8. mart 2014.12 god. comment_166800 Ne da sam bio srecan kada je Demba dao gol,nego bas ono :D Bravo Ba care :) mozda dobijes sledecu da pocnes. Nadamo se i dalje. Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166803 Drago mi je zbog njegovih golova,iskoristio greške protivnika i dao dva komada.. Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166805 Bravo Ba care :) mozda dobijes sledecu da pocnes. Nadamo se i dalje. ahaaaaaaaaaaaaa 100% Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166808 Jes kralj :D Mou picko daj mu sansu ,vidjeli smo danas u kakvoj je formi ovaj covjek . Dva ,tri puta je bio na zemlji i kao metak se uzdizao i nastavljao napad . ALAH U ERBER DEMBA SCORE :) sjebo mi je score predict al stacemo :D Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166861 Ne znam po čemu je zaslužio start, dobio je dva gola na poklon.. Ajde kod drugog je i dobro reagovao da smiri loptu pored Llorisa, al realno Tottenhamova odbrana je užasno pogriješila oba puta. Doduše, nije ni onaj drugi napadač što je danas igrao ništa drugačije golove dao. Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166863 Nema šta tu nešto tolko da se filozofira,činjenica je da je lik već bio na izlaznim vratima i da se Tores nije povredio pikao bi on loptu negde tamo daleko želim mu sreće u nastavku sezone,biće to zadnje što će on od plavog dresa videti Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166873 Drago mi je bilo što im je dva komada zabio, jest da je bio očajan čitavu sezonu ali ne znam kad skontaš i nije dobio puno prilika da se dokaže pogotovo kod Mou-a... Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166876 imali su i eto i karina dosta lopti poklonjene pa neke nisu uspjeli zabiti, a demba iskoristava svoje prilike ;) Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166892 Ne znam po čemu je zaslužio start, dobio je dva gola na poklon.. Ajde kod drugog je i dobro reagovao da smiri loptu pored Llorisa, al realno Tottenhamova odbrana je užasno pogriješila oba puta. Doduše, nije ni onaj drugi napadač što je danas igrao ništa drugačije golove dao. Pa bilo bi lepo da dobije priliku,nije on nista losiji od Etoa i Torresa,a priliku postenu nije dobio. On je majstor za nicije i "mrtve" lopte,mozda bi zabio vise golova da dobikja sansu,malo redovnije od svake 5 utakmice 10 minuta, Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166895 Rijetko ulazi, ali kad uđe on meni skroz mrtvo djeluje, kao da nema volje, ne trči puno, ne zalaže se, kao da mu se ne da Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166896 'I have been patient and with patience comes the reward, so I just keep doing what I have to do, training hard and working hard.' Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166898 Svaka čast na 2 gola, ali ovaj lik je još uvijek veća panjina od Torresa i Eto'oa. Čovjek ima katastrofalne motoričke sposobnosti i jedino što može je pospremiti nekakve otpatke. Torres i Eto'o kolko god slabi bili, opet nude daleko više od njega. Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166911 Drago mi je zbog njega što je zabio, da je otčepio, ali ipak najbolje da ide na ljeto iz kluba. Nije on baš igrač za Chelseaja. Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166929 Rijetko ulazi, ali kad uđe on meni skroz mrtvo djeluje, kao da nema volje, ne trči puno, ne zalaže se, kao da mu se ne da Nije on tip špica koji puno trči to treba shvatiti on je strvina... Prijavi
9. mart 2014.12 god. Autor comment_166937 Svaka čast na 2 gola, ali ovaj lik je još uvijek veća panjina od Torresa i Eto'oa. Čovjek ima katastrofalne motoričke sposobnosti i jedino što može je pospremiti nekakve otpatke. Torres i Eto'o kolko god slabi bili, opet nude daleko više od njega. SAY THAT AGAIN, I DARE YOU Prijavi
26. mart 2014.12 god. comment_168816 Pametan potez Dembara ,nisi ti lud da te neko jebe u zdrav mozak i uporedjuje sa panjom velicine Torres.Covek nije dobio pravu priliku u prvenstvu startovao 2 puta i 12 sa klupe usao Prijavi
26. mart 2014.12 god. comment_168834 Ovo kao da i nije vest. Ne smatram ga dovoljno kvalitetnim za prvog spica Plavaca, ali imao je on jos dosta da ponudi, da mu je data prava sansa. Davao je sve od sebe na svakom mecu, makar i tih poslednjih 5 minuta, i to cu uvek da cenim. Uprkos svemu, verujem da ce mu boravak u Chelsea-ju ostati u lepom secanju. Prijavi
26. mart 2014.12 god. comment_168849 Ovo kao da i nije vest. Ne smatram ga dovoljno kvalitetnim za prvog spica Plavaca, ali imao je on jos dosta da ponudi, da mu je data prava sansa. Davao je sve od sebe na svakom mecu, makar i tih poslednjih 5 minuta, i to cu uvek da cenim. Uprkos svemu, verujem da ce mu boravak u Chelsea-ju ostati u lepom secanju. Nek samo pamti ona 2 lijepa gola protiv Mančesterskih klubova tj. one dvoje prelijepe polu-škarice :D A siguran sam da će pamtit i keš koji je ovdje nabrao. Prijavi
27. mart 2014.12 god. comment_168952 A siguran sam da će pamtit i keš koji je ovdje nabrao. Trebao si bar smajli da stavis da se zna da se salis,a ne ovako. Dembi sigurno nece Chelsea ostati u secanju zbog para,ne pricamo o Rooneyu,Ibrahimovicu ili ne znam ni ja kome... Ovaj covek nije takav kakvi ga smatras sto je dosta puta pokazao. Tako da ti ova recenica nije na mestu,ni najmanje. Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_168963 Ne znam kako ce njemu Chelsea ostati u sjecanju, znam samo da ce on meni ostati u sjecanju kao flop. :D Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_168976 Kad god se spomene, meni ova pjesma u glavi. https://www.youtube.com/watch?v=2Xp649xz7A8 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.