Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Rosenior (2026, trener)

Istaknuti odgovori

Počnimo od prvih 11. To je sastav da se izvede protiv Citya ili Arsenala ili Bayerna ili tako nekoga. Protiv Burnleya trebaju biti 2 krila, prednji vezni i napadač. U planu je da se napada većim dijelom utakmice, posjed lopte ćeš imati čak i da to ne želiš, ne treba nam tako gusta sredina, treba nam više ofanzivno orjentisanih igrača.

Zatim pristup igri, 1-0 nije dovoljno ni protiv koga, mora se ići uvijek na 2-0, posebno protiv ekipe koja je predzadnja na tabeli. Uvijek se može desiti neki kiks, uvijek se može zalomiti neki prekid, uvijek može uletiti neki eurogol, uvijek se može desiti (sa ovim skupom igrača pogotovo) crveni karton. Drugo, ekipa ne igra onako kako bi trebala nakon sedmice odmora i još će narednu sedmicu odmarati.

Onda izmjene, stalno se nešto upravlja Fofaninim minutama, imamo 6 štopera slične kvalitete, jedini je igrač sa kartonom na terenu i ostaje na 1-0 u 70. minuti na terenu. Drugo, igra nije na zadovoljavajućem nivou i ne mijenja se ništa, očito se time pokazuje da je zadovoljan i igrom i taktikom. Treće, uvođenjem velikog broja defanzivaca odlučili smo se braniti, a sa terena izveli jedino krilo i nismo uveli nijedno drugo. Sa kojim igračima da trčimo kontru, sa Enzom?

Koncentracija igrača, nedavno sam pomislio da su se glupi kartoni i glupi potezi smanjili, ali to je još uvijek naša realnost. Sanchez troši 8 sekundi na početku utakmice i poklanja protivniku korner. Protivniku koji će ti teško drugačije naštetiti, ti koji imaš problem sa branjenjem prekida.

Razočaran sam, ono što nam se nije desilo protiv Crystal Palacea i Wolvesa jer je prednost bila ogromna nam se desilo protiv Leedsa i Burnleya. Ništa se nije naučilo iz tih utakmica, što je jako loša karakteristika.

• Odgovori 291
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pokusat cu biti sto realniji. S obzirom da je dosao u pola sezone, na ekipu koja je bila van forme i mozda psihicki utucena, te nedovoljno vremena za bilo kakav trening, uspio je napraviti poziti

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Toliko odličan da je nakon toga popio otkaz, tamo je bio godinu dana, prije toga je bio pomoćnik očajnom Rooneyu u očajnom Derby-u, dakle trenersko iskustvo slabo, da ne kažem nikakvo, rezultati nikak

• Sretno, ali bezveze lik realno. Kakve veze što pokazuje strast, pokazuje ju i Limeni pa kurac moj. Ni rezultati ni igra ne obećavaju, glupi Amerikanci lupaju glavom u zid.

Objavljene slike

• Popularna objava

Prosjek Adi, to se sve zajedno zove prosjek, niti znaju niti mogu bolje.

Kakav Rosenior i kurac, niti je Rosenior dostojan Chelseaja niti su ovi igrači dostojni Chelseaja.

Imas 8 dana između dvije utakmice, jebenih 8 dana, za jebenih 8 dana nisi u stanju pripremit utakmicu za Burnley.

Pa trebali su izaći na teren i odraditi poso u prvih 45 minuta, i na poluvremenu vec poceti spremat utakmicu za Arsenal.

Ovom je vrh da zvuci pametno na pressu i to je to, Strasbourg majka i otac.

• Popularna objava

Ma za mene Liam vec sad pokazuje da je bolji trener od celavog. Nije tvrdoglav, mijenja, ne boji se gurnuti mladog igraca u vatru. Dobar je motivator i vjerujem da zna sta klub predstavlja. 

