28. decembar 2014.11 god. comment_196414 Nakon vrlo dobrog SP-a sam se ponadao da je napredovao i da će biti važan igrač, a on još gori nego prošle sezone. :( Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196416 Neko je jednom napisao da je Sirle igrac koji treba ulaziti sa klupe.I to je bas tako.Tu donekle i unese zivost,drugacije ne zna i ne ume. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196421 Gotivim ga bas dosta. Sad kad sam to rekao moram reci, K A R I N A. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196425 Neko je jednom napisao da je Sirle igrac koji treba ulaziti sa klupe.I to je bas tako.Tu donekle i unese zivost,drugacije ne zna i ne ume. <script> //</script> Za drugo i nije,dzoker igrac. Sve mislim da ce nas on napustiti uskoro. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196441 Danas bi ga Victor Moses uvaljao garant <script> //</script> Mozda bi ga zabio i nemacki Messi. DR. Marin Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196454 Paris Saint-Germain eye up January transfer raid on Chelsea for Andre Schurrle [Metro] Hajmoooooooooooooooooooooo Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196457 Sad cemo im ga uvalit za jedno 40 milki imaju para dali su i za Luiza Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196463 <script> //</script> Za drugo i nije,dzoker igrac. Sve mislim da ce nas on napustiti uskoro. <script> //</script> Paris Saint-Germain eye up January transfer raid on Chelsea for Andre Schurrle [Metro] Hajmoooooooooooooooooooooo <script> //</script> Ovo je bilo brzo :D Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196464 Kako bi bilo dobro kad bi uspjeli izganjati zamjenu za Mouru Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196491 Momak nije za prve postave i to je ono što govorim od kada traju te diskusije oko Williana i Schurrlea, istina da ni Willian ne igra nešto specijlano ali je bolji igrač od Schurrlea. Willian se bolje uklapa u sistem i donosi nam više pozitivni stvari na terenu, koliko god to nekom izgledalo smješno... Danas je komentator rekao da je ovo bio prvi start Schurrlea u ligi nakon tri mjeseca, ako je ovo tačno onda kakav zaključak donijeti kada igrač dobije priliku posle tri mjeseca i trener ga mora na poluvremenu mjenjati jer nije u stanju organizovati napad po svojoj strani. Mislim da treba pokušati bar Salaha malo aktivirati.. Ako PSG hoće Schurrlea treba ga pustiti... Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196493 Žao mi ga iskreno.Očekivao sam od njega nešto, u prvoj sezoni je bio više nego solidan , nije briljirao ali bio je veoma dobar. Onda na Svjetskom prekucao i taman sam mislio da bi se mogao ustaliti u prvih 11 baš suprotno , rijetko kad počinje a i kada počne pokaže zašto je toliko na klupi. Ide januar i možda bi bilo najbolje da ga prodamo . Ne mogu biti pametan neka odluči uprava i Jose. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196496 Ima dobar mentalitet i daleko od toga da je los igrac, ima svoje kvalitete.ALIo njegovoj konstantnosti dovoljno govori i sam broj koliko je puta izisao vec na poluvremenu utakmice koju je startao.Sigurno ga je Jose barem u 50% slucajeva zamijenio. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196551 Trenutno se ne zna ko je losiji... Nijedan nije dovoljno dobar za Chelsea i da se ja pitam nesto, a ne pitam se jbg, prodao bih i jednog i drugog i doveo Reusa. Salah neka igra neku rezervicu (liga kup, FA kup itd). Smorili su i jedan i drugi svojim losim igrama. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196562 Nakon povrede je postao veoma los al za jucer nwki mnogo preuvelicavaju. Izasao na poluvremenu. Inace u prvom poluvremenu se mogu samo eden i cesc izdvojit. Svi su bili kurcina, u prvom su losiji 100% bili mikel i luis od svabe a bilo ih je jos dok za ove garantujem ,al svabo je zamjenjen jer je postala tradicija ga mijenjati kakav god da je. Szo je najgore, svabo je dosta los trenutmo a onaj cupavi duduk nimaalo ne odskace od njega, nimalo. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196563 Nakon povrede je postao veoma los al za jucer nwki mnogo preuvelicavaju. Izasao na poluvremenu. Inace u prvom poluvremenu se mogu samo eden i cesc izdvojit. Svi su bili kurcina, u prvom su losiji 100% bili mikel i luis od svabe a bilo ih je jos dok za ove garantujem ,al svabo je zamjenjen jer je postala tradicija ga mijenjati kakav god da je. Szo je najgore, svabo je dosta los trenutmo a onaj cupavi duduk nimaalo ne odskace od njega, nimalo. Biće da ga Mourinho mrzi. Prijavi
29. decembar 2014.11 god. comment_196566 Opšte je poznata stvar da Mourinho mrzi švabe. :P Willian je bolji igrač od Schurrle to je jedno jedino objašnjenje zašto je Willian standardan u prvoj postavi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.