7. septembar 2014.12 god. comment_186622 U glubalu loše odigrao , promašio par lijepih šansi i imao je par svojih šuteva koji su završili daleko na tribinama . Ali hajde cijela Njemačka je odigrala za loše , kao da igraju preko kurca . Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187337 Schurrle ne treba da izvodi kornere to je dokazano i u utakmici protiv Swansea.. Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187340 Momak klupa narednu tekmu. Najgore je što je strašno nekonstantan - odigra jednu fantastičnu utakmicu, ubije brašno, i onda ga tri naredne ni na mapi, ne može meda. Za njega je najbolje ubacivat' ga s klupe. Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187344 Momak klupa narednu tekmu. Najgore je što je strašno nekonstantan - odigra jednu fantastičnu utakmicu, ubije brašno, i onda ga tri naredne ni na mapi, ne može meda. Za njega je najbolje ubacivat' ga s klupe. Slažem se, vrijeme je da ponovo čika Willian zauzme mjesto u postavi :D Očekujem da nas sad Cae napadne onako iz bunkera :D Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187348 Kakav willian kakve picke materine. Ovaj makar jednu odigra dobru willian konstatno prosjecan. Hvala. Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187349 Meni je on danas bio odličan, i fino je izveo onaj slobodnjak, samo golman spretan. Treba da igra umjesto Oscara koji je bio očajan, a na onu stranu da ide Salah. Prijavi
14. septembar 2014.12 god. comment_187373 Meni je on danas bio odličan, i fino je izveo onaj slobodnjak, samo golman spretan. Treba da igra umjesto Oscara koji je bio očajan, a na onu stranu da ide Salah. Cae nemoj biti neozbiljan.. Mislim OK ti si poštovalac njegove igre i stila igranja i sve je to uredu, ali kada odigra loše ne vidim razloga zašto bi izbjegavao priznat. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187499 Kakva je ovo glOOOva od ove mu cure. Nekakva herava, na krivo ide. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187508 Fakat je nekakva čudna ispala, znam kad je neko postavio onaj klip kad se oni nešto sprdaju u dvorištu da je bila dobra dozla Boga isto tako znam kada su švabe osvojile sp i sad dolazi žene, cure od fudbalera moglo se reći da andre ima jednu od najboljih treba. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187535 Pa dobro, i ovdje se vidi da je lijepa, samo što malo je slika herlava, il je ona nekako glavu postavila čudno.. Al stvarno Andre ima prelijepu žensku ;) Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188338 Gledam u hdu ceo mec, i sve lep fino ide ne koci..... i jbg stane i posle neka 2 min. vrati se slika, pogledam gore kad ono 0-1, skocim sa stolice od srece, kazem sebi ajde Buna brate moj pogodi ko ga je dao, i pogodim. Surle ga opet dadne usranim gradjanima majku im jebem..... Super izmena za teske tekme! Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188383 Fino se on krece kod ovih uigranih akcija. Jedan je od krivaca za gol Sitija, prosao Milner iza njega kao da ga nema. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188393 kralj majstor !!!! vidjelo se po proslavi koliko mu je stalo do kluba i navijača... IGRAČINA Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188400 Ja ne kazem da Schurrle treba u prvih 11. Nego, Willian ne treba igrati. Nema kvalitet za prvih 11 Chelsea. Schurrle uvijek unese zivosti kad udje s klupe makar, ovaj nista. Sto se mene tice ja bih ga prodao i na ljeto dovesti neko kvalitetnog igraca na desnom krilu. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188423 Odlična kretnja kod gola i završnica ali brate koliko ga je Milner levatio pa jebo te hljeb lik ko da nikada odbrane igrao nije ne zna se postaviti u odbranu okreće se oko svoje ose, ne znam zajebo je dobro kod gola Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188429 Odlična kretnja kod gola i završnica ali brate koliko ga je Milner levatio pa jebo te hljeb lik ko da nikada odbrane igrao nije ne zna se postaviti u odbranu okreće se oko svoje ose, ne znam zajebo je dobro kod gola Uze mi rijeci iz tastature. :D Stvarno kretnja kod gola je bila odlicna, ali je defanzivno bi ocajan. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188431 Uze mi rijeci iz tastature. :D Stvarno kretnja kod gola je bila odlicna, ali je defanzivno bi ocajan. pa lajkuj onda jebo te hljeb hahahahaha :D Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188433 pa lajkuj onda jebo te hljeb hahahahaha :D Hhahahahahahaha, koji si ti kralj, eto lajkao sam :D Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188438 Vec sam rekao da on treba uvijek biti prva opcija a ne Wilian koji se petlja s loptom i nezna gdje a placen je duplo vise, danas bi i Salah bolje odigrao nego Wilian, Schurlea treba sto vise forsirati u prvu postavu. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188441 kako si leba ti uspeo da napišeš dupli post u razmaku od dva minuta?? :D joj zemo legendo Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188445 kako si leba ti uspeo da napišeš dupli post u razmaku od dva minuta?? :D joj zemo legendoNa telefonu sam i nesto me konekcija zeza i nece da objavi post kad ja pogleda dupli objavljen reko da ne bude bas mi nekako nepregledno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.