Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kada sam video da je neko pisao u njegovoj temi, molio sam se da je transfer u pitanju. Za te pare upakovati ga u masnicu i pravac aerodrom,put o nasem trosku. 

Ostace smarac u ekipi....

Ako je istina da nude toliko trebalo bi razmisljati o njegovoj prodaji, pametno uloziti u dovodjenje Reusa a za Wiliana se zna da mu je klupa ko god novi dodje.

Kazu li ovi iz Wolfsburga sta za Williana?

Kažu.

Sportski direktor Wolfsburg Klaus Allofs kaže da bi u svoj klub, pored Schuerrlea, doveo i Williana, ali da sumnja da bi Chelsea tako lako pustio najbolje desno krilo koje trenutno ima na raspolaganju.

Willian ove sezone igra fantastično i konstantno prima pozitivne kritike od strane ljubitelja fudbalske igre, zbog čega je na sebe privukao interes mnoštva europskih klubova, uključujući i Wolfsburg.

- Willian je fantastičan igrač koji bi nam donio dodatni kvalitet u igru, ali mislim da ga Chelsea nema namjeru pustiti - rekao je Allofs.

- Pogledajte samo kako igra ove sezone. Jedan je od nosioca igre Chelseaja, a Mourinho takve igrače nikad ne pušta bez velike odštete.

Prema tansfermarketu, Willian trenutno vrijedi 50 miliona funti.

Kažu.

Sportski direktor Wolfsburg Klaus Allofs kaže da bi u svoj klub, pored Schuerrlea, doveo i Williana, ali da sumnja da bi Chelsea tako lako pustio najbolje desno krilo koje trenutno ima na raspolaganju.

Willian ove sezone igra fantastično i konstantno prima pozitivne kritike od strane ljubitelja fudbalske igre, zbog čega je na sebe privukao interes mnoštva europskih klubova, uključujući i Wolfsburg.

- Willian je fantastičan igrač koji bi nam donio dodatni kvalitet u igru, ali mislim da ga Chelsea nema namjeru pustiti - rekao je Allofs.

- Pogledajte samo kako igra ove sezone. Jedan je od nosioca igre Chelseaja, a Mourinho takve igrače nikad ne pušta bez velike odštete.

Prema tansfermarketu, Willian trenutno vrijedi 50 miliona funti.

https://www.youtube.com/watch?v=OoSk7MfsODU

Ako je istina ovo sto pise Metro, da Mou razmislja da ga proda i da su potencijalne zamjene Kuardado ili Rojs, ja sam vise za Kuardada, prvenstveno zbog Rojsovih staklenih nogu.
Gledam sad na transfermarket Kuardado u karijeri imao dvije povrede. Jedna 6 dana 2010 i druga prosle godine 15 dana odsustvovao. Naravno ne mora da znaci da se nece povrijedjivati u Engleskoj, ali me ta situacija oko Rojsa i povreda brine i strah me a se ne nastavi i u Engleskoj isti scenario.

Ako je istina ovo sto pise Metro, da Mou razmislja da ga proda i da su potencijalne zamjene Kuardado ili Rojs, ja sam vise za Kuardada, prvenstveno zbog Rojsovih staklenih nogu.
Gledam sad na transfermarket Kuardado u karijeri imao dvije povrede. Jedna 6 dana 2010 i druga prosle godine 15 dana odsustvovao. Naravno ne mora da znaci da se nece povrijedjivati u Engleskoj, ali me ta situacija oko Rojsa i povreda brine i strah me a se ne nastavi i u Engleskoj isti scenario.

Problem je sto ako bi prodao Schurrlea ostao bi u Evropi sa Willianom jer su oba ova registrovani vec u evropskim takmicenjima. Tako da svakako je najbolje odloziti do ljeta kupovinu krila.

Problem je sto ako bi prodao Schurrlea ostao bi u Evropi sa Willianom jer su oba ova registrovani vec u evropskim takmicenjima. Tako da svakako je najbolje odloziti do ljeta kupovinu krila.

Ja koliko znam Kuardado moze igrati Ligu prvaka, ako je igrao Evropa ligu. Mozda se varam, ali mislim da je tako.

P.s. Jesmo nas dvojica poceli diskutovati danas :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.