2. septembar 2013.13 god. comment_142703 Ne prodajemo, vec posudjujemo, ako budu predobri, onda ih hladno vratimo i eto :D ahahahahahahahaha izvor diablo news Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142728 Prodati ga Romi, mislim da je nepotreban u Chelsea-u. Bolje neka ide i nek igra fudbal. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142734 Prodati ga Romi, mislim da je nepotreban u Chelsea-u. Bolje neka ide i nek igra fudbal. Bas tako:D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142744 ako ga posude Arsenalu to ce biti najveci dokaz da u nasoj upravi niko nije normalan,neznam gdje su vidjeli da se igrac s 29.godina posudjuje rivalu,nek ga prodaju ili ostave u klubu,razumijem ako se moraju davati ovi mladi igraci na posudbe ali zasto davati Ba,nema ni jedan pravi razlog,donosi bodove Arsenalu,pokupi ozljedu u Arsenalu a mi nemamo od toga nikakve koristi. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142776 http://www1.skysports.com/football/news/11661/8903615/transfer-deadline-day-demba-ba-not-going-to-arsenal-according-to-sky-sources Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143077 Mislim da je realnije bilo da smo poslali Dembu na posudbu a ne Romelua, jer kad uporedimo igru iz prošle sezone, Lukako je bitno bolji nego Ba. Ipak možda je Chelsea s razlogom ostavio Dembu, jer je iskustvo na njegovoj strani. Ja bih najsretniji bio da smo na vrijeme otarasili obojice jer mislim da oni nisu napadači koji bi pružili svoj maksimum u ovoj ekipi Chelseaja, nema sumnje da oba igrača imaju kvalitetu, ali su jako limitirani u prvih XI Plavaca. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146133 joj kako mi fali Demba, valjda ce sutra igrati od prve Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146150 joj kako mi fali Demba, valjda ce sutra igrati od prve Moze da glanca kopacke Torresu. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146152 Bilo bi fer da i njega jednom gurne u prvi plan, al vjerujem da ce Mou i u Bukurestu Etoa staviti Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146158 ne ulazim u to da li su vaša očekivanja dobra što se tiče chelseaja sutra u bukureštu, ali mislim da dembare neće biti ni na mapi sutra.. zašto sam uvjeren u to? zato što je torke dobio crveni u PL(a poznavajući FA, zaljepit će mu još koju dodatnu tekmu kazne cigani), znači nema pravo nastupa u PL...nekom zdravom logikom, i imajući u vidu dugu sezonu i važnost prave rotacije igrača sutrašnju utakmicu protiv steaue bi trebao početi torke(MOŽDA nastavi gdje je stao)...a dembara ili onaj kamerunski telembus da ga malo zamjene poslije... logično, onda iduću tekmu u PL, počinje netko od prije spomenutog dvojca..a da se mene pita kao što me se ne pita, to bi bio dembazooka.. no, koje se ideje mourinhu vrzmaju po glavi :-? tek ćemo vidjeti... žao mi je što dembe nema ni u tragovima..ajde da je bar etoo bolji nešto, al je kurčina (još kad se sjetim šta je lajao prije sve #-o), i zbilja ne vidim razlog(e) za konstantno njegovo izostavljanje :-/ Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146642 nova tekma, nova nada! u prvi plan protiv kanarskih pticica [-O< Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146707 nova tekma, nova nada! u prvi plan protiv kanarskih pticica [-O< Daj covece kakav Demba Ba drvo obicno,po igrackom kvalitetu najslabiji napadac koji je dosao u Eri Abramovica.... Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. Autor comment_146712 Daj covece kakav Demba Ba drvo obicno,po igrackom kvalitetu najslabiji napadac koji je dosao u Eri Abramovica.... mrš u pičku materinu pederu prljavi Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146800 Danas da dokazes da si prva opcija kad je Lukaku na pozajmici :) Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146804 Evo mu šanse, prvi put nakon onog katastrofalnog nastupa protiv Ville. Ovo ako ne iskoristi na najbolji mogući način teško da će ponovo dobiti priliku.... Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146817 Previše očekivanja nas uvijek ubija. Ovi ovakvi postovi "Razvali danas, dokaži se", "Mislim da je danas njegov dan", to uvijek pišete i njemu i Eto'o, a pogotovo Torresu. I uvijek se neslavno završi. Spustiti očekivanja. I onda da nas iznenadi, a ne uvijek dizati euforiju pa nakon tekme pisati: "Nije danas bio onaj pravi". Što se mene tiče neka igra kako god hoće, samo da bude golova i da tekma bude zanimljiva uz naravno našu pobjedu i tri boda. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146820 Eh moja Dembaro, ne čeka te baš neka svijetla budućnost ovdje u nas... Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146824 Svaka čast na asistenciji, ali ono kada je opalio loptu preko gola podsjetilo me na posljednju godinu Kaloua i Maloude. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146835 Danas odlican, odradio veliki posao u skok igri, cak i asistirao. Od 3 napadaca on nam je najbolji samo da udje u formu! Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146847 Nije bilo loše, mora bolje, ali ovo je bilo dobro, asistencija je tu, ali opet, ne zabijaju nam napadači Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146869 Bio je zadovoljavajuci danas dok je igrao,morale su se iskoristiti one sanse,pa makar jedna,i tu smo opet jos uvijek na pocetku,nazalost.Sanse se slabo,bolje reci nikako ne iskoristavaju,ali da je pomogao timu,itekako jeste. Samo naprijed Dembara,ne predaj se !!! Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146879 Dobar mec za Dembu samo jos malo samopouzdanja i to ce biti to :) Inace ja mislim da je imao vise prilika nego torres i eto zajedno od pocetka sezone Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.