Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bas onako za Augsburga igrac

Nakon vrlo dobrog SP-a sam se ponadao da je napredovao i da će biti važan igrač, a on još gori nego prošle sezone. :(

Neko je jednom napisao da je Sirle igrac koji treba ulaziti sa klupe.I to je bas tako.Tu donekle i unese zivost,drugacije ne zna i ne ume.

Neko je jednom napisao da je Sirle igrac koji treba ulaziti sa klupe.I to je bas tako.Tu donekle i unese zivost,drugacije ne zna i ne ume.

<script> //</script>

Za drugo i nije,dzoker igrac. Sve mislim da ce nas on napustiti uskoro.

Danas bi ga Victor Moses uvaljao garant

<script> //</script>

Mozda bi ga zabio i nemacki Messi. DR. Marin

Moze se polako pakovat.

<script> //</script>

Za drugo i nije,dzoker igrac. Sve mislim da ce nas on napustiti uskoro.

<script> //</script>

Paris Saint-Germain eye up January transfer raid on Chelsea for Andre Schurrle [Metro]

Hajmoooooooooooooooooooooo

<script> //</script>

Ovo je bilo brzo :D

Momak nije za prve postave i to je ono što govorim od kada traju te diskusije oko Williana i Schurrlea, istina da ni Willian ne igra nešto specijlano ali je bolji igrač od Schurrlea. Willian se bolje uklapa u sistem i donosi nam više pozitivni stvari na terenu, koliko god to nekom izgledalo smješno...

Danas je komentator rekao da je ovo bio prvi start Schurrlea u ligi nakon tri mjeseca, ako je ovo tačno onda kakav zaključak donijeti kada igrač dobije priliku posle tri mjeseca i trener ga mora na poluvremenu mjenjati jer nije u stanju organizovati napad po svojoj strani.

Mislim da treba pokušati bar Salaha malo aktivirati..

Ako PSG hoće Schurrlea treba ga pustiti...

Žao mi ga iskreno.Očekivao sam od njega nešto, u prvoj sezoni je bio više nego solidan , nije briljirao ali bio je veoma dobar. Onda na Svjetskom prekucao i taman sam mislio da bi se mogao ustaliti u prvih 11 baš suprotno , rijetko kad počinje a i kada počne pokaže zašto je toliko na klupi. Ide januar i možda bi bilo najbolje da ga prodamo . Ne mogu biti pametan neka odluči uprava i Jose.

Ima dobar mentalitet i daleko od toga da je los igrac, ima svoje kvalitete.
ALI
o njegovoj konstantnosti dovoljno govori i sam broj koliko je puta izisao vec na poluvremenu utakmice koju je startao.

Sigurno ga je Jose barem u 50% slucajeva zamijenio.

Trenutno se ne zna ko je losiji... Nijedan nije dovoljno dobar za Chelsea i da se ja pitam nesto, a ne pitam se jbg, prodao bih i jednog i drugog i doveo Reusa. Salah neka igra neku rezervicu (liga kup, FA kup itd). Smorili su i jedan i drugi svojim losim igrama.

Nakon povrede je postao veoma los al za jucer nwki mnogo preuvelicavaju.

Izasao na poluvremenu. Inace u prvom poluvremenu se mogu samo eden i cesc izdvojit. Svi su bili kurcina, u prvom su losiji 100% bili mikel i luis od svabe a bilo ih je jos dok za ove garantujem ,al svabo je zamjenjen jer je postala tradicija ga mijenjati kakav god da je.

Szo je najgore, svabo je dosta los trenutmo a onaj cupavi duduk nimaalo ne odskace od njega, nimalo.

Nakon povrede je postao veoma los al za jucer nwki mnogo preuvelicavaju.

Izasao na poluvremenu. Inace u prvom poluvremenu se mogu samo eden i cesc izdvojit. Svi su bili kurcina, u prvom su losiji 100% bili mikel i luis od svabe a bilo ih je jos dok za ove garantujem ,al svabo je zamjenjen jer je postala tradicija ga mijenjati kakav god da je.

Szo je najgore, svabo je dosta los trenutmo a onaj cupavi duduk nimaalo ne odskace od njega, nimalo.

Biće da ga Mourinho mrzi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.