31. januar31. jan Popularna objava comment_370677 2 hours ago, Whisper said: Tako je i Maresca klimo glavom pa na kraju pobeze 😁 Ljudi su najbolji u svom poslu. U samo dva poziva ti mogu srediti bilo kojeg talenta iz Francuske za 60 miliona €, bilo kojeg igrača Brightona za 70 miliona ili bilo kojeg bivšeg Cityevog juniora za 55. Prijavi
31. januar31. jan comment_370678 4 minutes ago, Adi said: Ljudi su najbolji u svom poslu. U samo dva poziva ti mogu srediti bilo kojeg talenta iz Francuske za 60 miliona €, bilo kojeg igrača Brightona za 70 miliona ili bilo kojeg bivšeg Cityevog juniora za 55. Imas i opciju talenat iz Juzne Amerike za ispod 20milona € Prijavi
31. januar31. jan Autor comment_370699 Ima nešto u njemu, nabijem ga. Katastrofalno postavlja utakmicu ali onda u nastavku kao da svima steroide ubrizga. Prijavi
31. januar31. jan comment_370704 Bolje da sastavi ekipu i odmah napravi 5 izmena pre početka utakmice. To mu ide od ruke Prijavi
31. januar31. jan comment_370712 Danas je prvi sastav izveo ne bi pobijedio Gornjeg Rahića. Drugo poluvrijeme maestralno. Prijavi
31. januar31. jan comment_370714 56 minutes ago, reLo said: Ima nešto u njemu, nabijem ga. Katastrofalno postavlja utakmicu ali onda u nastavku kao da svima steroide ubrizga. Možda njegovi govori nisu samo šuplja priča, dva dobra preokreta u jednoj sedmici, a navikli smo da je u tim situacijama utakmica gotova. Mada treba priznati da je i Maresca ove sezone okrenuo West Ham i Liverpool. Prijavi
3. februar3. feb comment_370798 Ako je sa upravom na prst i dupe, morao bi da im već predoči listu za odstrel Prijavi
3. februar3. feb comment_370804 Danas je pokazao fleksibilnost, te da uci iz gresaka. Celavi je samo jednu te istu stvar furao svaki mec protiv svake ekipe, nista drugo nije znao. Drago mi je da Liam proba nesto svoje, nesto drugacije, pa taman i ne islo. Vidio je da moze sloziti taktiku protiv top protivnika, cak i sa ovakvom kikserskom odbranom. Sada treba protiv "manjih" pronaci rjesenje, jer nece se svaki mec moci provuci. Prijavi
4. februar4. feb comment_370823 https://www.instagram.com/reel/DUUKovxiITS/?igsh=cDJybWdlZ2d5OGN2 Prijavi
4. februar4. feb comment_370824 25 minutes ago, Spaha said: https://www.instagram.com/reel/DUUKovxiITS/?igsh=cDJybWdlZ2d5OGN2 Taktički odbio loptu prema njihovom golu da ukrademo par metara. Prijavi
8. februar8. feb comment_370876 Najbolji tamnoputi trener. Forumska aristokracija na aparatima. Prijavi
10. februar10. feb comment_370906 Svaka čast za igru prema naprijed, dugo sam čeko da dođe neko s ovakvom idejom igre prema naprijed. Sad ostali dijelovi igre i neke druge stvari van terena ne znamo kako će ići, ali za ovo kapa dole. Fino je i što gura Santosa, to je taj Santos sa priprema kod Pochetina, jednostavna brza pas igra kroz sredinu i odmah djelujemo 100 puta opasnije. Prijavi
10. februar10. feb comment_370919 Svaka cast za pripremu utakmice, ali su ti igraci goli kurac. Prijavi
10. februar10. feb comment_370923 Nista kriv nije za ovaj kiks. Savrseno pripremio utakmicu. Vrlo lako smo rjesavali njihov pritisak i proigravali okomito skoro citav mec. Totalna dominacija osim 10ak minuta nakon naseg drugog gola. A tu mislim da je veliku ulogu odigrao mentalitet usadjen igracima da se staje na 2-0 i privodi kraju. Trebat ce vremena da se izbije iz glava. Uglavnom, da je celavi bio pricao bi poslije utakmice kako ga protivnik iznenadio sto je izasao sa 5 nazad. Bilo je lijepih poteza, akcija, imalo se sta pogledati osim daj na krilo pa centarsut. Nek nastavi ovako i bit ce nesto od nas. Prijavi
