Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Rosenior (2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 291
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pokusat cu biti sto realniji. S obzirom da je dosao u pola sezone, na ekipu koja je bila van forme i mozda psihicki utucena, te nedovoljno vremena za bilo kakav trening, uspio je napraviti poziti

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Toliko odličan da je nakon toga popio otkaz, tamo je bio godinu dana, prije toga je bio pomoćnik očajnom Rooneyu u očajnom Derby-u, dakle trenersko iskustvo slabo, da ne kažem nikakvo, rezultati nikak

• Sretno, ali bezveze lik realno. Kakve veze što pokazuje strast, pokazuje ju i Limeni pa kurac moj. Ni rezultati ni igra ne obećavaju, glupi Amerikanci lupaju glavom u zid.

Objavljene slike

Ja sam na kutiji rekao da mislim da je Rosenior lošiji od Maresce, i ja to stvarno mislim, lošiji u smislu da ce ga i ekipa i ovaj nivo sažvakati mnogo brže nego Marescu. Ja niti sam Marescin fan niti imam nesto bog zna sta protiv Roseniora, za mene su to sve iste ojebine koje u normalnim okolnostima ne bi imale priliku voditi Chelsea, ali tako je kako je. Jednostavno mislim da covjek nije za ovaj nivo, nema mi nista specifično, zanimljivo. Nije se ni fer uhvatiti samo za ovaj zadnji period Maresce, znao je on i odlicno pripremiti utakmice, i izdominirat sa postavkom igre, naravno imao je i milion mana. 

Kada ti dođeš kao novi trener i bukvalno niko i nista ne odreaguje na tebe kao neki novi faktor, vec se jednostavno sve nastavi u istom ritmu, znaci nesto nije uredu. Utakmice su iste, kretanje i ponasanje igraca je isto, plan B je isti, izmjene su iste, sve je isto kao i kod predhodnika koji je zbog tog "istog" dobio otkaz. Znaci okolina te nije uopste doživjela ili ti nemas svoj neki pecat u suštini

Sjecate se sta smo uradili kad nas je Di Matteo preuzeo u pola sezone, pa kako je Hiddink uspjesno obavljao ulogu prelaznog riješenja, itd ima jos primjera. Znaci kada dođeš odmah se mora desiti nesto novo, bar neka nove energija na terenu ako nista drugo. Sumanuto mi je da na ovom nivou budes trener, dođeš i sve ostane isto, moras imati neki svoj pecat.

Nemam nista protiv da sa Roseniorom uzmemo LP ove sezone, ali moj prvi utisak je ništa, nula, nista se nije desilo, nisam ga dozivio.

54 minutes ago, King Chelsea said:

Utakmice su iste, kretanje i ponasanje igraca je isto, plan B je isti, izmjene su iste, sve je isto kao i kod predhodnika koji je zbog tog "istog" dobio otkaz.

Maresca je otisao jer je umislio da je trener i (sa pravom) kritikovao upravu. Da je govorio sve najlepse o njima i dalje bi bio tu.

Rosenior ce vrv biti Potter 2.0.

1 hour ago, King Chelsea said:

Sjecate se sta smo uradili kad nas je Di Matteo preuzeo u pola sezone, pa kako je Hiddink uspjesno obavljao ulogu prelaznog riješenja, itd ima jos primjera. Znaci kada dođeš odmah se mora desiti nesto novo, bar neka nove energija na terenu ako nista drugo. Sumanuto mi je da na ovom nivou budes trener, dođeš i sve ostane isto, moras imati neki svoj pecat.

Drugačija je to ekipa bila i Di Matteu je dovoljno bilo da ne izmišlja neke formacije sa Romeuom u prvih 11 i Lampardom na klupi. Karakter tih igrača je donio trofeje na kraju te sezone.

35 minutes ago, Adi said:

Drugačija je to ekipa bila i Di Matteu je dovoljno bilo da ne izmišlja neke formacije sa Romeuom u prvih 11 i Lampardom na klupi. Karakter tih igrača je donio trofeje na kraju te sezone.

Doduse nas je DiMatteo dosta podigao cim je dosao. Dosle odmah one utakmice protiv Napolija koje smo morali pobjediti u ligi sampiona. Ali slazem se, pola posla je uradila i sama ekipa. 

• Popularna objava

Umjesto da se oni pogube na 3:0 i sa igračem manje, pa da ih dotučemo, trener sve uradi da se pogubimo MI.

Međutim, moram pohvaliti što je startao Estevaa jer je bukvalno on bio taj koji je napravio najviše na ovoj utakmici. Nadam se da će od sada više igrati nego sjediti na klupi. 

• Popularna objava

Mogu shvatiti donekle šta radi, jer preuzeo je ekipu i odmah ušao u mlin da igra svaka 3-4 dana. Nije još imao slobodnu sedmicu da radi sa ekipom, pa donekle ima smisla da se nasloni na ono što već postoji izgrađeno u ekipi. Ali jedno je nasloniti se i ne mijenjati ništa, a drugo je nasloniti se i dograđivati. Za sada je puno više ovo prvo, ali dajmo mu još malo vremena. Razlika je samo što za početak vjeruje većem broju igrača i to mu donosi rezultat. Najveću razliku pravi Estevao.

Joao Pedro je posle meca sa Palacom Sky Sports dobio pitanje koja je razlika sad kako je Rosenior tu, on je rekao da je glavna razlika u intenzitetu tokom meca, da je to primarni fokus. I sam Rosenior je to nekoliko puta govorio. Sto se tice taktike ja mogu vidjeti da cesto igramo sad sa 2 pivota, kod Maresce je Caicedo znao cesto sam biti u vezi u formaciji 3-6-1. 

Evo ovo je zanimljiv trening

14 minutes ago, Whisper said:

I ovo je rekao:

Yeah, firstly, I think to get through in this competition is the most important thing, so I'm delighted to do it. In this way, in terms of our season, in terms of my time on the pitch with the players, that's going to help us so much. I had no time. It's not an excuse, it's a fact. And I'm asking the players, and I'm so proud of them, even in the first half, I'm asking them to press in a completely different way that they've never done before and hardly had any practice at. So that time over the next few weeks will help us get better and improve, but we still need to win games in this moment.

Svaka cast za izmjene i za niz pobjeda, dacu svoj osvrt nakon 3 mjeseca, upao je u masinu i evo se nekako drzimo. Iznenadila me ova pobjeda protiv Napolija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.