19. april19. apr comment_372132 7 hours ago, hamco said: Ako je ko kriv to je Maresca. On je trebao biti zastitno lice ove sramote ove sezone ali je picka pobjegao i sebe izlozio kao zrtvu. Zato podrska Rosenioru taman sve izgubili do kraja. Sto je Maresca krov. Sami ste rekli ns shoutboxu da Liam nema skim radit. Imas nekih 6 igraca a ostalo prosjek. Isto je Marescs imao. Ja vjerujem ds dobar trener ima ovdje finih igraca za pocetak. Stoper je najveca kriza pa golman. Inace ROSENIORNOUT To sto prica lijepo, ne znaci da je i dobar. No vise me boli I kurac. I da ostane, i da ode. Ako ode, nista bolji nece doci. Prijavi
19. april19. apr comment_372133 1 hour ago, soxx said: Sto je Maresca krov. Sami ste rekli ns shoutboxu da Liam nema skim radit. Imas nekih 6 igraca a ostalo prosjek. Isto je Marescs imao. Ja vjerujem ds dobar trener ima ovdje finih igraca za pocetak. Stoper je najveca kriza pa golman. Inace ROSENIORNOUT To sto prica lijepo, ne znaci da je i dobar. No vise me boli I kurac. I da ostane, i da ode. Ako ode, nista bolji nece doci. Pa kriv je jer je ostavio rasulo u ekipi u pola sezone, kriv je jer je pobjegao umjesto da je pokusao izvuci sto vise do kraja sezone. On je radio sa ovim igracima od pocetka sezone, on je doveo ekipu u ovu situaciju, on nije razvijao igrace kao sto su Hato, Achempong, Estevao, Santos. Kriv je mnogo vise nego Rosenior koji je dosao u to njegovo rasulo a uz to jos i igraci klonili duhom i zale za Marescom. Ponavljam, podrska Rosenioru taman sve izgubili do kraja. Btw ne mislim da je Rosenior dobar trener, ovdje mu dajem podrsku zbog drugih stvari. Prijavi
19. april19. apr comment_372134 Udjemo li s Liamom u sljedecu sezonu, to ce biti jos jedna propsla sezona. Nasi moraju dovest neko zvucno ime na klupu Prijavi
19. april19. apr Autor comment_372135 2 hours ago, hamco said: Pa kriv je jer je ostavio rasulo u ekipi u pola sezone, kriv je jer je pobjegao umjesto da je pokusao izvuci sto vise do kraja sezone. On je radio sa ovim igracima od pocetka sezone, on je doveo ekipu u ovu situaciju, on nije razvijao igrace kao sto su Hato, Achempong, Estevao, Santos. Kriv je mnogo vise nego Rosenior koji je dosao u to njegovo rasulo a uz to jos i igraci klonili duhom i zale za Marescom. Ponavljam, podrska Rosenioru taman sve izgubili do kraja. Btw ne mislim da je Rosenior dobar trener, ovdje mu dajem podrsku zbog drugih stvari. On je takvu ekipu preuzeo i nanizao dosta dobrih rezultata. I onda potop. Eh sad, da li su ti rezultati bili slučajni a ovo sad je realnost, ili je tada bio dobar pa se pokvario - ne znam. Ali je činjenica da ne ulijeva povjerenje. I ovo treniranje strogo će na Enzu 2 utakmice pa treću u prvih 11 je nigdje veze. Prijavi
20. april20. apr comment_372157 Nemam ništa protiv Roseniora ali ovoj ekipi treba trener sa autoritetom a on to nije. Niti je bio kao igrač svjetska klasa, niti je kao trener nešto osvojio a vodio bi Chelsea. Nema logike. Prijavi
21. april21. apr comment_372169 Sad se desava jedna vrlo jednostavna situacija: zbog lose odbrane i golmana citava ekipa pocinje opreznije da igra, ne izlazi se u presing, stoje nazad u bloku, ne trce kontre... Trener postavlja defanzivne postavke misleci da ce to ojacati odbranu. A zapravo ovim debilima nazad ni Mourinho sa svojim postavkama iz najboljih dana ne pomoze. Prijavi
21. april21. apr comment_372170 Ma ne pomaze ovdje vise nikakva taktika. Moze izvesti i totalno ofanzivnu postavu i isto ce biti. Ovdje je problem motivacije, zelje kod igraca tj odustajanja od svega. Mnogi su razlozi kumovali tome i Rosenior ih ocito ne moze vratiti na pravi put. Prijavi
