Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

U glubalu loše odigrao , promašio par lijepih šansi i imao je par svojih šuteva koji su završili daleko na tribinama . Ali hajde cijela Njemačka je odigrala za loše , kao da igraju preko kurca .

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Momak klupa narednu tekmu. Najgore je što je strašno nekonstantan - odigra jednu fantastičnu utakmicu, ubije brašno, i onda ga tri naredne ni na mapi, ne može meda.

Za njega je najbolje ubacivat' ga s klupe.

Slažem se, vrijeme je da ponovo čika Willian zauzme mjesto u postavi :D

Očekujem da nas sad Cae napadne onako iz bunkera :D

Meni je on danas bio odličan, i fino je izveo onaj slobodnjak, samo golman spretan. Treba da igra umjesto Oscara koji je bio očajan, a na onu stranu da ide Salah. 

Meni je on danas bio odličan, i fino je izveo onaj slobodnjak, samo golman spretan. Treba da igra umjesto Oscara koji je bio očajan, a na onu stranu da ide Salah. 

Cae nemoj biti neozbiljan..

Mislim OK ti si poštovalac njegove igre i stila igranja i sve je to uredu, ali kada odigra loše ne vidim razloga zašto bi izbjegavao priznat.

Pa dobro, i ovdje se vidi da je lijepa, samo što malo je slika herlava, il je ona nekako glavu postavila čudno.. Al stvarno Andre ima prelijepu žensku ;)

Gledam u hdu ceo mec, i sve lep fino ide ne koci..... i jbg stane i posle neka 2 min. vrati se slika, pogledam gore kad ono 0-1, skocim sa stolice od srece, kazem sebi ajde Buna brate moj pogodi ko ga je dao, i pogodim. Surle ga opet dadne usranim gradjanima majku im jebem.....

Super izmena za teske tekme!

Fino se on krece kod ovih uigranih akcija. Jedan je od krivaca za gol Sitija, prosao Milner iza njega kao da ga nema.

Ja ne kazem da Schurrle treba u prvih 11. Nego, Willian ne treba igrati. Nema kvalitet za prvih 11 Chelsea. Schurrle uvijek unese zivosti kad udje s klupe makar, ovaj nista. Sto se mene tice ja bih ga prodao i na ljeto dovesti neko kvalitetnog igraca na desnom krilu.

Odlična kretnja kod gola i završnica ali brate koliko ga je Milner levatio pa jebo te hljeb lik ko da nikada odbrane igrao nije ne zna se postaviti u odbranu okreće se oko svoje ose, ne znam zajebo je dobro kod gola

Uze mi rijeci iz tastature. :D
Stvarno kretnja kod gola je bila odlicna, ali je defanzivno bi ocajan.
Vec sam rekao da on treba uvijek biti prva opcija a ne Wilian koji se petlja s loptom i nezna gdje a placen je duplo vise, danas bi i Salah bolje odigrao nego Wilian, Schurlea treba sto vise forsirati u prvu postavu.

kako si leba ti uspeo da napišeš dupli post u razmaku od dva minuta?? :D

joj zemo legendo

Na telefonu sam i nesto me konekcija zeza i nece da objavi post kad ja pogleda dupli objavljen reko da ne bude bas mi nekako nepregledno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.