Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Turska bi bila najgora moguce destinacija za njega, no ne bi me cudilo ako ode, bio je ove godine na ljetovanju u Turskoj, pa mozda mu se svidjelo tamo pa zato zeli da predje

Uhh ,mali ofsajd  ali opet smo vidjeli kako mu malo treba za gol . Nije mi jasno sto ovi igraci sto igraju od pocetka ne zapnu i tih pet minuta da bi igraci koji su usli mogli da urade nesto,a ne uzmu loptu i dodaju se ko na treningu

• Autor

Bravo Spaha, imaš jeben osjećaj :D

Šteta što ne igra Dembinho, evo već decembar on nije ni 5 utakmica igrao... Valjda će sad početi dobijati šansu, ne želim da ode, oću da ga gledam kako zabija golčine, da predvodi napad. Želim da ga vidim u Ligi Šampiona, želim da ga vidim sa peharom i medaljom, jer nikada u karijeri nije osvojio ništa. Mogao je protiv Basela mrtvog ući..

Mislim da će Demba naš otići na zimu, a i bolje je za njega da igra negdje nego da tavori kod nas na klupi. Šteta, ali tako je. Očito ga Jose ne cijeni ko napadača.

majstor za cudne golove ili lepe golove,kako koji. Bravo Ba,steta sto vise sanse ne dobijas,mislim da bi ih iskoristio,ali sta je tu je. BAs sam se obradovao kada je dao gol,bas ono od srca. Bravo.

Dosta je da se citiram. Da ne ponavljam. Bravo odlicna partija.

• Autor

Životinja!!!!
Kakva požrtvovanost, za svaku loptu se bacio, uklizivao
Valjda su on i Mata Murinhu pokazali kakve su životinje!

Odlična saradnja sa svim igračima, kakvo vraćanje petom za Torresa!!!

Naravno gol je zaslužio, da nije dao bilo bi nepošteno, kakva golčina, naravno i Ramiresu idu velike zasluge, ali kakvo pravovremeno uletanje Dembe, sjajna igra.. Naš najbojli napadač, ni Torres nije bio loš ali ljudi moji pa valjda ste vidjeli...

Mozel ovaj covek normalan gol dati ? :D Odlican  danas  ,borio se kao lav kad je usao .Ocekujem da u srijedu krene od prvog minuta 

Baš ne zna dati normalan gol.. Malo prije ovog majstorskog uklizavanja promašio je 10 puta lakšu priliku. Ali to ti je Demba, valjda ga zato volimo.

Dao je odličan gol, borio se ali nije me očarao. Često visi u offsideu i fula šanse.

Šta ja znam, vjerojatno treba više igrati pa će i nišanske sprave podesiti. Uglavnom naš najbolji napadač kako god okreneš.

drzi se vjere i to je bitno, a to valjda "dok se ne digne u vazduh" mislis dok ne postane popularniji? on je vec popularan i prosao je dosta iskusenja

bas mi je drago da imamo jednog ovakvog igraca u klubu, recimo da sam ja na njegovom mjestu, davno bi mene zene i alkohol unistili

• 2 sedmice kasnije...

Kad bi protiv Liverpula bio makar na klupi ,ali nece moraju panjevi da igrjau taj mec . Odlazi Demba dok jos u tebi ima osecaja za gol ,inace si najebao u ovom klubu 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.