13. april 2014.12 god. comment_171467 Ajd sve mogu da razumem,ide mu se iz Čelzija,to do sad i gliste znaju al da predje u PSG lol pa kad pored mrtvog toresa i etoa nije igrao gde ćeš majko pored gospodara fudbala Zlatana osim ako čoveka ne interesuju samo pare i da ga boli tuki da igra nešto inače,po nekim tekstovima Ba je tim golom protiv kroasana praktično skoro sam sebe isplatio pošto je čelzi otprilke za prolaz dalje dobio nekih 5-6 miliona Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171488 E moj Mou ko je tebi grejo klupu, dok je onaj nzm kako da ga nazovem, trosio vreme na terenu, i kidao zivce nama navijacima. Bravo Demba, uf kad bi sad on uso u formu. :D :D Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171492 Dobar mec danas ,imao par dobrih prilika ,izvukao nas i ovde kao i u Ligi sampiona :) to je pravi grejac klupe :D Sramota je da ovaj covek nije odigrao vise utakmica u ovoj sezoni . Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171499 Ljudi, nije ni on mnogo dobar i danas je veći deo igrao kao BAndera. Tek sed pred kraj pribrao. Ali svaka čast na golu i imao je još nekoliko dobrih prilika. Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171502 Nista posebno partija,naravno svaka cast na golu Torres bi se u tom napadu sapleo o loptu i pao. Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171504 Ljudi, nije ni on mnogo dobar i danas je veći deo igrao kao BAndera. Tek sed pred kraj pribrao. Ali svaka čast na golu i imao je još nekoliko dobrih prilika. bolje bandera koja daje golove ,nego panj koji ne moze za pola sezone tri puta u okvir gola da sutne :D Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171512 interesuje me koliko je onove sezone igrao sveukupno i koliko je zabio sveukupno golovaisto vrijedi i za torresa? interesuje me nesto ovaj podatakSent from my Lumia 1020 using Tapatalk Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171513 ? interesuje me nesto ovaj podatak Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk Pitam se zasto? Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171533 Svaka njemu čast na golu protiv Parisa i na golu protiv Swanseaja. Ukupno nam je svojim golovima donio prolazu polufinale u LP i povratak u trci za titulu s nova 3 boda. I treba mu biti zahvalan i gotiviti ga sa 'Demba majstore'. A i dobar je čovjek, ovako simpa lik, drag. I vjerojatno je Demba možda i češće trebao dobivati prilike. ALI sve to me ne može zavarati da mislim da je od tri naša napadača on najbolje rješenje. Naš najbolji napadač je i dalje Samuel Eto'o. Toga budite svjesni. To ne mogu promjeniti ove zadnje dvije tekme. Eto'o je igrač na kojeg se na kraju krajeva trebamo osloniti u napadu. Demba je OK, ali on nema kvalitet za Chelsea. Jednostavno nije taj kalibar, baš kao što to nije ni Victor Moses. Nije da je sad Demba loš igrač. On je super napadač, koliko je samo dao golova u Hoffenheimu, pa se pokazao i u WHU i u Newcastleu. Ali za Chelseaja on nije. On je previše trom, nekakav mi je nepokretan, panjast. Nama treba u napadu igrač poput Luisa Suareza, kojeg ima svugdje po terenu i koji je brz, okretan, precizan. Ba to nije. Čitam nešto sada da će možda ostati. Ma sve to lijepo, ali mislim da je i za Chelsea i za njegovu karijeru možda najbolje da se vrati u Njemačku. Tamo će on opet rasturati. Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171536 Pitam se zasto? pa da pljujem po njemu cuj zasto interesuje me nesto, radoznao Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171608 Čovjek čitavu sezonu presjedi na klupi i onda nas u dvije utakmice svojim golovima ostavi u borbi za Ligu Prvaka i Premiership. Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171611 Kako mi je drago zbog Dembe one week 2 winning goals. :D Prijavi
20. april 2014.12 god. comment_172289 Dembaro moja, kako se spetlja u dobroj prilici...Na ljeto - adios amigo. Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173048 Brat izgorio danas na terenu ,auu covek se borio u milion vazdusnih duela ,dao i dobar gol.Opet iskoristio svoju sansu Dembara ,dao bi ja njemu jos jednu sezonu kao treci napadac :D Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173110 11 - Demba Ba won 11 aerial duels against Liverpool today, 7 (!) more than the next best player (Skrtel 4). Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173111 Dembareeeeeee Kako ga muslimanski bratko kulerski finišira ispred Kopa, ispred YNWA, ispred skuzera, pički materini.. Laganice ko da je sam na terenu. Ono je pravi instinkt napadača. Anticipacija i realizacija. Jašta brale :D Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173150 majstor ludih golova,nicijih lopti...kada najmanje ocekujes Dembica odradi nesto i postigne pogodak... Pisao sam da mu je trebalo dati vise prilike,covek nas vuce napred svojim golovima u finisu sezone. Bravo Dembice... Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173158 allahu nisi trebao danas, trebas u srijedu! (ko je citao bony temu skontat ce) Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174500 Ovaj čovjek jednostavno nema kvaliteta za ekipu kako što je Chelsea, previše je trom i nepokretan. Na kraju sezone mu se zahvaliti na saradnji. Prijavi
9. maj 2014.12 god. comment_174512 Ovo je jebeni napadac kojeg smo mi trazili citavu sezonu, Demba ba, demba demba ba! Prijavi
21. maj 2014.12 god. comment_175419 Izgleda da ce otici u Besiktas nakon sto je okacio ovo na svom oficijalnom twiteru,a navodno se interesuje i Everton za njega posto nece uspeti da zadrze Lukaku-a: http://instagram.com/p/oOyO0nhO5l/ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.