Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Zao mi ovog momka ,bas posten covek ali ga usrase nase pederske zvezdice sto daju gol svakih 365 dana,ni na klupi ga nema u 95% meceva a mi ocekujemo nesto od njega .Idi u Junajted izvuci im sezonu :) ili u Arsenal tamo ces bit dominantan

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

pa prodaj ga za funtu samo neka ide, ne mogu ga gledati kako sjedi na tribinama, momak zasluzuje vise, mada bi bolje bilo da nadje iole jaci klub u eng. nego taj CP

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Fiorentina's apparent interest in Demba Ba looks to have subsided after signing Matri on loan.

u onoj gužvi smo propustili da postamo murinjovu izjavu posle utakmice  da dembinjo ostaje u klubu

tolko o tome,posle povrede toresa,narednih par nedelja raspolažemo sa etoom i i gore pomenutim

Pogrešno si informisan Demba je potpisao za Brooklyn Netse, malo je falilo da nam uzmu i Schurrlea jer su ga zamijenili sa Chase Budinger-om naime liče kao jaje jajetu ali kad su skontali da Andre može proći kroz vrata bez da se mora saginjati a da ne zagači štok glavom zaključili su da to nije Chase nego samo umanjena replika...

• Autor

"It's time for Demba. It's a pity because Nando (Torres) is in a good moment, but it's time for Demba," he said.

"Demba had a fantastic week; (it was) very difficult for me to leave him out of selection because he worked very, very well. Next matches is for Demba or Samuel. Let's go."

ARSENAL,MAN CITY,LIVERPOOL, TOTENHAM I OSTALA BAGRO NEPOJEBANA DOBRO PRIPREMITE GUZICE JER DOLAZI ČOVEK DA VAS OPLODI SVE, DOSTA JE BILO ZAJEBAVANJA JER,KAKO MOURINHO KAŽE, it's time for Demba

article-0-16C41DE3000005DC-552_468x362.j

Jooooj kako će Dembinho da jebe keve, AJDEEE

Utakmicom protiv Stoke-a smo videli da Mourinho definitvo ne racuna na ovog igraca.Trebalo bi ga prodati sad odma u Januaru i do kraja sezone bolje da nam 3 napadac bude neko od mladih koji bi u isto vreme igrao za rezerve ili u21 i bio kod nas na klupi i cekao makar i po 5-10 min.Jer sigurno da ce nekom igracu kao sto je recimo Feruz ili cak Brown vise znaciti 10 min na svakih mesec dana nego sto znaci jednom Dembi,a mozemo taman i jos vise napuniti budzet za Finansijski Fer Plej.

Pa dobro kratak period bi bio drugi,ali poenta je vidis da Demba ni kao drugi ne igra bolje onda da Feruz trenira i bude poveden ponekad to bi njemu znacilo sigurno vise nego Dembi.Sta je recimo Dembi da dobije da igra od 85 min do kraja utakmice nista,a zato bi Feruzu ili nekom drugom to bilo zlata vredno iskustvo.

Trebao je Dembara otic u Trazbon da igra ,a ne kod nas da sjedi.Dobija obecanja ,a minutazu na kasicicu

Trebao ga je pustiti Mourino,zao mi ovog coveka jako. Pusti ga da ide,nemoj ga zavlaciti. 

Protiv Citya od prve minute,on zna one neverovatno golove da daje,a takvi nam trebaju u ponedeljak :D

Treba ga prodati i ove minute sto on dobija na sacicu da dobije Feruz ili neki drugi napadac.

Jes mi zao ovog lika .Nadam se da ce odigrat makar protiv Njukasla ,da ih na kanta za ono zvizdanje od prosle godine .

• 1 mjesec kasnije...

LJUBAVIIIIIIII MOJA LJUBIČICE  DRAGA TRATINČICE NAJDRAŽA BIJELA I CRNA ISTOVREMENO, TUČAK MOJ ŽUTI I CRNI ISTOVREMENO, KAKO LI MI JE DRAGO ŠTO SI PENETRIRAO SVOJOM VELIKOM CRNOM U KOKOŠJI PAKAŠ RASPALI BEZ PERA PERJA... i to dvaput

drž se brate, bit će mi žao kad nas napustiš na ljeto :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.