Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne da sam bio srecan kada je Demba dao gol,nego bas ono :D 

Bravo Ba care :) mozda dobijes sledecu da pocnes. Nadamo se i dalje. 

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jes kralj :D Mou picko daj mu sansu ,vidjeli smo danas u kakvoj je formi ovaj covjek . Dva ,tri puta je bio na zemlji i kao metak se uzdizao i nastavljao napad . ALAH U ERBER DEMBA SCORE :)  sjebo mi je score predict al stacemo :D 

Ne znam po čemu je zaslužio start, dobio je dva gola na poklon.. Ajde kod drugog je i dobro reagovao da smiri loptu pored Llorisa, al realno Tottenhamova odbrana je užasno pogriješila oba puta. Doduše, nije ni onaj drugi napadač što je danas igrao ništa drugačije golove dao.

Ne znam po čemu je zaslužio start, dobio je dva gola na poklon.. Ajde kod drugog je i dobro reagovao da smiri loptu pored Llorisa, al realno Tottenhamova odbrana je užasno pogriješila oba puta. Doduše, nije ni onaj drugi napadač što je danas igrao ništa drugačije golove dao.

Pa bilo bi lepo da dobije priliku,nije on nista losiji od Etoa i Torresa,a priliku postenu nije dobio. On je majstor za nicije i "mrtve" lopte,mozda bi zabio vise golova da dobikja sansu,malo redovnije od svake 5 utakmice 10 minuta,

Svaka čast na 2 gola, ali ovaj lik je još uvijek veća panjina od Torresa i Eto'oa. Čovjek ima katastrofalne motoričke sposobnosti i jedino što može je pospremiti nekakve otpatke. Torres i Eto'o kolko god slabi bili, opet nude daleko više od njega.
  • Autor

Svaka čast na 2 gola, ali ovaj lik je još uvijek veća panjina od Torresa i Eto'oa. Čovjek ima katastrofalne motoričke sposobnosti i jedino što može je pospremiti nekakve otpatke. Torres i Eto'o kolko god slabi bili, opet nude daleko više od njega.

SAY THAT AGAIN, I DARE YOU

500full.jpg
  • 3 sedmice kasnije...

Pametan potez Dembara ,nisi ti lud da te neko jebe u zdrav mozak i uporedjuje sa panjom velicine Torres.Covek nije dobio pravu priliku u prvenstvu startovao 2 puta i 12 sa klupe usao 

Ovo kao da i nije vest.

Ne smatram ga dovoljno kvalitetnim za prvog spica Plavaca, ali imao je on jos dosta da ponudi, da mu je data prava sansa. Davao je sve od sebe na svakom mecu, makar i tih poslednjih 5 minuta, i to cu uvek da cenim.

Uprkos svemu, verujem da ce mu boravak u Chelsea-ju ostati u lepom secanju. 

Ovo kao da i nije vest.

Ne smatram ga dovoljno kvalitetnim za prvog spica Plavaca, ali imao je on jos dosta da ponudi, da mu je data prava sansa. Davao je sve od sebe na svakom mecu, makar i tih poslednjih 5 minuta, i to cu uvek da cenim.

Uprkos svemu, verujem da ce mu boravak u Chelsea-ju ostati u lepom secanju. 

Nek samo pamti ona 2 lijepa gola protiv Mančesterskih klubova tj. one dvoje prelijepe polu-škarice :D A siguran sam da će pamtit i keš koji je ovdje nabrao. 

A siguran sam da će pamtit i keš koji je ovdje nabrao. 

Trebao si bar smajli da stavis da se zna da se salis,a ne ovako. 

Dembi sigurno nece Chelsea ostati u secanju zbog para,ne pricamo o Rooneyu,Ibrahimovicu ili ne znam ni ja kome... Ovaj covek nije takav kakvi ga smatras sto je dosta puta pokazao. Tako da ti ova recenica nije na mestu,ni najmanje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.