10. februar10. feb comment_370927 E pa Liame dobrodosao u klub. Sedi udobno se smesti. Jos jedan kiks i namazace te govnima. Samo zakukaj za stopera i eto te u svinjcu, al ne brini dovesce ti oni nekog Megvajera da pravi drustvo Delapu. Al nemoj da zaboravis "ti si kriv". Pozovi bivse treneee cisto da re pripreme kako to vec ide. Prijavi
14. februar14. feb comment_370989 🚨🔵 Chelsea under Liam Rosenior: ✅ win against Hull City 🤝 Draw against Leeds United ✅ Win against Wolverhampton ❌ Loss against Arsenal ✅ Win against West Ham ✅ Win against Napoli ✅ Win against Crystal Palace ✅ Win against Pafos ✅ Win against Brentford ❌ Loss against Arsenal ✅ Win against Charlton 8 wins, 2 losses and 1 draw… Kakvo je vaše mišljenje o njemu i njegovim rezultatima do sada? Za sada sve to lepo izgleda, ali videćemo ga kad krene onaj surovi raspored, koliko može bodova osvojiti kad skoro svake nedelje bude igrao jake utakmice. Prijavi
14. februar14. feb Popularna objava comment_370990 Pokusat cu biti sto realniji. S obzirom da je dosao u pola sezone, na ekipu koja je bila van forme i mozda psihicki utucena, te nedovoljno vremena za bilo kakav trening, uspio je napraviti pozitivan šok i probuditi ekipu i uvezati neke vazne pobjede. Sto se tice onog sto sam primjetio kada je taktika u pitanju, prvih par utakmica je bilo sve maltene copy/paste Maresce. Da li je to smisljeno radio zbog nedovoljno vremena za implementaciju svojih ideja, ne znam ali pomislio sam da je isti kurac. Ipak zadnjih 4-5 utakmica promjenio je i taktiku, sada nam cesto bekovi idu naprijed sto je zaista osvjezavajuce vidjeti. Zatim integracija Santosa u prvih 11 je takodjer veliki plus a i mnogo vise mu igraju Hato i Estevao. Takodjer preokret i pobjeda protiv Napolija je velika stvar. Minus mu je svakako ispadanje od Arsenala ali treba biti realan pa shvatiti da je tek dosao i igrao protiv na papiru jace ekipe ali i da mu je u prvoj utakmici Sanchez poklonio 2 gola protivniku. Kako god, mnogo vise pozitivnih stvari ali pravi test tek slijedi. Ono sto bih zaista posebno izrazio, cini mi se mnogo bolji covjek od Maresce, manje tvrdoglav i imam osjecaj da ce imati duplo bolji odnos sa navijacima i medijima nego prethodnik. Za sad ocjena 8/10. Prijavi
16. februar16. feb comment_371005 Dosao je u nezgodno vrijeme, ne mogu mu zamjerit previse utakmice protiv Arsenala, izvukla nas je pobjeda protiv Napolija. Cini mi se da je promijenio mindset igraca da ne budu luzeri i da budu agresivniji. U sustini zadovoljan sam i opet mi je zanimljivo da gledam nase utakmice. Da smo protiv Lidsa osvojili 3 boda dobio bi 9/10 ovako dajem 8.5/10 Prijavi
21. februar21. feb comment_371071 Ima srecu sto je sa upravom na prst u dupe, inace bi ga ove crnje lako mogle baciti pod autobus Prijavi
21. februar21. feb comment_371078 21 minutes ago, Corto Maltese said: Ima srecu sto je sa upravom na prst u dupe, inace bi ga ove crnje lako mogle baciti pod autobus Pa budel mu protiv Arsenala igrao Tosin umjesto Sarra sam ce sebe baciti pod autobus. Prijavi
21. februar21. feb comment_371079 Da sam na njegovom mjestu jos veceras bih kucao na vrata gazdama i trazio da se "specijalist za prekide" potjera momentalno. Kakav je to ublehas i prodavac magle. Cuj specijalist za prekide a svaki korner svijeca na prvu stativu pa sta bude. To bi svaki forumas mogao smisliti. Danas 9 kornera, 2-3 slobodnjaka i nijednom ni zaprijetili nismo. A s druge strane jedan jedini zadatak imas, odbraniti par kornera pred kraj meca, jos ti trener ubaci sve visoke defanzivce i ti ga primis. Iz sljedeceg kornera su nam mogli jos jedan uvaliti. Dosta je bilo ovog ublehasa i onih koji ga stite. Smece je trebalo zajedno s celavim letjeti. O drugim stvarima je sve receno. Dosta losih odluka danas je imao Liam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.