Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kakav je ovo kralj .

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ajd sve mogu da razumem,ide mu se iz Čelzija,to do sad i gliste znaju al da predje u PSG

lol 

pa kad pored mrtvog toresa i etoa nije igrao gde ćeš majko pored gospodara fudbala Zlatana osim ako čoveka ne interesuju samo pare i da ga boli tuki da igra nešto

inače,po nekim tekstovima Ba je tim golom protiv kroasana praktično skoro sam sebe isplatio pošto je čelzi otprilke za prolaz dalje dobio nekih 5-6 miliona

Dobar mec danas ,imao par dobrih prilika ,izvukao nas i ovde kao i u Ligi sampiona :) to je pravi grejac klupe :D Sramota je da ovaj covek nije odigrao vise utakmica u ovoj sezoni . 

Ljudi, nije ni on mnogo dobar i danas je veći deo igrao kao BAndera. Tek sed pred kraj pribrao. Ali svaka čast na golu i imao je još nekoliko dobrih prilika.

Nista posebno partija,naravno svaka cast na golu Torres bi se u tom napadu sapleo o loptu i pao.

Ljudi, nije ni on mnogo dobar i danas je veći deo igrao kao BAndera. Tek sed pred kraj pribrao. Ali svaka čast na golu i imao je još nekoliko dobrih prilika.

bolje bandera koja daje golove ,nego panj koji ne moze za pola sezone tri puta u okvir gola da sutne :D 

interesuje me koliko je onove sezone igrao sveukupno i koliko je zabio sveukupno golova
isto vrijedi i za torresa

? interesuje me nesto ovaj podatak

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

Svaka njemu čast na golu protiv Parisa i na golu protiv Swanseaja. Ukupno nam je svojim golovima donio prolazu polufinale u LP i povratak u trci za titulu s nova 3 boda. I treba mu biti zahvalan i gotiviti ga sa 'Demba majstore'. A i dobar je čovjek, ovako simpa lik, drag. I vjerojatno je Demba možda i češće trebao dobivati prilike.

ALI sve to me ne može zavarati da mislim da je od tri naša napadača on najbolje rješenje. Naš najbolji napadač je i dalje Samuel Eto'o. Toga budite svjesni. To ne mogu promjeniti ove zadnje dvije tekme. Eto'o je igrač na kojeg se na kraju krajeva trebamo osloniti u napadu.

Demba je OK, ali on nema kvalitet za Chelsea. Jednostavno nije taj kalibar, baš kao što to nije ni Victor Moses. Nije da je sad Demba loš igrač. On je super napadač, koliko je samo dao golova u Hoffenheimu, pa se pokazao i u  WHU i u Newcastleu. Ali za Chelseaja on nije. On je previše trom, nekakav mi je nepokretan, panjast. Nama treba u napadu igrač poput Luisa Suareza, kojeg ima svugdje po terenu i koji je brz, okretan, precizan. Ba to nije.

Čitam nešto sada da će možda ostati. Ma sve to lijepo, ali mislim da je i za Chelsea i za njegovu karijeru možda najbolje da se vrati u Njemačku. Tamo će on opet rasturati.

Brat izgorio danas na terenu ,auu covek se borio u milion vazdusnih duela ,dao i dobar gol.Opet iskoristio svoju sansu Dembara ,dao bi ja njemu jos jednu sezonu kao treci napadac :D 

Dembareeeeeee

Kako ga muslimanski bratko kulerski finišira ispred Kopa, ispred YNWA, ispred skuzera, pički materini.. Laganice ko da je sam na terenu. Ono je pravi instinkt napadača. Anticipacija i realizacija. Jašta brale :D

majstor ludih golova,nicijih lopti...kada najmanje ocekujes Dembica odradi nesto i postigne pogodak... Pisao sam da mu je trebalo dati vise prilike,covek nas vuce napred svojim golovima u finisu sezone.

Bravo Dembice... 

• 2 sedmice kasnije...

Ovaj čovjek jednostavno nema kvaliteta za ekipu kako što je Chelsea, previše je trom i nepokretan. Na kraju sezone mu se zahvaliti na saradnji.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.