15. mart15. mar comment_371664 19 minutes ago, chiba said: Hamco ti hvališ svakog trenera, zato sam ti napisao iz dobre namere da sačekaš malo, isuviše se problemau ovom klubu skupilo, na različitim nivoima Ajde kad imaš tim koji ima glavu i rep, onda se možeš skoncetrisati na trenera i analiazirati, ali smo smo sad došli u stiuaciju da ne znaš odakle curi više Naravno da možemo mi uvek da se baziramo na individualnim greškama, konkretnim situacijama, ali ja bih rekao posle 2 godine da to nema nekog efekta i da "riba smrdi od glave" Pa sve po zaslugama. I dalje mislim da nam je igra mnogo bolja nego pod Marescom ali nakon Newcastlea i gola kojeg smo primili, vidim li Fofanu u prvih 11 onda je tu za mene zakazao vise nego sama igra, taktika ili rezultati. Mora imati autoritet i po zaslugama selektovati igrace a Fofana je zasluzio da bude klupiran u najmanju ruku. Tako da vidim li Fofanu protiv PSGa od mene veliki minus i ne bi smetalo da dobije otkaz. Prijavi
15. mart15. mar comment_371668 Ne brini nista. Nece igrati fofana ali ce biti neki novi fofana. Prijavi
16. mart16. mar comment_371669 8 hours ago, cobinho said: Ne brini nista. Nece igrati fofana ali ce biti neki novi fofana. Nek bude bilo ko samo da ne bude Fofana. Ovdje se radi o autoritetu i zaslugama, mora ga kazniti za onaj gol a ne nagraditi novom partijom. Prijavi
17. mart17. mar comment_371692 Samo da se ponovim, sve mogu oprostiti Rosenioru ali vidim li Fofanu u prvih 11 protiv PSGa veceras, sto se mene tice moze ici odmah. NE SMIJE NAGRADITI IGRACA POSLE ONAKVOG GOLA PROTIV NEWCASTLE Prijavi
17. mart17. mar Autor comment_371695 3 hours ago, hamco said: Samo da se ponovim, sve mogu oprostiti Rosenioru ali vidim li Fofanu u prvih 11 protiv PSGa veceras, sto se mene tice moze ici odmah. NE SMIJE NAGRADITI IGRACA POSLE ONAKVOG GOLA PROTIV NEWCASTLE Prijavi
17. mart17. mar Autor comment_371696 Čak bih se usudio reći da je Fofana krtica i da od njega potiču ovi "team leaks". Prijavi
17. mart17. mar comment_371699 On 3/14/2026 at 8:49 PM, hamco said: Ako mu opet bude Fofana igrao nakon sto vidi na snimku kako je pustio Gordona, onda on nema sta traziti u ovom klubu sto se mene tice. Postoji barem neki nivo discipline i autoriteta i obraza koji moras imati pa taman to znacilo i da ti igraju Tosin ili Badiashile ali ovaj ne smije igrati vise nakon ovog gola Gordona. Na sljedecoj utakmici protiv PSG ukoliko Fofana bude u prvoj postavi, Rosenior out od mene taman prosli PSG. A realno hvalio sam Roseniora ali na slomice se kola zbog Fofane ali sam ce biti kriv. On 3/15/2026 at 8:42 PM, hamco said: Pa sve po zaslugama. I dalje mislim da nam je igra mnogo bolja nego pod Marescom ali nakon Newcastlea i gola kojeg smo primili, vidim li Fofanu u prvih 11 onda je tu za mene zakazao vise nego sama igra, taktika ili rezultati. Mora imati autoritet i po zaslugama selektovati igrace a Fofana je zasluzio da bude klupiran u najmanju ruku. Tako da vidim li Fofanu protiv PSGa od mene veliki minus i ne bi smetalo da dobije otkaz. 4 hours ago, hamco said: Samo da se ponovim, sve mogu oprostiti Rosenioru ali vidim li Fofanu u prvih 11 protiv PSGa veceras, sto se mene tice moze ici odmah. NE SMIJE NAGRADITI IGRACA POSLE ONAKVOG GOLA PROTIV NEWCASTLE Mislim da smo svi shvatili Prijavi
17. mart17. mar comment_371700 Zivci su ko strune 🤣 Salu na stranu, ono sto hocu da kazem je da nemam nista protiv Roseniora, cini se ko drag momak ali pored taktike mora poraditi i na selekciji i odabiru igraca, mora pokazati cvrstu ruku. Iz nekog razloga je Santosa ponovo zapostavio a igrali smo mozda i najbolji fudbal sa njim i Caicedom u paru. Ako je ljut na njega zbog nemarkiranja kod Burnleyevog gola, onda sta tek uraditi ovom kozojebu Fofani za gol protiv Newcastlea? Prijavi
