Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Hoffenheim calling.

Ne seri!

Uračunao sam tu cjelokupni period od kada je u CFC, a ne samo današnju tekmu.

nemoj me nervirati sa takvim podjebavanjem

Posti ti i treniraj i igraj...

Dejan Bodiroga,neznam dal si čuo nekad za njega,uvek je postio i to i za vreme velikih takmičenja i baš je i pričao o tome kako mu je to pomoglo mnogo u karijeri tokom teških trenutaka i nikad to nije uticalo na njegovu igru čak je na taj način mogo još više da se skoncetriše na utakmice.

• Autor

chiba ne kontas, bodiroga je mogo jesti preko dana ko konj (ribu i ta sranja) mogo je piti vodu a Dembinho je musliman, a njihov post je drugaciji -ne smijes piti kap vode ni jesti nista preko dana, do zalaska sunca

Nije poenta u hrani i u piću nego u duhovnom smislu

Demba je profesionalac već dugi niz godina,igrao je uspešno i u Nemačkoj i posle u Engleskoj,ne posti on od prekjuče,pa ne bi se valjda profesionalno bavio neko fudbalom da nije u stanju sve to da izdrži

Ne znam Boga mi, to je jedan mjesec, nece mu uticati sigurno na karijeru :D Jos pola mjeseca i gotovo ce biti i sa tim, pa cemo ga onda vidjeti, kad bude mogao trenirati u punoj snazi.

Vjerovatno bomba. 

Evo Higuain je najvjerovatnije potpisao ceka se potvrda sta ce im i Demba. Doveli su i mertensa cin mi se.

Nego, Mou je izjavio da nikoga ne planira prodavati vjerovatno i na dembu je racunao.

"I think we need competition and we welcome the best players in this club. More competition is going to make me better anyway. All players want to play, not only centre-forwards. We will all work in the same direction, for the club, to try and win the games. I will stay." 

• 4 sedmice kasnije...

On je odlican igrac.Zao mi je samo sto jos nije dobio dovoljno prilike da se uigra itd.Ali normlano torresa se forsiralo kao i uvijek.Prije nego sto je dosao u chelsea trpao je u newcastleu i bio 3. strijelac PL-e.

kakve su sad ovo glasine da je Roma zainteresovana za dembinja :hljeb:

Uvaliti im ga odmah i pare od njega dati za Runija... I ne, ne pišem ovo samo na osnovu današnje utakmice.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.