Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ako ga posude Arsenalu to ce biti najveci dokaz da u nasoj upravi niko nije normalan,neznam gdje su vidjeli da se igrac s 29.godina posudjuje rivalu,nek ga prodaju ili ostave u klubu,razumijem ako se moraju davati ovi mladi igraci na posudbe ali zasto davati Ba,nema ni jedan pravi razlog,donosi bodove Arsenalu,pokupi ozljedu u Arsenalu a mi nemamo od toga nikakve koristi.

Mislim da je realnije bilo da smo poslali Dembu na posudbu a ne Romelua, jer kad uporedimo igru iz prošle sezone, Lukako je bitno bolji nego Ba. Ipak možda je Chelsea s razlogom ostavio Dembu, jer je iskustvo na njegovoj strani. Ja bih najsretniji bio da smo na vrijeme otarasili obojice jer mislim da oni nisu napadači koji bi pružili svoj maksimum u ovoj ekipi Chelseaja, nema sumnje da oba igrača imaju kvalitetu, ali su jako limitirani u prvih XI Plavaca.

• 4 sedmice kasnije...

ne ulazim u to da li su vaša očekivanja dobra što se tiče chelseaja sutra u bukureštu, ali mislim da dembare neće biti ni na mapi sutra..

zašto sam uvjeren u to?

zato što je torke dobio crveni u PL(a poznavajući FA, zaljepit će mu još koju dodatnu tekmu kazne cigani), znači nema pravo nastupa u PL...nekom zdravom logikom, i imajući u vidu dugu sezonu i važnost prave rotacije igrača sutrašnju utakmicu protiv steaue bi trebao početi torke(MOŽDA nastavi gdje je stao)...a dembara ili onaj kamerunski telembus da ga malo zamjene poslije...

logično, onda iduću tekmu u PL, počinje netko od prije spomenutog dvojca..a da se mene pita kao što me se ne pita, to bi bio dembazooka..

no, koje se ideje mourinhu vrzmaju po glavi :-?  tek ćemo vidjeti...

žao mi je što dembe nema ni u tragovima..ajde da je bar etoo bolji nešto, al je kurčina (još kad se sjetim šta je lajao prije sve #-o), i zbilja ne vidim razlog(e) za konstantno njegovo izostavljanje :-/

nova tekma, nova nada! u prvi plan protiv kanarskih pticica [-O<

Daj covece kakav Demba Ba drvo obicno,po igrackom kvalitetu najslabiji napadac koji je dosao u Eri Abramovica....

• Autor

Daj covece kakav Demba Ba drvo obicno,po igrackom kvalitetu najslabiji napadac koji je dosao u Eri Abramovica....

mrš u pičku materinu pederu prljavi

Danas da dokazes da si prva opcija kad je Lukaku na pozajmici :)

Evo mu šanse, prvi put nakon onog katastrofalnog nastupa protiv Ville. Ovo ako ne iskoristi na najbolji mogući način teško da će ponovo dobiti priliku....

Previše očekivanja nas uvijek ubija. Ovi ovakvi postovi "Razvali danas, dokaži se", "Mislim da je danas njegov dan", to uvijek pišete i njemu i Eto'o, a pogotovo Torresu. I uvijek se neslavno završi. Spustiti očekivanja. I onda da nas iznenadi, a ne uvijek dizati euforiju pa nakon tekme pisati: "Nije danas bio onaj pravi".

Što se mene tiče neka igra kako god hoće, samo da bude golova i da tekma bude zanimljiva uz naravno našu pobjedu i tri boda.

Bio je zadovoljavajuci danas dok je igrao,morale su se iskoristiti one sanse,pa makar jedna,i tu smo opet jos uvijek na pocetku,nazalost.Sanse se slabo,bolje reci nikako ne iskoristavaju,ali da je pomogao timu,itekako jeste.

Samo naprijed Dembara,ne predaj se !!!

Dobar mec za Dembu samo jos malo samopouzdanja i  to ce biti to :) Inace ja mislim da je imao vise prilika nego torres i eto zajedno od pocetka sezone

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.