Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobio danas šansu od Josea, nije je iskoristio.. Naprotiv, razočarao je. 

Nekako bi mi bilo žao da ga prodaju, ljudina je, dobar čoek vako, raja :D A nije nimalo loš napadač, ja ću ga podržati kad svi pljuju. Mislim da će i dalje biti koristan kao što je znao biti.

Mrs iz  kluba, do sad sam ga cijenio kao igraca a i ovako mi je bio drag, ali ovo je bio najgori performans jednog spica koji sam ja vidio, uvijek je bio na krivom mjestu. Od kretanja bez lopte, namjestanja prije nabacivnja ,uvijek je bio na krivom mjestu, sut ocaijno prijem prihvatljiv u odnosu na ostale segmente igre. m/

Ulazio u ofsajd vise nego Inzagi 5 od 5.. Bas me razocarao, tek  sada vidim da nije za nas nego za ekipe kao sto  je Newcastle.

Nije ovo bila losa tekma nego katastrofa i sramota za jednog spica takog kluba. Torres je bolji inace nego on danas, cak Torres u svim izdanjima. Iako sam mislio da to nikada necu reci kada govorimo o njima dvoici ali tako je.

Bio je blizu transfera,,a sada je jos blize imamo plan B i C a 4 napadaca nam ne trebaju pogotovo ne jedan indisponiran ako on danas. Sokirao me je, da smo imali Luxa u prvom dali bi im jos dva gola u prvom i rijesili brige da ne govorim o Rooneyu.

Kupio si je kartu za odlazak u zadnji cas,

Nisam ni ja cuo  i boli me kita.

Ne odgovori ti meni što ga je zvao Ibrahimom? :D

Pa kažem ti da je prvi pravi i jedini Ba bio upravo Ibrahim Ba. Za sve prave ljubitelje ove igre i poznavatelje tog igrača, svi ostali Baovi su samo loše kopije. ;) Vjerovatno je slično mislio i komentator.

BA_IBRAHIM_jpg.jpg

Pa kažem ti da je prvi pravi i jedini Ba bio upravo Ibrahim Ba. Za sve prave ljubitelje ove igre i poznavatelje tog igrača, svi ostali Baovi su samo loše kopije. ;) Vjerovatno je slično mislio i komentator.

BA_IBRAHIM_jpg.jpg

Ne znam ko je znam sad kad si spomenuo ali ti vjerujem da je jaci od  Dembe, drag mi pravo isti dan rodjen kad i ja i drug Tito ali to ti je zivot. Nisu svi igraci za velike klubove.

Do sada sam natezao za transfer Torresa kojeg nikako ne volim a sada mi je svejedno, realno je tako.

Veceras mrljav , sve nekako i bi i nebi, nakon jednog dobrog uvijk mu sljede dva losa poteza. Sve manje vjerujem da ce on docekati 1.septembar kod nas
  • Autor

O jbt, jedna loša utakmcia i odma "mrš iz kluba" Sačekajte tek je početak sezone, ne može uvek biti u odličnoj formi... gotta lovee dembinho

O jbt, jedna loša utakmcia i odma "mrš iz kluba" Sačekajte tek je početak sezone, ne može uvek biti u odličnoj formi... gotta lovee dembinho

Nije to jedna utakmica u pitanju prijatelju. Otkako je došao nije ispunio očekivanja. Je da je došao zimus, ali opet ovo što pokazuje premalo je za napadača Chelseaja. I to isto mislim i za Torresa, pa čak i za Lukakua. Žalit će Plavci za Falcaom vjerujete mi.

Fali nam napadac to je jasno, ako ne dovedemo Rooneya u problemu smo. Hocemo zaliti sigurno za Radamelom ili cak Cavanijem jer cemo se naci u situaciji da nemamo niti jednog vrhusnskog napadaca koji iz jedne sanse moze poentirati sto je u modernom fudbalu kljuc, zato i jesmo unazad dvije  godine nekonkurentni u PL, nemamo ubicu u splici sto moze biti Lukaku ali pitanje je je li on dovoljan. Od ovih koje imamo ubjedljivo najbolji je Lux ali on jos uvijek nije da kazem top napadac kao Van Persie, Rooney, kao i navedena dvoica.

Miran sam jer znam da ce jedan spic doci, rekao je Jose i da imamo rezervnih opcija, dakle jedan spic nadam se vrhunski ce doci sto ce automacki usloviti odlazak jednoga spica ili Torresa ili Dembe jer  su cetvorica previse. Do sada sam navijao da to bude Spanska frajla ali od juce mi je svejedno.

Vrlo moguce da Ba juce odigrao zadnji mec za Chelsea.

Mislim da bi mu bilo najgluplje da se vrati u Njukasl ,ti debili ne zasluzuju da se on vrati .Zvizdali su covjeku  koji im je digao klub na bolji nivo.

Sky sources revealing more on Arsenal's interest in Chelsea striker Demba Ba. The Blues are said to want a £3million loan fee for the striker, but the Gunners have tabled £1.5million. They also face competition for the Senegal international from Napoli and Valencia.

telegraf je jutros preneo,da je dembi rečeno da je slobodan nakon dolaska etoa

Nevjerojatno.

Pa dobro šta je tim ljudima? Prvo Mosesa daju Liverpool-u da ojačaju rivala koji je prvi na tablici, a sada hoće ojačati drugog rivala. Da ne spominjem već prošlo sranje sa Sturridgeom.

Chelsea se ponaša ko jebeni Caritas.

Ne prodajemo, vec posudjujemo, ako budu predobri, onda ih hladno vratimo i eto :D

E neće ići. Ako klub koji posuđuje igrača plaća naknadu za posudbu (a to se spominje u kontekstu posudbe Dembe) te ako je jednogodišnja posudba, bio bi pravi presedan da postoji recall opcija. Nisam sasvim siguran pa ću reći da se u 99% slučajeva takvih posudbi nije dogodio loan recall. Fakat se ne sjećam takvog slučaja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.