14. novembar 2014.11 god. comment_192802 Drago mi je da sad znam ko je tamo, a ko ovdje Aguero. Još samo da skontam ko je onaj lik sto se potpisivao kao arsen_erb i mogu umrijeti.. Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192806 Znači i grena navija za City. Jebote hljeb forum pun krtica :D Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192811 Znači i grena navija za City. Jebote hljeb forum pun krtica :D hhahahhahahahahaha ne navijam ja za City ,nego mi je Aguero gotivan igrac iz dana Atletika. Nikada necu prezaliti sto nije kod nas. :) Drago mi je da sad znam ko je tamo, a ko ovdje Aguero. Još samo da skontam ko je onaj lik sto se potpisivao kao arsen_erb i mogu umrijeti.. Arsen_erb sa blica je neki Dimitrije,jednom se otkrio,usao je sa fb nalogom i odgovorio na neki komentar :) Prijavi
15. novembar 2014.11 god. comment_192834 Drago mi je da sad znam ko je tamo, a ko ovdje Aguero. Još samo da skontam ko je onaj lik sto se potpisivao kao arsen_erb i mogu umrijeti.. Sad znas, aj umri :D Prijavi
15. novembar 2014.11 god. comment_192840 Sad znas, aj umri :D Umro sam već ali ne zbog arsen_erba već zbog tog lika što ga imas u niku jer mu je Bendtner napravio toliko problema da sam se zapitao kako takav igrač može igrati za klub kao što je Chelsea, sreća pa ne igra tako kod Murinhoa inače bi presjedio 90% sezone. Prijavi
15. novembar 2014.11 god. comment_192850 Umro sam već ali ne zbog arsen_erba već zbog tog lika što ga imas u niku jer mu je Bendtner napravio toliko problema da sam se zapitao kako takav igrač može igrati za klub kao što je Chelsea, sreća pa ne igra tako kod Murinhoa inače bi presjedio 90% sezone. Odlično si se počeo uklapati u forum :D Samo da ostaneš aktivan još 100 godina :D Prijavi
15. novembar 2014.11 god. comment_192852 Odlično si se počeo uklapati u forum :D Samo da ostaneš aktivan još 100 godina :D Haha, cim drugi post dovede do konflikta znaš da ćeš dobro proći. Nego, šalim se, gotivan je forum.. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193493 Mislim da nema osobe na svetu koja se losije osecala posle gola Williana. Taman je mislio ovaj nema muda, udjem sutnem koji pu i dobijem poverenje opet, mozda gol roknem,ovaj nema sanse da ga da kada ne suta. I onda Wili zabije gol. I ovaj shvati da je prikovan za klupu jos dosta. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193494 I sad on treba da se ubije jer je Willian dao prvi gol za CFC u Ligi prvaka nakon 11 utakmica. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193495 Mislim da nema osobe na svetu koja se losije osecala posle gola Williana. Golman Salkea? Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193497 Golman Salkea? Ma kakvi njemu je svejedno ko ce ga napuniti. I sad on treba da se ubije jer je Willian dao prvi gol za CFC u Ligi prvaka nakon 11 utakmica. Mozemo se malo saliti ;) Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193498 Ma kakvi njemu je svejedno ko ce ga napuniti. Mozemo se malo saliti ;) Ne znam ja nista, samo znam da je bila zucna raspara prethodnih dana u vezi ovog momka pa ni sam ne znam sta da pisem vise. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193502 Ne znam ja nista, samo znam da je bila zucna raspara prethodnih dana u vezi ovog momka pa ni sam ne znam sta da pisem vise. hahhahahahaha pa si mi i na temu Williana odgovarao :D :D :D popi pivo buraz, opusti se. Ovde ima dosta zezanja,ne shvataj sve ozbiljno ;) Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193519 hahhahahahaha pa si mi i na temu Williana odgovarao :D :D :D popi pivo buraz, opusti se. Ovde ima dosta zezanja,ne shvataj sve ozbiljno ;) Ma to u afektu pocnem pisati svasta, kasnije se smirim, al' mrsko ispravljati.. Zivio ti men hahaa Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193531 Ma to u afektu pocnem pisati svasta, kasnije se smirim, al' mrsko ispravljati.. Zivio ti men hahaa hahahahahhaha dobro da znam ubuduce :D Dobar si,dobar :) PS. j**o te nick, kako da napisem dobar si keru? ili dobar si mrtvi... psu? Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193546 hahahahahhaha dobro da znam ubuduce :D Dobar si,dobar :) PS. j**o te nick, kako da napisem dobar si keru? ili dobar si mrtvi... psu? Hahaha Pisi kako hoces, ionako je glup nick haha Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193554 Izuzetno mi drag kao igrac(covjek) ali ne pise mu se dobro ako Willian nastavi ovako igrati. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193564 Neka ceka malo, u sezoni ima hrpa utakmica I morace biti rotiranja, I niko naravno nece proci bez prilike, sem Salaha logicno. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193570 Neka ceka malo, u sezoni ima hrpa utakmica I morace biti rotiranja, I niko naravno nece proci bez prilike, sem Salaha logicno. Salah razmišlja da prihvati poziv za vojsku. :D Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193572 Salah razmišlja da prihvati poziv za vojsku. :D Hahaha, dobra, dobra. Samo ne znam u koje ce svrhe koristiti ono jedino sto zna- trčati, u vojsci. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193810 Mnogo mi je zao sto ovaj momak ne igra,mnogo ozbiljniji GOL-igrac od Oskara i Viliana samo zbog Murinjove defanzive covek guli klupu Vilianu. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193813 Mnogo mi je zao sto ovaj momak ne igra,mnogo ozbiljniji GOL-igrac od Oskara i Viliana samo zbog murinjove defanzive covek gluli zamenu Vilianu... Isto tako. Al bez brige, sad ce morati da se rotira protiv kokosaka i vrana jer su umorni, i ako mora da pokaze sta zna ako misli da igra u prvoj. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.