Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

Već je mnogo puta dokazano da je Schurrle najbolji kada ulazi sa klupe..

Inače danas postigao odličan gol ali je zato ispao lagano u defanzivi i dopustio Milneru da vrati loptu pred naš gol kada smo ga primili.

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

jbt ima 53242423424 šuteva i nikako da da go

,negde čini mi se da je pisalo da mu je ovo 18 šut a da nije zabio

gura ga Murinjo,ima prednost u odnosu na Salaha i nikako da iskoristi svoju priliku,ono dao je važne golove u prvom kolu i protiv sitija al jbt trebao je zabiti bar još 3-4 komada 

sva sreća pa nas njegovi promašaji kao prošle sezone nisu koštali pobede ali ne može više ovako

jbt ima 53242423424 šuteva i nikako da da go

To se znalo i kada je dolazio, da mu je slaba realizacija i da puno suta. 

Znalo se da dosta forsira šut ali realizacija sama i nije bila toliko klimava, pa sjetite se prošle sezone kada je i het trik zabio i kada je bio u formi zabijao je ladno lijevom, desnom, rutinski rješavao situacije 1 na 1, ne znam šta mu je ovih par kola igra dobra ali neće lopta u gol

To je problem kod Schürrlea. Ubaciš ga s klupe i on unese svježinu, razigra se, ima prostora, ide ga.. Međutim većinu utakmica koje je počeo nije bio na tom nivou, ne znam da li pati od nekog sindroma klupe ili šta već, ali sjećam se protiv Leicestera i evo sinoć kad je krenuo od 1. minute da je bio u najmanju ruku katastrofalan.

Ono sto je chicharito bio scumu, to je nama ovaj. Fantastican back up

Danas bio najgori na terenu, ide mi pomalo na kurac kad upropasti odlican napad nekim tranjavim pasom.

Konstantno loš ... nema kreativnosti, vizije, nabačaja, samo trči k'o bez glave. Samo mi žao Salaha i Williana što trunu na klupi radi njega. 

Danas je bio odličan, ne može mu se sporiti onaj inteligentni pad na ulasku u šesnaesterac kad smo imali divnu šansu iz prekida. Jeste napravio dvije-tri greške u čitavoj tekmi, ali bio je odličan.

Danas stvarno los.Sreca pa imamo dostojne zamjene na tim pozicijama pa kad jednog igraca stane,drugi dobija priliku.Trenutno Willian igra bolje sto ne znaci da se Sirle nece trgnuti i zaigrati kako zna.

Danas je bio odličan, ne može mu se sporiti onaj inteligentni pad na ulasku u šesnaesterac kad smo imali divnu šansu iz prekida. Jeste napravio dvije-tri greške u čitavoj tekmi, ali bio je odličan.

Cae, shvatam da trolaš, ali odmori bar nedeljom..

Očajan je bio, u pojedinim trenucima drugog poluvremena činilo mi se kao da je momak prvi put izišao na stadion sa toliko ljudi oko njega, kao da prvi put igra ovakve utakmice. Naša najslabija karika danas, loša tehnika, loše odluke, loša egzekucija.

Mislim da ga očekuje klupa poslije reprezentativne pauze, iskreno dao bih i Salahu priliku protiv Palacea.

Hvala sto si ustupio mjesto Willianu, barem za slj tekmu, hvala. Drzi se klupe i budi joker, sto i jesi. 

• 2 sedmice kasnije...

Auuh kakva je ovo partija večeras ? Kakva su ono "dodavanja" lopte do golmana ? Danas nije bilo ni njegove prepoznatljive trke i borbenosti .
Možda i najlošija partija Schurrlea od dolaska u Chelsea . Imat' će mu Jose reći par stvari . Nadam se da se ovakva partija neće više ponoviti .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.