si novi na forumu, ali ja uvijek kažem onako kako je, bez obzira volio igrača ili ne. Trenutno igra očajno, znači na nivou igrača iz druge lige je, zadnju iole dobru utakmicu je imao protiv Boltona.

Za Reusa sam od kad je svijeta i vijeka po meni najbolji Nijemac trenutno, da nije bio povređen na SP-u švabe bi se još lakše prošetale kroz takmičenje. Pa zamisli samo Hazard i Reus po krilima Costa u špicu, pa protivnička odbrana plače prije početka utakmice :D

ako je istina za Liverpul i Tottenham a nije izvor negroland, ili oni sumnjivi... upakovati ga i poslati na adresu odmah,a neka plate u Januaru... dati im odlozeno 45 dana. 

Ne fakat nemam ja ništa protiv Schurrlea, volim ga ono baš ko igrača, to ne znaš jer si novi na forumu, ali ja uvijek kažem onako kako je, bez obzira volio igrača ili ne. Trenutno igra očajno, znači na nivou igrača iz druge lige je, zadnju iole dobru utakmicu je imao protiv Boltona.

Za Reusa sam od kad je svijeta i vijeka po meni najbolji Nijemac trenutno, da nije bio povređen na SP-u švabe bi se još lakše prošetale kroz takmičenje. Pa zamisli samo Hazard i Reus po krilima Costa u špicu, pa protivnička odbrana plače prije početka utakmice :D

Znam te sa Blic.rs foruma ako si to ti i znam kakve komentare pišeš i 99% se slažem sa tim sto si pisao tamo (ako si ti to ti). Jasno je i meni da Širle nije na nivou na kojem se očekuje od njega, ali mislim da su ljudi i sa tim na umu malo preterali sa nekim kritikama i raznim riječima, on je u fazi nešto kao Oskar prošle godine u drugoj polusezoni i nadam se da će brzo da vrati formu jer mislim da za razliku od Oskara Murinjo neće čekati na njega jer nije baš da je igrač po njegovom ukusu.

Znam te sa Blic.rs foruma ako si to ti i znam kakve komentare pišeš i 99% se slažem sa tim sto si pisao tamo (ako si ti to ti). Jasno je i meni da Širle nije na nivou na kojem se očekuje od njega, ali mislim da su ljudi i sa tim na umu malo preterali sa nekim kritikama i raznim riječima, on je u fazi nešto kao Oskar prošle godine u drugoj polusezoni i nadam se da će brzo da vrati formu jer mislim da za razliku od Oskara Murinjo neće čekati na njega jer nije baš da je igrač po njegovom ukusu.

ako mislis na nick "aguero" na blicu to sam ja.. posto nisam video nijednog drugog aguera tamo :D Doduse hteo sam i ovde da se tako registrujem ,ali mi bilo glupo zbog toga sto je tada aguero igrao u City-u vec, a ja ga gotivim iz vremena kada je lomio kicmu Puyolu po Spaniji.

A kume nisam to je to ti je drug iznad. Ma razumijemo se mi bracala

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.