22. april22. apr comment_372245 3 hours ago, soxx said: Ko ce slusat sad ove sto zale za njim Hvala mu za seriju pobjeda zahvaljujući kojoj nismo ispali iz lige Prijavi
22. april22. apr comment_372246 Prema izvjestajima medijia, Latinoamerikanci i Spanci unutar ekipe su nam plakali za Marescom. Pa kad im nije pasalo sto novi trener ne kopira celavog, gospoda odlucili da nece vise trcati na terenu. Prijavi
23. april23. apr comment_372264 Čekao sam da se malo slegnu utisci pa da napisem nesto. Nisam bio protiv njega, ali sam isto rekao da on nije rjesenje na duge staze, ovim potezom uprava kluba sebi produzava zivot, a najveci krivci za ovakvo stanje u klubu su oni. Da se ne ponavljam, sve ste rekli, ali mi je drago sto je prozvao pojedine igrace i rekao da su se samo cetvorica borila. Prijavi
25. april25. apr comment_372296 Jel istina sto pisu da se niti jedan igrac nije oprostio javno od njega? Prijavi
25. april25. apr comment_372304 Ismijavali ga igraci sto dolazi na treninge s kontaktnim lecama, a ne naocalama. Mislili kreteni da time glumi autoritet. Kakva saka jada neukog. Prijavi
26. april26. apr comment_372306 Dugo nisam vise razocaran i ljut u nase igrace nego sad. Do sad su uvijek razlog ljutnje bili rezultati, igra ali ovo ismijavanje Liama zbog izgleda, govora, ociju... mislim jel postoji normalna osoba koja moze ismijavati drugu osobu zbog izgleda, pa mene su moji roditelji citav zivot ucili da se ne smijes izgledu, nije on kriv sto tako izgleda i slicno... Strasno sam ljut na njih, strasno. Prijavi
26. april26. apr comment_372308 Je l ziv Felix Magat mozda ? Discriminaciju i takve stvari ne opravdavam nikako, i treba svakog ko je u tome ucestvovao kazniti nedeljnom platom. Medjutim sav taj cirkus moze i mora da glavama iz Uprave posluzi da vide gde su gresili i da se to ispravlja. Prijavi
26. april26. apr comment_372314 On 4/25/2026 at 5:08 PM, soxx said: Jel istina sto pisu da se niti jedan igrac nije oprostio javno od njega? Ja sam vidio neki screenshot da se Delap oprostio Prijavi
26. april26. apr Autor comment_372315 1 minute ago, Adi said: Ja sam vidio neki screenshot da se Delap oprostio Delap stope treba da mu ljubi, niko mu ne bi dao veću minutažu. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375143 Gledaj ove enigme, kakav prevarant. Lagano obrno 20 miliona za pola godine. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375145 Dakle on pocinje trend da se novi treneri debilisu ko ovi fudbaleri novopeceni, lijepo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.