11. juni 2013.13 god. comment_128887 Vrhunski igrac,ima tempo u igri direktan,brz,odlican sut.... 112 suteva - 11 golova. Vrhunski da bolje ne moze #-o Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128891 Pa lepo sam napisao. Mozda nije zadovoljan njegovim kvalitetima. Razumes, trener(onaj koji selektira tim i odredjuje taktiku), smatra da igrac koga mu preporucuju kao pojacanje nije dovoljno kvalitetan za tim koji vodi. Nadam se da sam sad bio jasan :) Ponekad pomislim da i ne citas sta drugi pisu, vec odgovaras napamet, na osnovu prve recenice. Ja pročitam uvijek šta netko napiše,toliko vremena mogu izdvojit. Možda ti nisi shvatio šta sam ja mislio reć. S njim smo se povezivali prošlog ljeta,ništa nije dogovoreno,a pregovori su počeli prije nego se Mourinho vratio. Znači da se moglo to i prije riješit,bez obzira na Mourinha,na to se odnosio moj post,a ne na zavrzlame nakon povratka Portugalca na klupu. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128893 Ja pročitam uvijek šta netko napiše,toliko vremena mogu izdvojit. Možda ti nisi shvatio šta sam ja mislio reć. S njim smo se povezivali prošlog ljeta,ništa nije dogovoreno,a pregovori su počeli prije nego se Mourinho vratio. Znači da se moglo to i prije riješit,bez obzira na Mourinha,na to se odnosio moj post,a ne na zavrzlame nakon povratka Portugalca na klupu. Sve u svemu ja sam bio u pravu, Mou ga ne zeli :D Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128901 Ako je tebi doživljaj da ja tebi priznam da si u pravu,dobro,u pravu si. Sad možeš slobodno feštat. :) Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128911 Ako je tebi doživljaj da ja tebi priznam da si u pravu,dobro,u pravu si. Sad možeš slobodno feštat. :) HAahhahah, vodim drustvo u kafanu, sve pare na muziku ! Zezam se ja malo ;) Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128913 HAahhahah, vodim drustvo u kafanu, sve pare na muziku ! Zezam se ja malo ;) Popij jednu i za mene. :) Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129238 Andre Schurrle will be a Chelsea player in the next 2 days (via @SkySportNewsHD) Nadam se da nije istina. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129263 Andre Schurrle will be a Chelsea player in the next 2 days (via @SkySportNewsHD) Nadam se da nije istina. Ni ja ništa ne vjerujem dok oni ne potvrde: Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129273 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3208938/title/agreement-reached-for-transfer-of-andre-schurrle Welcome :sal2: Imam dobar predosjecaj sto se Andrea tice . :) Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129275 Pa i nije mi baš toliko drago al eto ajd.. Širina u momčadi je uvijek dobrodošla.... Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129282 Opasan igrac,ko ga nije gledao moze samo da lupeta.....dolaskom njega i povratkom DE Bruine verovatno otpadaju Mozes i Mari! Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129291 E i ti jimmy u ovih par dana otkako si na forumu, si nalupo više nego mi svi zajedno... Čuj Schurrle toliko dobar, pa će još Mosesa izbacit.. Ne sviđa mi se ovaj švabo nikako, te apsolutno ništa ne očekujem od njega. Još mogu mislit, fina se lova dala za njega (jbm ih lude).. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129296 E i ti jimmy u ovih par dana otkako si na forumu, si nalupo više nego mi svi zajedno... Čuj Schurrle toliko dobar, pa će još Mosesa izbacit.. Ne sviđa mi se ovaj švabo nikako, te apsolutno ništa ne očekujem od njega. Još mogu mislit, fina se lova dala za njega (jbm ih lude).. Placen 22 miliona sigurno ce da gereje klupu? Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129298 Placen 22 miliona sigurno ce da gereje klupu? Nije valjda toliko placen? OMG Drag je on meni igrac, ali mislim da imamo igrace slicne njemu koji mogu da pruse isto kao i on ako ne i vise. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129301 Ja sam ocekivao da ce dolaskom Mourinha ovaj transfer propasti jer sam mislio da Schurrle nije u planovima Morinha.Ali evo izgleda da je on ipak u nekim kombinacijama kod Mourinha.Tesko je sada reci koja bi trebala biti njegova uloga u ekipi ali smatram da on ipak nije kvalitet da iz ekipe izbaci npr. Hazarda.Placen je 22 miliona koja ce nadam se opravdati i nadam se da uprava zna zasto ga je dovela a ne da nam se ponovi "slucaj Marin".Ipak na kraju WELCOME... https://www.youtube.com/watch?v=mX1e-jeT-YI Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129302 Sve u svemu ja sam bio u pravu, Mou ga ne zeli :D Samo da te podsjetim kako si bio u pravu. ;) Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129303 Ovo sam znao jos prije 3 sedmice. Nadam se dobrim partijama Svabe :) Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129304 Tesko je sada reci koja bi trebala biti njegova uloga u ekipi ali smatram da on ipak nije kvalitet da iz ekipe izbaci npr. Hazarda. Pa dobro, Hazarda teško da bi ijedan igrač mogao izbaciti. Ali ima u našoj ekipi panjeva tipa Moses i Marin koje nije preteško izbaciti. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129306 ovaj momak ce biti pun pogodak kao Mata, zivi bili pa vidjeli, a sigurno Marin odlazi iz kluba Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129311 Onda se riješiti ili Marina ili Mosesa, a možda i obojice Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129316 Onda se riješiti ili Marina ili Mosesa, a možda i obojice Ako se pogleda za koju su svotu novca dovedeni Marin i Mozes logicno je da oni napuste klub! Azar,Mata,Oskar,De Bruine i sad Surle prevelika je to konkurencija za njih! Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129318 A znate li koji će broj nositi i šta to znači? If you know what I mean :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.