Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Rosenior (2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 291
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pokusat cu biti sto realniji. S obzirom da je dosao u pola sezone, na ekipu koja je bila van forme i mozda psihicki utucena, te nedovoljno vremena za bilo kakav trening, uspio je napraviti poziti

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Toliko odličan da je nakon toga popio otkaz, tamo je bio godinu dana, prije toga je bio pomoćnik očajnom Rooneyu u očajnom Derby-u, dakle trenersko iskustvo slabo, da ne kažem nikakvo, rezultati nikak

• Sretno, ali bezveze lik realno. Kakve veze što pokazuje strast, pokazuje ju i Limeni pa kurac moj. Ni rezultati ni igra ne obećavaju, glupi Amerikanci lupaju glavom u zid.

Objavljene slike

2 hours ago, soxx said:

4. poraz u nizu za Chelsea prvi put od 1993. 

Gol razlika 2-12.

Te statistike su glupe i beznacajne. Sta je poenta? Zakljuciti da je Rosenior gori od Pottera, Lamparda u 2. mandatu, Pocchetina ili Maresce ? A Mourinho u sezoni 15/16 sa onakvom ekipom? Da je ovo gora kriza od nekih prethodnih? Eto nijedan od navedenih nije imao takav niz statisticki gledano. 

Rosenior je već u fazi u kojoj je Maresca dobio otkaz, a to je faza slobodnog pada, faza kada više nema nade za preokret u pozitivnom pravcu, faza kada trener gubi vezu sa ekipom.

Ne krivim Roseniora, ne bi krivio ni jednog trenera, jednostavno je loša klima u klubu i oko kluba, igrači su van bilo kakve forme i fokusa. Trošimo trenere i imena kao na traci, trošimo jer smo postali užasno okruženje za rad bilo koga, proci ce puno godina kada cemo opet biti u stanju privuci nekog ozbiljnog trenera, ovim način teško da ce se to ikad desiti.

On je uskoro JOBLESS što znači POSLA BEZ. Samo još jedan od mnogih levata, svijetu fudbala nedostaje pravih trenera. Volio bih kad bi mogli angažovati nekog iskusnog, čak bih i sa Emeryem bio zadovoljniji nego sa nekom novom mladom nadom.

• Popularna objava

Slažem se sa ja13, dzabe nama i da je Hektor Kuper na klupi kad ti imas odbranu sačinjenu od sljedećih imena: Chalobah, Fofana, Tosin Adrakurton, Badiashile, Sar, Achempong, Gusto, Hato. 
Da ne bude da ne podrzavam mlade nade, ne smetaju mi Hato i Acempong ali oni trebaju dva iskusna stopera\beka od koji mogu da uce. Takodje meni je Rosenior pokazao neke pozitivne stvari u odnosu na Maresku, klupirao je idiote koji su grijesili, ali onda dodju novi idioti koji isto tako grijese i onda ne mozes ''25'' igraca da klupiras. Isto tako ne mislim da je on rjesenje na duge staze, ja bih volio Fabregasa od mladjih, a od ovih iskusniji sto se nude, a koji bi mozda dosli jedino mi pada na pamet Glasner.

6 hours ago, chiba said:

juče su insajderi pustili priču da igrači ne slušaju trenera i nemaju poverenje u njegovu taktiku

Da li se nazire kraj ovoj cirkuzaniji

Al mene bas ovo toliko ljuti da sam u upravi rekao bih apsolutna podrska treneru taman ispali iz lige, kome god se ne svidja moze ici.

Naravno nije to logicno i ne vodi nicemu dobrom, ali jebem ga ja zar treba sabotirati trenera ili ekipu jer vam se ne svidja njegov rad. Na kraju krajeva zar vi kao igraci ne zeliti igrati ligu sampiona naredne godine?

Ma da je na klupi nelo ime pa da stane uprava iza njega. Neko ko moze garantovat dobar fudbal, trofeje. Sto ima CV dobar. 

Al posto Liam nema,  onda me ne bi ni cudilo kad bi ga uprava i podrzala, ber vecinu stvari naopacke rade

47 minutes ago, soxx said:

Ma da je na klupi nelo ime pa da stane uprava iza njega. Neko ko moze garantovat dobar fudbal, trofeje. Sto ima CV dobar. 

Al posto Liam nema,  onda me ne bi ni cudilo kad bi ga uprava i podrzala, ber vecinu stvari naopacke rade

Prvo, doslo je od Matt Lawa i mislim da je u pitanju suplja. Slusali su ga do 75. minute protiv Pariza i onda ga odjednom prestali slusati.

Drugo, koji od ovih igraca ima pedigre da moze nesto zahtjevati? Jedini Enzo i Reece imaju velike trofeje iza sebe, svi ostali nista nisu postigli. Ako misle da im Konferencija i CWC daju za pravo da nesto glume onda se grdno varaju. Nikakvog osnova oni nemaju da se kurce. Svi navijaci koji podrzavaju, moram ih razocarati da ne zive u svijetu Drogbe, Terrya, Lamparda, Ballacka, Ivanovica, Essiena...

Vidjet cemo reakciju ekipe poslije pauze. Top 5 nije nepovratno izgubljen cak ni nakon ova 2 poraza, ali nasi mentalni patuljci prime jedan gol i raspadnu se. Odustali su davno, a to nije trenerova krivica. 

Treba da znaju, i dobro je da odmah znaju, da trener ostaje. Ljetne pripreme plus nekoliko igraca mora dobiti pa cemo sljedece sezone vidjeti.

• 4 sedmice kasnije...

Nema smisla mu sad davati otkaz kad je sezona vec propala, al na kraju sezone mu se zahvaliti i svim silama krenuti po Simone Inzagija ili Fabregasa.

Just now, Spaha said:

Kakav otkaz, lik nedavno dobio ugovor na 6 godina.

Ugovor na 6 godina treneru koji dolazi u sred sezone mogu dati samo naši GLUPI DIREKTORI I VLASNICI. Ljudi pojma nemaju.

2 minutes ago, hamco said:

Ako je ko kriv to je Maresca. On je trebao biti zastitno lice ove sramote ove sezone ali je picka pobjegao i sebe izlozio kao zrtvu.

Celavi se govnar nije udostojio pojaviti ni na intervjuu poslije utakmice, poslao Caballera da laze kako se "ne osjeca dobro". 

Bojim se da Liam ipak nece prezivjeti ovaj pritisak. Najlakse im je njega otjerati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.