17. mart17. mar comment_371702 Santos ladno moze biti nas wildcard veceras. Santos i Enzo na pivotu, desno Neto, Palmer na 10 a levo Garnacho. Ako ne igra Gusto onda Caicedo desno, taman dobijamo coveka vise i u sredini. Mislim da trenutno bolje ne mozemo. Prijavi
17. mart17. mar comment_371722 Ocajno, svaku utakmicu ubaci jednog bisera da pogrijesi za gol. Prijavi
17. mart17. mar Popularna objava comment_371724 21 minutes ago, Zemo said: Ocajno, svaku utakmicu ubaci jednog bisera da pogrijesi za gol. Jbg Zemo, kad nam je klupa “jaka”. Koga god da ubaci, s kim god da počne utakmicu očekuj da će neko nešto ujebati. Svima je jasno da smo se napunili škarta koji nam se obija o glavu. Svima je to jasno samo je direktorima i upravo to PROJEKAT. Prijavi
17. mart17. mar comment_371730 Liame sine jel se zapisalo šta večeras, ima li nam pomoći zna li se šta.. Prijavi
18. mart18. mar Popularna objava comment_371752 Podrska za Roseniora dok ne dobije otkaz. Bez zajebancije, covjek je ovdje samo kolateralna steta, s kakvim panjevima mora igrati najbolji pokazatelj je juce, stavio Sarra umjesto Fofane i ovaj odmah napravi kardinalnu gresku. Majke mi, taman sve izgubili do kraja podrska za Roseniora. Ne radi se uopste o podrsci jer je dobar vec zbog situacije u kojoj se nalazi i skim radi. Ko god misli da je samo do taktike taj se ocito kosi sa realnoscu i ne vidi dalje od nosa. Luis Enrike je sa Romom bio 7. u ligi. Sa celtom 10. i gol razlikom u minusu Preuzima Barsu i logicno tripla kruna. Imate primjer i Kompanya. Ne moze se pita od govana praviti. Ne kazem da je Rosenior trenerska klasa kad ocigledno nije. Ali strasno s kakvim panjevima raspolaze, ovo je zaista sramota kakvi igraci igraju u Chelseau. Dobice i Rosenior otkaz prije ili kasnije, problemi se nece rijesiti sve dok nam igraju ovi igraci. Mogao si dovesti Osimhena i Olisea a dovedes Garnacha i Delapa. Mogao si dovesti Maignana a ostao si na ovoj dvojici. Prijavi
18. mart18. mar comment_371756 Naravno podrsku i vrijeme dati. Od govana se pita ne pravi. Ali nevjerovatan je broj nasih navijaca koji ismijavaju svaki potez i izgovorenu recenicu Roseniora, pozivaju na otkaz ili prizivaju celavog (a pojedini cak Pocchetina). Sada je vrijeme da vidimo od cega je novi sef. Lako je siriti entuzijazam kad rezultati prate. Sad smo u krizi i treba stisnuti do kraja. Prijavi
18. mart18. mar comment_371757 34 minutes ago, Wisey said: Naravno podrsku i vrijeme dati. Od govana se pita ne pravi. Ali nevjerovatan je broj nasih navijaca koji ismijavaju svaki potez i izgovorenu recenicu Roseniora, pozivaju na otkaz ili prizivaju celavog (a pojedini cak Pocchetina). Sada je vrijeme da vidimo od cega je novi sef. Lako je siriti entuzijazam kad rezultati prate. Sad smo u krizi i treba stisnuti do kraja. Ne samo to, nego je potrebno i da uprava javno stane iza njega i da mu podrsku. Moraju i mediji, navijaci pa i igraci znati da uprava, da gazde stoje iza trenera i to javno glasno i jasno dati do znanja svima. Samo tako ce trener imati autoritet pogotovo ovako mlad i u ovakoj situaciju u kojoj se klub nalazi kada su nam svi za vratom. Jebem ja naviijace koji i dalje kukaju za Marescom a covjek pregovarao sa drugim klubom u po sezone. Prijavi
18. mart18. mar comment_371760 Jaka ona scena u 80+ kad daje papiric s instrukcijama a fali ti 6 golova Prijavi
