Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pustimo dečka neka prvo pokaže što zna i može. Jednom sam neko "pojačanje" slavio tjedan dana i na kraju se ispostavilo da smo kupili "mačka u vreći"(Torres).

Kad se čovjek ne nada puno, manje se razočara u životu...  :D

Niste oduševljeni transferom, nisam ni ja iskreno ali šta je tu je sad - idemo mu poželiti dobrodošlicu i sreću u plavom dresu. Pa ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati za njega i za Chelsea.

Mislim da nije bilo potrebe za još jednim igračem ovog profila, pogotovo 20-ak miliona što smo dali. Pozitivno je makar što nije De Bruyne uključen u neku razmjenu sa Leverkusenom.

kad debituje za klub i odigra nekoliko utakmica treba mu onda suditi a ovako mozemo samo naklapati kako ce biti,zelim mu dobrodoslicu u klub i nek da sve od sebe da uspije u ovom klubu.

Pa dobro, Hazarda teško da bi ijedan igrač mogao izbaciti.
Ali ima u našoj ekipi panjeva tipa Moses i Marin koje nije preteško izbaciti.

Pa dobro, Hazarda teško da bi ijedan igrač mogao izbaciti.
Ali ima u našoj ekipi panjeva tipa Moses i Marin koje nije preteško izbaciti.

Marin se bori za mjesto na klupi a ni to mu nije islo najbolje, a mislim da da Sirle ima velike sanse da igra prije Mozesa ali vidjecemo ...

jedan ovakav igrač je svakako dobrodošao, naravno da neče izbacit hazarda nije zato ni doveden, doveden je da pojača konkurenciju i bori se s mosesom i marinom,osim toga jako klupa je isto bitna...

ps: ja nebih još tako otpisivao marina, solidan je to igrač koji po meni nije dobio prave prilike...

Malo sam ga gledao po yt, naravno da to nije mjerilo klase ali sviđa mi se što zna opucat sa distance, i pogoditi.

Ako sada neko od Mosesa i Marina mora napustiti klub onda bi ja da to bude Marin...ali treba biti realan i reci da Marin nije do sada dobio pravu priliku.Nadam se samo da cemo imati jaku klupu sljedece sezone jer je nam u prosloj sezoni klupa bila u nekim utakmicama bas losa.

jedan ovakav igrač je svakako dobrodošao, naravno da neče izbacit hazarda nije zato ni doveden, doveden je da pojača konkurenciju i bori se s mosesom i marinom,osim toga jako klupa je isto bitna...

ps: ja nebih još tako otpisivao marina, solidan je to igrač koji po meni nije dobio prave prilike...

Mozes i Marin nije to kvalitet za Celzi kratko i jasno....ovaj cim je placen 22.miliona nije dovede da bude rezerva!

I Šačiri je plaćen 15ak mil eura, pa je pričuva. Što ne bi i Schurrle bio. Jaka i duga klupa je garant uspjeha. Bayern dokazao ove godine i to je i razlog zašto su dobili Borussiju u finalu.

Moses i Schurrle su odlična krila u rotaciji. Možda čak Schurrle i u prvom sastavom, treba vidjeti kako će se snaći. Godinama je jedan od najvažnijih igrača Bayerna, sviđao se nekome ili ne. Možda u Chelseaju bude još bolji.

Marina treba prodati, čovjek se stalno ozljeđuje.

Gledajte ovog hejtera... Fino piše službeno, a on veli: Ne vjerujem dok ga ne vidim u našem dresu.

Zbog ovoga ja moram mame psovati svako malo.

Chelsea Football Club and Bayer 04 Leverkusen have reached an agreement for the transfer of André Schürrle, subject to the completion of legal documentation and related matters, including personal terms and passing a medical.

Dakle nije službeno potpisao i nije naš igrač dok ne prođe liječnički i dokumentacija bude završena.

Chelsea Football Club and Bayer 04 Leverkusen have reached an agreement for the transfer of André Schürrle, subject to the completion of legal documentation and related matters, including personal terms and passing a medical.

Dakle nije službeno potpisao i nije naš igrač dok ne prođe liječnički i dokumentacija bude završena.

Nije govno već se pas posr'o... Možemo to i tako opisati. Kad je Demba Ba prošao ljekarski pregled onda ne postoji ni minimalna šansa da ga ovaj ne prođe.

A i lični uvjeti... Leverkusen ga je pristao prodati i ovaj će pristati sigurno na 100-ak hiljada sedmično.

I Šačiri je plaćen 15ak mil eura, pa je pričuva. Što ne bi i Schurrle bio. Jaka i duga klupa je garant uspjeha. Bayern dokazao ove godine i to je i razlog zašto su dobili Borussiju u finalu.

Moses i Schurrle su odlična krila u rotaciji. Možda čak Schurrle i u prvom sastavom, treba vidjeti kako će se snaći. Godinama je jedan od najvažnijih igrača Bayerna, sviđao se nekome ili ne. Možda u Chelseaju bude još bolji.

Namjerno si ovo napisao.

Evo sad uletih na internet i vidim da je sluzbeno.

Nisam bio za ovaj transfer ali vec je sve rijeseno.

Nista, prizeljet mu dobrodoslicu i nadam se da ce se pokazati sjajnim pojacanjem.

Moram reci da ovi sto prate bundesligu ugl. navijacu Dortmunda i Bayerna kazu da smo doveli odlicno pojacanje.

Sretno Schurrle!

Andre Schurrle will be a Chelsea player in the next 2 days (via @SkySportNewsHD)

Nadam se da nije istina.

Ni ja ništa ne vjerujem dok oni ne potvrde:

2wgxd1v.jpg

Ocekujem poziv od "Negrosport-a" u kojem ce mi ponuditi posao

Nije plaćen 15ak, nego 11,8 mil.€. Bez duge i jake klupe ne možeš odigrati ovako dominantnu sezonu na 3 fronta (pogotovo ne u Premiershipu gdje ima više timova nego u Bundesligi + klubovi u Engleskoj igraju 2 Kupa u toku sezone). Naravno, pored dobre klupe moraš imati i jaku prvu postavu. Ako na klupi imaš dobrog trenera koji zna sve to fino posložiti i rotirati onda je uspjeh zagarantovan. Bayern je u toku sezone izgubio 2 vrlo važna igrača zbog povrede - Kroosa i Badstubera, ali njihov izostanak se nije puno osjetio (čak su i digli malo igru, pogotovo nakon povrede Kroosa). Razlog je dobra klupa. Što se tiče Schurrlea, odlično pojačanje, bolji je igrač od Marina. Bude li igrao kao u Leverkusenu siguran sam da će se izboriti za mjesto u prvom timu i da će biti jedan od glavnih igrača Chelseaja.

A ovo boldirano si namjerno napisao :D

Ne mogu reci da sam odusevljen ovim transferom, no nisam ga ni gledao puno puta.

Ne treba donosit zakljucke prije nego ga vidimo u par utakmica, neki moj osjecaj je da ce nas sve iznenadit.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.