Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Liam Rosenior (2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 291
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pokusat cu biti sto realniji. S obzirom da je dosao u pola sezone, na ekipu koja je bila van forme i mozda psihicki utucena, te nedovoljno vremena za bilo kakav trening, uspio je napraviti poziti

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Toliko odličan da je nakon toga popio otkaz, tamo je bio godinu dana, prije toga je bio pomoćnik očajnom Rooneyu u očajnom Derby-u, dakle trenersko iskustvo slabo, da ne kažem nikakvo, rezultati nikak

• Sretno, ali bezveze lik realno. Kakve veze što pokazuje strast, pokazuje ju i Limeni pa kurac moj. Ni rezultati ni igra ne obećavaju, glupi Amerikanci lupaju glavom u zid.

Objavljene slike

Ma ovaj lik je najmanje kriv, pa ko ne bi prihvatio posao da trenira Čelzi? to je samo retoričko pitanje

Meni samo jedna stvar nije jasna

ajde ok, tamo se našo neko ko je doneo odluku da angažuje Maresku, ok, podržavam, ali imam jedno pitanje zašto mu daješ ugovor na duže staze (naravno i za to ima odgovora, i opravdanja)

moram da priznam da ovo prepucavanje na relaciji klub, i Mareska da je samo bruka za sam klub, a njega neću da komentarišem, ovo navodno pregovaranje sa Juventusom ili Sitijem je gore od svih kukanja Kontea ili Murinja, majstor nam se popišao na klub samo tako, i na naviječe 

a sećam se, mrzi me sad da kopam u temi Mareska, da su u par tekstova pokušavali tekstovima koje samo Ajnštajn može da razume, da opravdaju kako je on dobar trener

Naša neka sreća je jedino ta što nekim čudom, Junajted, Totenhem ne igraju baš najbolje, Vila ne verujem da će izdržati do kraja, ako izdrže, svaka čast, a Njukasl za koga smatram da ima ozbiljnog trenera nije isti kao sa Isakom i uzdrman je zbog toga, a nadam se da neće ostvariti top 4

žali bože kad se najviše nadam da drugi igraju gore, nego da mi igramo bolje

Celavi majmun je s ovakvim rasporedom osvojio samo 30 bodova za 19 utakmica. 4. na tabeli nam vec bjezi 3 razlike. U sljedecoj rundi imas ici na noge Arsenalu, Liverpulu, Villi, Brightonu, Sunderlandu, Fulhamu, Evertonu. Od prvih 11 ekipa + mi, gostujes njih 7. 

Vrlo tezak zadatak je pred Liamom, izvuci iz ovoga dovoljno za top 4 ce biti jebeno. Nama ide jedino u korist sto Liverpul bas slabo igra a i dalje drze Slota. Mada oni su na suhi kvalitet u top 4, vjerovatno ce tako osvojiti dovoljno bodova do kraja. Ako bude prvih 5 islo u LS imamo neke sanse za 5. mjesto, sto bi iz ove situacije bila premija. Sve iznad toga je ravno osvajanju titule.

Veceras u drustvu ehbalija. Ne treba nista vise da se procita kaze doda. Ovo sve govori samo po sebi. Verovatno mu je suflirao koju formaciju treba da forsira  da li 5 4 3 ili 4 5 3. Klub je teska sprdnja.

Rosenior: "I think Maresca did a really good job with the team tactically. My game isn't dissimilar but obviously there are some different elements tactically in the way that I play.

People talk about tactics, systems and philosophies but I want to se a good energy, I want to see a team that is hard to beat, that runs for each other, that fights. Intensity, spirit, energy and commitment, those things can take you a long way as well as the quality that we have.”

Za neku vidljivu promjenu u samoj igri, akcijama i uigranim kretnjama igraca potrebni su treninzi, potrebne su pripreme. Sad kad svaka 3 dana igramo, putujemo, tu skoro da i nema klasicnih treninga. Vecinom je rekuperacija. 

Nek on izgura za pocetak ovo sto je rekao, dakle trka, intenzitet i maksimalna borbenost i to ce se osjetiti na bodovnom kontu vrlo brzo. Sto se taktike tice, trebalo bi da lagano rastemo iz meca u mec ali vrijeme ce trebati da se izbiju iz igraca neke navike koje je prethodni trener striktno forsirao.

Treba fa cup osvojiti pa za svaki slucaj osigurati europa ligu. 

Mi smo ekipa koja nema kontinuitet, i kad se desi pad forme onda to traje. Do utakmice s Arsenalom sam vjerovao u top4 ali vise ne. 

Nastavit će na temeljima koje je izgradio Maresca, njihova ideja nogometa nije previše različita (što je jedna od rijetkih dobrih poteza uprave, što su barem doveli trenera koji može nastaviti gdje je prethodni stao, a ne dijametralno suprotnog).

• Popularna objava

Prosle godine sam pisao o tome da ocekujem "ruzan raskid na kraju sezone izmedju kluba i Mareske" i to se na kraju i desilo l, doduse sa zakasnjenjem i to velikim. Jos je ruzniji "rat" izmedju izvora bliskih Mareski i onih s druge strane ko je vise kriv za raspad sistema. Salje se losa slika o samom klubu kojeg ionako pritiskaju sa svih strana i Uefa i FA i mediji, navijaci... Prave razloge verujem da nikad necemo ni saznati. 

U nezgodno vreme dolazi Rosenior i ogroman je posao pred njim. Najvaznije je da se ekipa mentalno podigne i da igraci osete pozitivnu promenu u vidu neke nove motivacije i zelje za igrom jer u poslednje vreme cak i oni najsrcaniji(Cucurella, Caicedo) igraju pod blokadom i sa glavama u pesku i to se oseti. Imali smo onako fin kraj sezone, neka dva trofeja i hajp i zalet koji je morao bolje da se iskoristi. Umesto toga pogresni potezi u prelaznom roku, mnogo pogresnih taktickih resenja i dosli smo dovde da opet sezona visi negde na polovini. Sve je to noglo da se izbegne ali jebiga, 100 babica priucenih i dete ispade kilavo.

Od Roseniora ocekujem da pre svega pokusa da moncima vrati moral i neki pobednicki duh, formacija i taktika je u drugom planu trenutno, ali mislim da prelazak na 3-4-3 je mozda u ovom momentu jedino pametno resenje.

Srecno kouc.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.