Prva utakmica protiv Arsenala na Bridgeu nije realna slika jer je covjek tek dosao. Druge 2 smo vec dosta ozbiljnije i bolje izgledali. 

Ne bi bilo posteno da dobije otkaz ako se ne plasiramo u top 5. Treba mu dati ljetne pripreme, pojacanja u odbrani pa nek se pokaze naredne sezone.

I obavezno se rijesiti "specijaliste za prekide".

Odlicno postavio ekipu veceras, meni se sviđa kako vodi za sada, nismo imali ni srece u nekim trenucima, ali nije tvrdoglav mijenja na vrijeme, ne izmislja pozicije igracima.

41 minutes ago, Spaha said:

Kako ba ne izmislja pozicije igracima kad mu je Gusto nedavno igrao lijevog beka. 

I skontao da od toga nema nista, gurnuo Hata u prvih 11 i to se mogu reci pokazalo kao jako dobra stvar, momak pokazuje da ima talenta i da nije dzabe doveden, danas dobra partija, pogotovo defanzivno, sto je i bitno.

Najjaca reakcija mi je kod drugog gola Ville koji je poniste. Znao je odmah da cemo primit gol, nije mogao ni gledati. Prejaka scena, ali vidi se da mu sve ovo znaci puno. Volio bih da uspije kod nas samo zato jer su ga uglavnom svi vec prije prvog meca okarakterisali kao nedovoljno dobrog za ekipu kao sto je Chelsea.

• Popularna objava

@chiba Prati obavezno. Na press konferencijama se, pored mase bezveznih i standardnih pitanja, katkad moze cuti nesto vrlo vazno. Kad slusam mnoge njegove izjave, kao da izgovara ono sto ja mislim. I poslije poraza ima dobre analize, ne boji se reci konkretno pred novinarima, a opet je dovoljno umjeren da se primadone ne uvrijede. Vjerovatno drugi, zesci dio price ostavi za svlacionicu, sto je potpuno ispravno. Vidi se da covjek zna sta ovaj klub predstavlja, sta su ambicije i koji je minimum ocekivanja. Ako nista igrao je u vrijeme Drogbe, Lamparda, Cecha pa je svjestan velicine Celzija. U tom smislu veliko osvjezenje, ogromna razlika u odnosu na Marescu, Pottera i Pocchetina. 

Njemu bi najbolje bilo da što prije stent ugradi. Preventivno. Već sam ranije rekao da djelujemo mnogo bolje nego kod Mareske a posebno mi je drago što je Joao Pedro proradio. Ja sam već mislio da je to još jedan propali transfer ali on zaista izgleda kao potpuno drugi igrač. Ne znam šta se desilo ali igra mnogo bolje i sa loptom i bez lopte.

Iskreno se nadam, da ćemo na ljeto riješiti problem odbrane. To nam je bila i ostala najgora mana kod svakog trenera. 

@Wisey Gdje gledaš njegove izjave nakon utakmice?

Kasnio s izmjenama makar 20 minuta. Napravio debilne izmjene.

Ako ovako nastavi sto se mene tice moze ici i on na kraju sezone.

Jebem i tebi mater afroamericku. Jebo ti onda jorgensen mater odmah iza mene.

Ovaj idiot nema dobre tekme u dresu celsia i ti njega guras. 

Mrs

Dobro pripremljen mec. Prvo poluvrijeme i do 60. minute dok smo imali snage igralo se potpuno u egalu. Takav je i rezultat bio. Nakon toga Enrique mijenja, osvjezava ekipu a nas nista. Dok je promijenio vec se tempo utakmice okrenuo, dinamika druga na 3-2 i onda igraci s klupe ulaze u vatru bez da se mogu uopste snaci. Napisao sam vec na poluvremenu da se trosimo mnogo u presingu, te da ce presuditi izmjene. Steta, jer smo opet bili tako blizu a tako daleko.

Sad ko da gledam ispusili maksimalno fizicki i psihicki i slijedi kiks kuci protiv Newcastlea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.