18. mart18. mar comment_371761 Podrsku nece dobiti nikad kao nijedan trener pre i posle njega. Videlo se iz aviona da ga cekajju iza coska sa nozem pa krk u ledja. Ja sam mislio da ce izgurati bar pola sezone. Dakle ovo sto se vidi na terenu nije ni 15% problema. Polako i igraci shvataju gde su i da im je vreme da beze ako zele da urade nesto u karijeri. Ovi slepci ce uzeti pare tako da je win win. Uostalom Chelsea ni ne sluzi da bude fudbalski klub vec samo za obrtanje love. Titule vise nikog ne zanimaju. Bar ne nikog u klubu. Obicno trenere i igrace zanima ali svi shvate kad tad gde sy.. Od kluba je napravljena ruina i šupa. Jedine svetle tacke su igraci , Rosenior, Maresca, Poch i Tuhel. Prijavi
18. mart18. mar comment_371763 5 hours ago, hamco said: Ne samo to, nego je potrebno i da uprava javno stane iza njega i da mu podrsku. Moraju i mediji, navijaci pa i igraci znati da uprava, da gazde stoje iza trenera i to javno glasno i jasno dati do znanja svima. Samo tako ce trener imati autoritet pogotovo ovako mlad i u ovakoj situaciju u kojoj se klub nalazi kada su nam svi za vratom. Jebem ja naviijace koji i dalje kukaju za Marescom a covjek pregovarao sa drugim klubom u po sezone. Poznato je da čim uprava izađe u javnost i kaže da stoji iza trenera, da je otkaz iza ugla. Tako da, neka hvala. Prijavi
21. mart21. mar comment_371796 Je l igracima na poluvremenu iznosi svoja zapisana zapazanja iz rokovnika? Prijavi
21. mart21. mar comment_371802 6 minutes ago, Corto Maltese said: Je l igracima na poluvremenu iznosi svoja zapisana zapazanja iz rokovnika? Ne branim ga, do njega je takodjer. Neki treneri bi ih nogama poceli sutati i palili samare. Ali zar igracima treba neko takav, zar ne zelis igrati ligu sampiona? Da nemamo trenera nikako ovi igraci bi morali pokazati vise zelje, truda, morali bi vise trcati i pokazati da im je makar stalo pa ako takticki ne ide jebaji ga ali makar si dao sve od sebe. Ovo je dno dna, doslovno ne zele a ovog Roseniora ne jebu ni 1%. Opet sam vise ljut na igrace jer je ovo je nedopustivo. Prijavi
21. mart21. mar Popularna objava comment_371803 Nece ni biti bolje. Oni najbolji su digli ruke od projekta. Nazalost puno stvari i glasina u poslednje vreme upucuje na to. Nema to veze sa trenerom. Mislim da cak nisu toliko u pitanju pare koliko nestrucno ponasanje celnih ljudi iz kluba. Prijavi
21. mart21. mar comment_371808 Za ovo stanje 80 90% krivice ide upravi. Ali rosenior definitivno nema vise uticaja na igrace. E sada ako se podvuku paralele Poch i Marseca su imali podrsku igraca a deluje mi da Rosenior nema tu podrsku bar od veceg dela igraca. Ako se na to doda da nema podraku ni uprave stvar je jasna. Posle meca ce mu i definitivno saopstiti ono sto su resili pre nedelju dana. Uprava svakako nema spremno drugo resenje tako da ce se samo nastaviti ovo posrtanje. Prijavi
21. mart21. mar Popularna objava comment_371827 25 minutes ago, cobinho said: Uprava svakako nema spremno drugo resenje tako da ce se samo nastaviti ovo posrtanje. Uprava toliko nema spremna rješenja da nakon otpuštanja Maresce nisu uspjeli završiti trenera iz svog drugog kluba da pređe nego je onaj McFarlane vodio dvije utakmice. Prijavi
21. mart21. mar Autor Popularna objava comment_371831 Otkaz Rosenioru sada bi bukvalno značio: Ako ste trener koji nema angažmana i nije siguran da će ga ikad imati - Chelsea je pravo rješenje za Vas da malo ubijete vrijeme. Mislim da će početi davati ugovore trenerima na po 3 mjeseca ko u Bosni što privatnik daje. Ili na mjesec dana. Pa nakon 3 godine ako se dokaže - na neodređeno. Hmmm pa to nije ni loša ideja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.