22. mart 2012.14 god. comment_37288 Ime i prezime: Demba Ba RoÄ‘en: 25. 5. 1985 (ja 26. :D) Mjesto roÄ‘enja: Severes, Francuska Državljanstvo: Senegal Visina: 1,89m Pozicija: NapadaÄ Å ta mislite o ovom napadaÄu? 16 golova ove sezone. Otkupna klauzula mu je 7 miliona funti.http://chelseabalkan...a-chelseja.htmlhttp://www1.skysport...helsea-rumours- Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37291 Svi Newcastleovi transferi su propali u sledećim klubovima, mada Demba je odliÄan igraÄ, ali ne bih ga voleo videti u Chelsea. Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37294 Otkud 7 mil funti? Na transfermarktu je 13 mil a sigurno ga nece pustit ispod 20. Prijavi
22. mart 2012.14 god. Autor comment_37303 [quote name='soxx' timestamp='1332441404' post='37294'] Otkud 7 mil funti? Na transfermarktu je 13 mil a sigurno ga nece pustit ispod 20. [/quote] Otkupna klauzula. Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37321 7 mil funti? Daj ovamo! Vrijedi i više, iskreno bi ga volio vidjeti, pogotovo kad se uzme u obzir da ce se nasa uprava pokusati "rijesiti" Drogbe Prijavi
22. mart 2012.14 god. Autor comment_37322 Ja mislim da je dobro rešenje. Bolji je od Torresa, Drogba ode. Neka ide i Torres. Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37323 Prejeben je napadac . E sad ja bi vise volio Cavania , Falcaa , Hulka a ako oni nece doci zasto ne i Demba Ba ? Inako nije bas prvi izbor (jos ti problemi s koljenom) , ali ove sezone je bio nevjerovatan u PL ! Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37344 mislim da bi baš on koji nije toliko razvikan mogao uspjeti kod nas, iako ima i boljih rješenja na tržištu, nije ni Ba za odbacit i ako nebi uspjeli nekog drugog, nebi se žalio uopće da doÄ‘e suprotno od Torresa, koji je bio razvikan pa je propo ovdje Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37347 Nekako ga ne vidim, kao prvog napadaca Celsija... Nama treba vrhunski igrac, Demba je trenutno dobar, ali je daleko od vrhunskog. Vredi vise od 7 mil, i ne bi bio los izbor, u rotaciji, da u klubu nije Lukaku, kome konacno neko treba da da sansu, da zaigra. U slucaju da Roman lupi sakom o sto, i proda i TOrresa, i Drogbu, sto cisto sumnjam, da ce uraditi, mozda i treba razmisliti o njegovom angazovanju. Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37351 [quote name='Whisper' timestamp='1332450021' post='37347'] Nekako ga ne vidim, kao prvog napadaca Celsija... Nama treba vrhunski igrac, Demba je trenutno dobar, ali je daleko od vrhunskog. Vredi vise od 7 mil, i ne bi bio los izbor, u rotaciji, da u klubu nije Lukaku, kome konacno neko treba da da sansu, da zaigra. U slucaju da Roman lupi sakom o sto, i proda i TOrresa, i Drogbu, sto cisto sumnjam, da ce uraditi, mozda i treba razmisliti o njegovom angazovanju. [/quote] a što ako ne lupi šakom o sto, nego samo proda Torresa i Drogbu? Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37353 [quote name='chelseathebest' timestamp='1332450524' post='37351'] a što ako ne lupi šakom o sto, nego samo proda Torresa i Drogbu? [/quote] Onda odosmo u off, a ReLo samo vreba, sa banovima Batali ti to Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37359 ma nepotreban igraÄ, imamo Drogbu koji je odliÄan igraÄ i pouzdan, ima iskustva u velikim utakmicama i još uvjek može odigrat na visokom nivou i svih 90 minuta, treba njemu produžit ugovor i kad on ode imamo Lukakua a Torke je tu cjelo vrijeme, cjena je mala al patio bi veliku cjenu Lukaku jer imao bi još manje prostora nego sad. Treba se orentirat na dovoÄ‘enje odliÄnog vezista što je netko rekao nekog tko ima predzadnji pas tipa Modrić i Xavi ili Sahin, tu su još bek desni ako Keaneu ne odluÄe dat priliku uz Baneta kao glavnog i jedno krilo koje bi se trebalo pokrit odlaskom Kaloua i Maloude. NapadaÄ nam je zadnja briga a i ako se bude tražilo napadaÄa sumnjam da Äe bit Ba zbog afriÄkog kupa nacija , izgubit dvojcu odjednom bi bio velik hendikep, makar po meni opet kažem netreba napadaÄ. Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37382 [quote name='Vinko' timestamp='1332453262' post='37359'] ma nepotreban igraÄ, imamo Drogbu koji je odliÄan igraÄ i pouzdan, ima iskustva u velikim utakmicama i još uvjek može odigrat na visokom nivou i svih 90 minuta, [/quote] Ne slazem se. Drogba je bio vrhunski napadac ali 33 su mu godine. Niti je vise toliko pouzdan niti ubojit kao nekada. Mi smo Chelsea i nama treba mašina kao sto je to nekada on bio... Moje misljenje je da Demba Ba nije takav igrac, dobar je ali nije vrhunski, ne za pocetni sastav... Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37412 naravno da nije ubojit kao nekad sa 20 i nešto godina, nemožeš sa 34 bt kao u mladim danima normalno je to, al da se razumijemo jedan od pouzdanijih u Chelsiju , da me sad pitaš kog bi stavio u finalu LPa za špicu, ja bi bez razmišljanja rekao Drogba , imam veliko povjerenje u njega i mislim da se klub na njega još uvjek može oslonit u velikim i malim utakmicama, al poanta je ta da Ba uz Droleta ,Torkea i Lukakua netreba. [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Interviewed by [/left][/font][i]Sky Sport[/i][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left] about the possibility to move to Chelsea, Newcastle 26 year old forward Demba Ba has declared: "It is rumours like you get in football. I am happy with Newcastle and I enjoy being here and playing for the Toon Army. I enjoy being in this team. We have a good team spirit and I love the North East, where I have my country-mate, Papiss Cisse".[/left][/font] Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37426 ma nema od ovog nista to se samo nagada i ako Ba nije los igrac Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37518 Dobro je pa ne možeš dati. IgraÄ mora se dokazati, da bi vrijedio toliko. Ba je tek ovu sezonu dobar, a u zadnje vrijeme i nije toliko raspoložen kao u prvom dijelu sezone... 25 milki je velika lova i toliko ako se treba dati, onda treba za vrhunskog igraÄa, a ne igraÄe koji bljesnu jednom... Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37526 Ba je prosjek, a takvih imamo. Ako se vec dovodi napadac onda neka to bude brat Radamel. On ce najvjerovatnije i zavrsiti kod nas. Taj osjecaj mi to govori... Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37530 Pa da, ako će se baš dovodit onda nek bude prava mašina kao što je Radamel.. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37966 Trenutno je u formi, ali nije on neki vrhunski napadac a i prgave je naravi, u Hoffenheimu su cesto imali problema sa njim! zato radije NE,HVALA! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.