14. juni 2013.13 god. comment_129567 http://www.youtube.com/watch?v=AtsJOv8FxG8 kakvo drvo boze! ma daj, ne lazi narod, ne znam kako se si se usudio uzeti nick od Jimmy Floyda, kad si Torresov fan, i sigurno Liverpoola dok je doticni igrao u tom klubu. braniti Torresa poslije svega, je ludo, ja to nebih mogao, jos tamo neke djeciji fazoni forma je prolazna klasa je vjecna, to okaci macku od rep. koji kurac se desava, otkako je dosao Torres, odjednom nekakvi navijaci dosli, sad svi odjednom vole Chelsea, furaju neke legende Chelsea, a pojma nemaju sto ja ne mogu ovakvog naroda nikako, svako normalan ce reci da je Torres promasaj i da treba otici, dzaba njemu oni golovi sto je zabio za 3. mjesto, kad je trebao za 1. mjesto da zabija u premiershipu, pa jebote imamo napadaca 50 miliona vrijednog, a tamo Man Utd dovede Persia za 20 i nesto miliona, i covjek pokida u napadu na svako Cechovo ispucavanje lopte, 99% je simulirao faul, padao, prevrtao se, nema sta nije radio jebes europa ligu, i 3. mjesto u engleskoj, zar smo na to spali? reci odmah da si navijac bivsi navijac Liverpoola, i fanboy Torresa, da ovo privedemo kraju Rece mi fan Dzon Obi Mikela.....jadno bilo sta dodati! Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129569 Koja panjina ovaj Demba. Nego gledajte ovog. Ovaj jos gori =)) http://www.youtube.com/watch?v=hZGmu5kb0Vs Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129570 kakvo drvo boze! Rece mi fan Dzon Obi Mikela.....jadno bilo sta dodati! http://www.youtube.com/watch?v=EusI4xO8gVM Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129571 Joj ovog Jimmyja... Nemoj bolan, ispadaš glup. Tamo braniš Torresa, a blatiš Dembu. S čim bih to mogao uporediti? S situacijom da braniš silovanje i ubistvo, a zgrožavaš se samo ubistvom. Od ova zla Torres je gore. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129572 http://www.youtube.com/watch?v=EusI4xO8gVM I on je umetnik....LOL Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129573 I on je umetnik....LOL Jel ti imaš podvojenu ličnost ili što? Podsjećaš me na onog Golluma/Smeagola iz Gospodara prstenova koji se svađa sam sa sobom. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129575 Jel ti imaš podvojenu ličnost ili što? Podsjećaš me na onog Golluma/Smeagola iz Gospodara prstenova koji se svađa sam sa sobom. sve je moguce,zavisi od situacije kako nadlaze! Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129576 Jel ti imaš podvojenu ličnost ili što? Podsjećaš me na onog Golluma/Smeagola iz Gospodara prstenova koji se svađa sam sa sobom. Sve ti govori činjenica da lik ima 67 postova i 5 lajkova... Znači samo gluposti lupa koje nemaju veze s vezom. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129578 Joj ovog Jimmyja... Nemoj bolan, ispadaš glup. Tamo braniš Torresa, a blatiš Dembu. S čim bih to mogao uporediti? S situacijom da braniš silovanje i ubistvo, a zgrožavaš se samo ubistvom. Od ova zla Torres je gore. Znaš kako se kaže, bolje ispast glup, nego iz aviona. Samo što za jimmyja to pravilo ne vrijedi. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129580 Sve ti govori činjenica da lik ima 67 postova i 5 lajkova... Znači samo gluposti lupa koje nemaju veze s vezom. Verovato je to tako,zato sto sam POSEBAN. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129582 Verovato je to tako,zato sto sam POSEBAN. Pa i Hitler i Staljin su posebni. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129584 Ontopic: Nadam se da Demba ostaje, u ovih pol godine je naučio neke stvari i može biti samo još bolji, ako je u Newcastleu zabio 15-20 golova po sezoni, može i u Chelseaju toliko ;) Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129586 Verovato je to tako,zato sto sam POSEBAN. Samo sam ja na ovom forumu poseban, niko drugi. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129587 Samo sam ja na ovom forumu poseban, niko drugi. Izvini nisam hteo da ti ukradem Identitet...:D Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129645 A sto ga ovaj Jimmy zna usrat' to niko ne zna.. Covjece,imas li ti neku granicu ? :hljeb: Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129647 A sto ga ovaj Jimmy zna usrat' to niko ne zna.. Covjece,imas li ti neku granicu ? :hljeb: Nema, zato je i odletio. Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129688 Jimmy aka FT9, kako se onaj vec zvao, sto ga je reLo 2-3 puta uzastopno banovao, evo sad se uspio nekako prikriti pod Floydovim nickom, samo dokad momak nasto jedan promasaj Dembe, a ja mogu do sutra postavljati promasaje Torresa Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132084 Spominje se kako ga zeli WBA kao zamjenu za Lukakua. Posudba ili kupovina? To ne znam :D Prijavi
8. juli 2013.13 god. Autor comment_133302 Comeeeee on sonnn, moj omiljeni broojjj :) Dembinho gotta love you Prijavi
9. juli 2013.13 god. Autor comment_133381 DEMBA BA I COLE O SPORTOVIMA KOJE VOLE Demba Ba: 'Košarka je moj omiljeni sport, pored fudbala. Omiljeni tim - New York Knicks. 'Gledao sam ih prije neke 3 godine protiv Denver Nuggets, pobjedili su. Moj omiljeni košarkaš? Hmm, niko iz New York Knicksa.. Rekao bih Kevin Garnett, on je Chelseajev navijač i njegove tenisice su u klubskom muzeju. 'Znam da je Kobe Bryant dolazio ovdje prije nekoliko godina, upoznali su ga neki sadašnji igrači.. On je najbolji!'Kevin Gatnett trenutno igra za Boston Celtics, od 2007. godine, kada je došao iz Minnesota Timberwolves. Dok je bio u Minnesota Timberwolves vodio ih je do 8 uzastopnih playoff nastupa i 2004. godine je osvojio nagradu NBA's MVP (Most Valuable Player). U prvoj sezoni u Celticsima je igrao važnu ulogu za osvajanje njihove prve NBA titule, još od davne 1986. godine. Ashley Cole: 'Moj drugi omiljeni sport je golf. Ne igram često, ali volim igrati sa prijateljima. Kad bih igrao češće, bio bi mnogo bolji. 'Ne gledam golf na TVu, niti znam neke igrače, ali golf je dobar način da se odmorim od fudbala.'Golf je često popularan izbor za fudbalere, bivši vezni igrač Fulhama Jimmy Bullard pokušava da postane profesionalac, a bivši igrač West Hama, Julian Dicks, je prešao direktno sa fudbala na golf, jer je morao ranije otići u fudbalsku penziju zbog povrede koljena.(napisao i preveo sa chelseafc.com - Kalouda) Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133521 relo umjesto da prekopira on preveo ponovo :D Nije vidio drkadzija Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134013 Demba Ba trenira po posebnom programu jer posti..Mourinho na sve misli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.