18. juli 2016.10 god. comment_258361 Koliko treba da ovo zaraste i može li zarasti kako treba uopće ovako stravičan lom? Hoće li ga čitav život boliti? Djeluje mi kao da mu je skroz pukla noga. Samo da ga ne amputiraju. Uvijek mi je bio drag igrač. Drž se Demba <3 Prijavi
18. juli 2016.10 god. comment_258378 treba tu dobra godina dana da se vrati u neko normalno stanje, sumnjam ja nažalost da će on nakon ovoga nazad na teren nažalost, prava je šteta da neko ovako završi karijeru Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266897 BA REJOINS BESIKTAS Former Chelsea, Newcastle and West Ham forward Demba Ba has rejoined Besiktas He has signed a deal until the end of the season and joins from Chinese side Shanghai Shenhua. Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305259 Uvijek je zabijao protiv Manchester Uniteda, to je skoro jedino čega se sjećam kad je on u pitanju (to i PSG). Danas je nastavio tradiciju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.