21. april21. apr comment_372172 MAJKU TI JEBEM PA UVODIS AHCMEPONGA U 93. MINUTI AAAAAA KAKAV KURAC OD COVJEKA Prijavi
21. april21. apr comment_372177 8 minutes ago, hamco said: MAJKU TI JEBEM PA UVODIS AHCMEPONGA U 93. MINUTI AAAAAA KAKAV KURAC OD COVJEKA Otkaz samo zbog ove izmjene. Sramotno, bijedno. Prijavi
21. april21. apr comment_372179 Kakve su sve budale vodile ovaj klub, ovo je horor. Podhitno neko zvucno trenersko ime pa makar i ziheras bio jer gore od ovog ne moze. Prijavi
22. april22. apr Popularna objava comment_372193 Samo da se prisjetimo da nam je celavi trener 2x bio nadigran od ovog istog Brajtona i to u 7 dana. Ovo saljem iskljucivo zbog ljudi koji zale za njim. Kako se brzo zaboravlja... Prijavi
22. april22. apr comment_372203 Ko uopste na forumu zali za Marescom Jel ovi sto pljuju Liama automatski zale za marescom? Prijavi
22. april22. apr Popularna objava comment_372204 7 minutes ago, soxx said: Ko uopste na forumu zali za Marescom Jel ovi sto pljuju Liama automatski zale za marescom? Evo ovakvi kao ti, prikriveno to rade. Prijavi
22. april22. apr comment_372208 19 minutes ago, hamco said: Evo ovakvi kao ti, prikriveno to rade. Seres hamcika. Jel se kritikuje liam, vi se palite i marescu spominjete. No, kako ja volim malo nalozit narod, u zadnje vrijeme ksd pljujem liama, ubacim i marescu malo. Odmah shoutbox gori, hamco najvise. Isto je bilo i kad je pocha zamjenio maresca. Zadnji sto sam zalio jeste tuchel i to je to Nego nemas razloga branit liama samo zbog toga sto drugi zale za marescom. Iako ste to ti i wisey izmislili. Ovdje ne vidim da iko zali za marescom. Opet kazem, sva sreca pa nas je enzo vodio pocetak sezone, sad bi dole bila borba da tottenhamom Prijavi
22. april22. apr comment_372209 Najmanje je ovdje bitan Liam, vjerovo ili ne. Realno vise je Maresca kriv za ovu situaciju nego Liam, mozda ne shvatas zbog cega to govorim ali mi se neda objasnjvati. Uostalom, cak ni Maresca vise nije bitan koliko sam kivan na igrace. Jer je jasno ko dan da su digli ruke, posle Evertona sam vec rekao da necemo do kraja sezone pobjediti nikoga vise. Prijavi
22. april22. apr comment_372223 Do prve tekme s Parizom je to sasvim solidno izgledalo, s obzirom da je covjek dosao u rasulu u pola sezone i uspio popraviti dosta stvari. Nakon toga igraci odlucuju iz nekog razloga da im se ne igra vise. Na kraju to zavrsava otkazom za trenera dok igraci, sportski direktori koji su ih doveli, pomocni trener iz akademije, specijalist za prekide svi ostaju bez ikakvih posljedica. Zao mi je jer je nakon celavog smradine unio dasak svjezine, djelovao je neko kome je stalo do kluba i posla koji ima. Nije lupao debilne floskule ko Potter niti je postavljao ultradefanzivno ziheraski ko mnogi prethodnici. Korijeni problema su mnogo dublji i nece sigurno biti rijeseni sa sutanjem Roseniora. Ljudi su ga ismijavali od prve sekunde kad se poceo povezivati s nama, vecinom bez ikakve osnove ga ponizavali. Prijavi
22. april22. apr comment_372226 Realno nije on kapacitet za klub kakav je Chelsea, ali ova je skup debila. Poter, Maresca, Rosenior sve su to treneri koji nisu trebali ni voditi ovaj klub. Nama treba podhitno neko zvucno trenersko ime. Prijavi
22. april22. apr Popularna objava comment_372234 On se nikad nije ni trebao pojaviti na klupi Chelseaja, to je jedina istina, niti je Chelsea za njega niti je on za Chelsea. Ne krivim njega uopste, našao se tu kao posljedica užasnog vođenja kluba od strane vlasničke strukture, al eto naplatit ce dobro ovaj kratki izlet u London, ni prvi ni posljednji kojeg je Chelsea obezbijedio za života isplačivanjem odšteta i penala zbog prekida ugovora. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.