Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Schürrle (2013-2015, 65 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 85,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa lepo sam napisao. Mozda nije zadovoljan njegovim kvalitetima. Razumes, trener(onaj koji selektira tim i odredjuje taktiku), smatra da igrac koga mu preporucuju kao pojacanje nije dovoljno kvalitetan za tim koji vodi.
Nadam se da sam sad bio jasan :)

Ponekad pomislim da i ne citas sta drugi pisu, vec odgovaras napamet, na osnovu prve recenice.

Ja pročitam uvijek šta netko napiše,toliko vremena mogu izdvojit.
Možda ti nisi shvatio šta sam ja mislio reć.
S njim smo se povezivali prošlog ljeta,ništa nije dogovoreno,a pregovori su počeli prije nego se Mourinho vratio.
Znači da se moglo to i prije riješit,bez obzira na Mourinha,na to se odnosio moj post,a ne na zavrzlame nakon povratka Portugalca na klupu.

Ja pročitam uvijek šta netko napiše,toliko vremena mogu izdvojit.
Možda ti nisi shvatio šta sam ja mislio reć.
S njim smo se povezivali prošlog ljeta,ništa nije dogovoreno,a pregovori su počeli prije nego se Mourinho vratio.
Znači da se moglo to i prije riješit,bez obzira na Mourinha,na to se odnosio moj post,a ne na zavrzlame nakon povratka Portugalca na klupu.

Sve u svemu ja sam bio u pravu, Mou ga ne zeli :D

Ako je tebi doživljaj da ja tebi priznam da si u pravu,dobro,u pravu si.
Sad možeš slobodno feštat.
:)

HAahhahah, vodim drustvo u kafanu, sve pare na muziku !

Zezam se ja malo ;)

E i ti jimmy u ovih par dana otkako si na forumu, si nalupo više nego mi svi zajedno...   Čuj Schurrle toliko dobar, pa će još Mosesa izbacit..

Ne sviđa mi se ovaj švabo nikako, te apsolutno ništa ne očekujem od njega.  Još mogu mislit, fina se lova dala za njega (jbm ih lude)..

E i ti jimmy u ovih par dana otkako si na forumu, si nalupo više nego mi svi zajedno...   Čuj Schurrle toliko dobar, pa će još Mosesa izbacit..

Ne sviđa mi se ovaj švabo nikako, te apsolutno ništa ne očekujem od njega.  Još mogu mislit, fina se lova dala za njega (jbm ih lude)..

Placen 22 miliona sigurno ce da gereje klupu?

Placen 22 miliona sigurno ce da gereje klupu?

Nije valjda toliko placen? OMG

Drag je on meni igrac, ali mislim da imamo igrace slicne njemu koji mogu da pruse isto kao i on ako ne i vise.

Ja sam ocekivao da ce dolaskom Mourinha ovaj transfer propasti jer sam mislio da Schurrle nije u planovima Morinha.Ali evo izgleda da je on ipak u nekim kombinacijama kod Mourinha.Tesko je sada reci koja bi trebala biti njegova uloga u ekipi ali smatram da on ipak nije kvalitet da iz ekipe izbaci npr. Hazarda.Placen je 22 miliona koja ce nadam se opravdati i nadam se da uprava zna zasto ga je dovela a ne da nam se ponovi "slucaj Marin".Ipak na kraju WELCOME...

https://www.youtube.com/watch?v=mX1e-jeT-YI

Tesko je sada reci koja bi trebala biti njegova uloga u ekipi ali smatram da on ipak nije kvalitet da iz ekipe izbaci npr. Hazarda.

Pa dobro, Hazarda teško da bi ijedan igrač mogao izbaciti.

Ali ima u našoj ekipi panjeva tipa Moses i Marin koje nije preteško izbaciti.

Onda se riješiti ili Marina ili Mosesa, a možda i obojice

Ako se pogleda za  koju su svotu novca  dovedeni Marin i Mozes logicno je da oni napuste klub! Azar,Mata,Oskar,De Bruine i sad Surle prevelika je to konkurencija za njih!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.