29. mart 2014.12 god. comment_169136 Sad mi deluje neverovatno da smo se uzdali u banderu, koliko smo očajni bili... Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169144 I on neka produži zajedno s Trollesom. Dosta mi je panjeva za sljedećih 20 godina. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170721 ajmo Dembaro i ti karaj hejtere Donio sam srecu i Sirleu i Dembi :D Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170730 Kraljina! :D Na ljeto odlazi 99,9% al drago mi je sto ce se pamtiti po ovom! Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170735 Ja se popisah po sebi :D Kad je dao gol ,istrcavam iz WC ,ne mogu da vjerujem Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170736 Vjerovatno će ovaj gol obilježit njegov boravak u Chelseau.. Bravo Demba.. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170739 Ja se popisah po sebi :D Kad je dao gol ,istrcavam iz WC ,ne mogu da vjerujem Jesi ti normalan? Gdje ces ic u WC dok traje ovakva tekma. :P Poluvrijeme pisas il trpis do kraja! :D Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170741 Prvi gol kad smo dali ja sam izasao ,pa rekoh mozda ako odem u wc dacemo drugi . Kad tako i bi :D DEMBARA BOG TE POGLEDAO Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170743 http://www.youtube.com/watch?v=yKVVlUF1KJE To muslimančino, to dugonoga zvijeri senegalska. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170803 Zasluzio ga je Dembica,samo tako :D Bravo,trudio se kao da igra svaku utakmicu a ne da dobija jako malo sanse. Kada je dao gol,hteo sam da...ne znam ni sam sta da uradim. Bravo,zasluzio si ga,vala,zasluzio si ga. Majstor nicijih lopti,majstor ovih otpadaka,majstor za golove kada ih retko ko ocekuje. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170806 i opet taj njegov klasika dembara gol...pa ker te jebo, sve su mu neke frkafulje, kifle ovo ono... ali koliko ga volim, to je strašno, i prije ovog gola, a sada pogotovo... uvijek sam ga htio na terenu bar malo, i žao mi je što će nas sudeći po svemu napustiti na kraju sezone al jbg...always in my heart ;) čim je ušao osjetilo se ono što je mou s njim i htio dobiti a to su pobjede u zračnim duelima, građenje,prijem dugih lopti, skok, čuvanje lopte u zadnjoj trećini do prilaska suigrača, oponašanje svojevrsne mantinele i tako dalje i tako bliže.. majstore svaka čast, očekujem te opet na terenu pa da mi bude toplo oko srca ponovo...ŽIVIO DEMBAREEEEEEEEEE Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170807 steta sta demba nie dobiva dosta prilika covjek je pravi joker ja se slazen s njin u vezi gola nisan ga ni ja vidia ne sican ga se Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170845 Šta ti je fudbal,čitavu sezonu sjediš na klupi i onda uđeš i postigneš gol za polufinale LP. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170851 Ja sam na poluvremenu rekao da treba uvest Dembu .. pa ćorav vidi da je on naš jedini napadač koji se može graditi i bit dominantan u skoku. Ali sramota je što je skoro cijelu sezonu proveo na klupi, ovaj čovjek to definitivno nije zaslužio . I na koji način pokaže Murinju da je vrijedan prve postave ? Zabije gol za prolaz među 4 u Europi !! A nastavi li ga tretirati na isti način do kraja sezone ja idem za London i sasut ću šanžer u Murinja . Eto toliko :) Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170859 Ja mislim da ne igra on koliko treba, jer ne trenira kvalitetno, kao sto ostali rade. Pa ga ne gotive treneri, ali zato maximalan trud ulozi kada god udje u pravu tekmu. Dzaba golovi trollesa na treningu, kada ne moze nista protiv pravog protivnika. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170868 Svaka čast na golu. A što se tiče ostatka sezone, sigurno da neće sad odjednom postati prvi izbor, ali mogao bi dobiti koju minuticu više ponekad. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170876 Covek je svaki dobijeni minut ove sezone iskoristi . Bog. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170959 Zaslužuje još šansi u plavom dresu jer ruku na srce niakada pravu šansu dobio nije a svi smo odma srali da je drvo... Inače sinoć je svečano prekršten od strane komentatora on ja sad Dembi Bi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.