Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Rosenior (2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 291
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pokusat cu biti sto realniji. S obzirom da je dosao u pola sezone, na ekipu koja je bila van forme i mozda psihicki utucena, te nedovoljno vremena za bilo kakav trening, uspio je napraviti poziti

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Toliko odličan da je nakon toga popio otkaz, tamo je bio godinu dana, prije toga je bio pomoćnik očajnom Rooneyu u očajnom Derby-u, dakle trenersko iskustvo slabo, da ne kažem nikakvo, rezultati nikak

• Sretno, ali bezveze lik realno. Kakve veze što pokazuje strast, pokazuje ju i Limeni pa kurac moj. Ni rezultati ni igra ne obećavaju, glupi Amerikanci lupaju glavom u zid.

Objavljene slike

Prema izvjestajima medijia, Latinoamerikanci i Spanci unutar ekipe su nam plakali za Marescom. Pa kad im nije pasalo sto novi trener ne kopira celavog, gospoda odlucili da nece vise trcati na terenu.

Čekao sam da se malo slegnu utisci pa da napisem nesto. 
Nisam bio protiv njega, ali sam isto rekao da on nije rjesenje na duge staze, ovim potezom uprava kluba sebi produzava zivot, a najveci krivci za ovakvo stanje u klubu su oni. Da se ne ponavljam, sve ste rekli, ali mi je drago sto je prozvao pojedine igrace i rekao da su se samo cetvorica borila. 

• reLo mijenja naslov u Liam Rosenior (2026, trener)

Dugo nisam vise razocaran i ljut u nase igrace nego sad. Do sad su uvijek razlog ljutnje bili rezultati, igra ali ovo ismijavanje Liama zbog izgleda, govora, ociju... mislim jel postoji normalna osoba koja moze ismijavati drugu osobu zbog izgleda, pa mene su moji roditelji citav zivot ucili da se ne smijes izgledu, nije on kriv sto tako izgleda i slicno...

Strasno sam ljut na njih, strasno.

Je l ziv Felix Magat mozda ? 

Discriminaciju i takve stvari ne opravdavam nikako, i treba svakog ko je u tome ucestvovao kazniti nedeljnom platom. 

Medjutim sav taj cirkus moze i mora da glavama iz Uprave posluzi da vide gde su gresili i da se to ispravlja. 

• 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.