Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma ne treba rano pisati o liku.  Kad sezona krene znat cemo na cemu smo. Malo nas je, ako uopste nas ima koji su redovno pratili bundesligu pa mogu ga ocjenjivati. 

Na ss.ba forumasi ga ocjenjuju kao odlicno pojacanje za chelsea, ovi sto prate bundesligu uglavnom.

Vjerovatno je losiji od Edena i Mate a Oscar se nije mnogo pokazao iako ocekujem i on da explodira. Mozda bas ova 14-ka bude vazna karika za nas sljedecu sezonu.

Sjecam se proslo ljeto da su neki govorili kako ce Marin biti bolji i od Hazarda i da ce biti pravo pojacanje. Na kraju smo vidjeli koliko nas je pojacao. Nemojte suditi prije nego sezona pocne, izbacio je Marina iz reprezentacije a u Bundesligi je bio jedan od najboljih...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ne treba se covjeku suditi nakon par treninga...naravno nece mu puno trebati da bi pokazao vise od Marina.Problem je sto nas vecina nije ni gledala utakmice Bayera vec se misljenje o Schurrleu zasniva na nekim statistikama.Bilo je rijeci o njegovom omjeru 122 pokusaja/11 golova to sigurno nije neka statistika ali mislim da je glavni uzrok taj sto je Schurrle imao vjerovatno mnogo slobode u igri Bayera i onda je pokusavao i iz situacija koje nisu izgledne.Sada u Chelsea ce sigurno imati manje slobode a i dobro znamo da smo prosle sezone imali taj problem kada je lopta kruzila oko kaznenog prostora i bilo je situacija kada nije niko preuzimao odgovornost i uputio udarac sa distance iako imamo sjajne šutere.

Sigurno je puno bolji od Marina, ali i puno losiji od Mate,Hazarda,Oscara!!! Bojim se da se bas nece usreciti u Chelsea-u

Ja bas mislim da ce Oscara izbaciti iz prve o Mosesu da ne pricam taj ako odigra 15 tekmi sledece sezone neka bude sretan, ne kazem da je bolji od Oscara nego jednostavno je bolji na krilu, dok ce Oscar vise igrati kada se Mata odmara.

Ja bas mislim da ce Oscara izbaciti iz prve o Mosesu da ne pricam taj ako odigra 15 tekmi sledece sezone neka bude sretan, ne kazem da je bolji od Oscara nego jednostavno je bolji na krilu, dok ce Oscar vise igrati kada se Mata odmara.

zavisi puno i o formaciji koju budu igrali! Ako bi se Mou mozda odlucio za 4-3-3 onda nevjerujem da ce biti mjesta ni za Oscara niti za Schürrle-a. barem ne u prvom planu

Andre očekivano, kada njegova ekipa igra, drži loptu, ne vidi se frajer jer ne zna nešto posebno. Njemu samo da je nabit loptu ispred sebe trčat za njom i onda BUM po golu..  

On će bit squad igrač, skup squad igrač (moje mišljenje) i to je to. 

Mi smo previse navikli na fudbalske umjetnike kao sto su Mata,Hazard,Oscar i zato se Schurrle nekom cini kao dosadan fudbaler.Ali Schurrle je veliki radnik na sredini terena i odlican je u defanzivnim zadacima.On se u svojoj igri najvise oslanja na dobro kretanje i mnogo trci jer tako stvara slobodan prostor.Siguran sam da ce biti od velike koristi u sljedecoj sezoni.

There are no promises. I want to train hard and then help the team with my qualities. In every big club there is competition and that's what I wanted. I have this competition in the national team where there are also many good players in my position.

There are so many matches that everyone will play. We need everyone, so I don't think there is a risk. For so long in this national team we have had so many great players and such a good team. I see no risk for me. I know my qualities, I know what I can do.

evo lik spreman da radi i trenira,napreduje,to se ceni,niko nema zagarantovano mesto

Previše je predvidljiv. Treba igrati raznovrsnije, ne samo ulaziti na desnu nogu jer ga protivnički odbrambeni čitaju uvijek na istu foru. Recimo, da je on neka lošija verzija Sturridgea u tom smislu. Biće koristan kao squad igrač kroz sezonu, a ako se uspije nekako nametnuti i pokazati onda će dobiti svoju priliku. Makar je upgrade u odnosu na Marina.

Covjek igra za jednu od najboljih reprezentacija na svijetu i standardan je. Sve svojom zaslugom, dobrim igrama u Bundesligi gdje je stekao epitet jednog od najboljih igraca lige. Sigurno je mnogo bolji od Mosesa i Marina.

Ja definitivno vjerujem u ovog igraca.

Covjek igra za jednu od najboljih reprezentacija na svijetu i standardan je. Sve svojom zaslugom, dobrim igrama u Bundesligi gdje je stekao epitet jednog od najboljih igraca lige. Sigurno je mnogo bolji od Mosesa i Marina.

Ja definitivno vjerujem u ovog igraca.

neznam u kojoj si ga ti repki gledo al u Njemackoj nije standardan nikad bio ;)

Ja ipak mislim da mi nismo vidjeli pravog schurrlea. Ono sto sam primjetio jeste da obavlja odlicno defanzivne zadatke a to ce uvijek dobro doci. Imam dobar filing u vezi njega. Samo liga da krene

"I want to improve myself all the time. And what I really want is to help the team, with my qualities, to be successful."

"I'm very happy here at Chelsea. I feel like I'm almost two years here. It's really nice, really good people, really good team."

"Everything is a big motivation now for me. The World Cup, of course, but here in the team to play, to improve myself."

"Ballack told me that #Chelsea it's a big club but like a family inside. That's what I've found here." (Sky)

• 2 sedmice kasnije...

On je ili previse ogranicen na desnu nogu, ili je zarko zeleo taj gol na pripremama...

Nekako se ne krece dovoljno dobro, vidi se da ce mu trebati vremena da "klikne" sa ostalima iz manevra.

Sad kada je napokon postigao pogodak , ocekujem da ce "procepiti" da ce igrati mnogo slobodnije . Ovo do sada je sve bilo u nekom grcu . 

Cestitam na prvom pogotku,iako imam osjecaj da nije zelio u tu stranu da sutne al dobro :D. Golcina nema sta.

• 2 sedmice kasnije...

Mislim da je to neko vec  rekao ali eto ponovicu jer se apsolutno slazeam sa tim, Schurrleje nista vise nego nesto losija verzija Sturridgea. Oboica mogu igrati na krilu a vole igrati kao napadaci, s tim sto samtram Sturrridga talentovanijim, Svabo je svabo uporan i vise je unirvezalac.

Kad se sjetim da su htjeli Bruynea dati Leverkusenu na posudbu zbog njega, onda je dosao Mou i spasio stvar.  Da nije ubjedjen sam da bi ga gledali u bayeru sada (mislim na Bruynea ) .

Da imamo Williana umjesto njega bio bi to bolje ali jbg on je placen 40 mil od strane Rusa a niko se tada nije nadao da ce taj projekat propasti.

Mislim da grijesis sto se tice Schurrlea a i "spasioca" Mourinha. Nije uprava glupa ko' sto ti mislis pa da prodaju jednog od najboljih igraca Bundeslige prosle sezone.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.