21. august 2013.13 god. comment_139879 Ako ništa drugo uvaliti ga Aston Villi za Bentekea. ;) Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139947 Dobio danas šansu od Josea, nije je iskoristio.. Naprotiv, razočarao je. Nekako bi mi bilo žao da ga prodaju, ljudina je, dobar čoek vako, raja :D A nije nimalo loš napadač, ja ću ga podržati kad svi pljuju. Mislim da će i dalje biti koristan kao što je znao biti. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139956 Može li mi neko reći zašto je onaj kloc sa Sport Kluba cijelo prvo poluvrijeme govorio 'Ibrahim Ba'. Kontam to mu drugo ime, kad odem na google... Ibrahim Ba nekad 2006. igrao za Milan, završio karijeru ima 6-7 godina. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139963 Ibrahim je legendarni Ba, ne znam kako nisi čuo nikad za njega. Sram da te bude. Jedan je Ibrahim Ba, svi ostali Baovi su loše kopije. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139967 Jesam li proklet na Božić 2010.? :D Nisam čuo, nećemo se lagati... Jebiga u to vrijeme nisam baš nešto spektakularno ni pratio fudbal, a internet sam uveo tek 2007. godine... Nekad kad je Ibro bio na zalasku karijere :D Ne odgovori ti meni što ga je zvao Ibrahimom? :D Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139970 Mrs iz kluba, do sad sam ga cijenio kao igraca a i ovako mi je bio drag, ali ovo je bio najgori performans jednog spica koji sam ja vidio, uvijek je bio na krivom mjestu. Od kretanja bez lopte, namjestanja prije nabacivnja ,uvijek je bio na krivom mjestu, sut ocaijno prijem prihvatljiv u odnosu na ostale segmente igre. m/ Ulazio u ofsajd vise nego Inzagi 5 od 5.. Bas me razocarao, tek sada vidim da nije za nas nego za ekipe kao sto je Newcastle. Nije ovo bila losa tekma nego katastrofa i sramota za jednog spica takog kluba. Torres je bolji inace nego on danas, cak Torres u svim izdanjima. Iako sam mislio da to nikada necu reci kada govorimo o njima dvoici ali tako je. Bio je blizu transfera,,a sada je jos blize imamo plan B i C a 4 napadaca nam ne trebaju pogotovo ne jedan indisponiran ako on danas. Sokirao me je, da smo imali Luxa u prvom dali bi im jos dva gola u prvom i rijesili brige da ne govorim o Rooneyu. Kupio si je kartu za odlazak u zadnji cas, Nisam ni ja cuo i boli me kita. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139975 Ne odgovori ti meni što ga je zvao Ibrahimom? :D Pa kažem ti da je prvi pravi i jedini Ba bio upravo Ibrahim Ba. Za sve prave ljubitelje ove igre i poznavatelje tog igrača, svi ostali Baovi su samo loše kopije. ;) Vjerovatno je slično mislio i komentator. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139977 denba sta ucinis veceras mou ce te maknit a tako mi drag si drazi od trnoruzice koja ce parazitirat u ovom klubu Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139983 Pa kažem ti da je prvi pravi i jedini Ba bio upravo Ibrahim Ba. Za sve prave ljubitelje ove igre i poznavatelje tog igrača, svi ostali Baovi su samo loše kopije. ;) Vjerovatno je slično mislio i komentator. Ne znam ko je znam sad kad si spomenuo ali ti vjerujem da je jaci od Dembe, drag mi pravo isti dan rodjen kad i ja i drug Tito ali to ti je zivot. Nisu svi igraci za velike klubove. Do sada sam natezao za transfer Torresa kojeg nikako ne volim a sada mi je svejedno, realno je tako. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139987 Veceras mrljav , sve nekako i bi i nebi, nakon jednog dobrog uvijk mu sljede dva losa poteza. Sve manje vjerujem da ce on docekati 1.septembar kod nas Prijavi
22. august 2013.13 god. Autor comment_140053 O jbt, jedna loša utakmcia i odma "mrš iz kluba" Sačekajte tek je početak sezone, ne može uvek biti u odličnoj formi... gotta lovee dembinho Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140127 O jbt, jedna loša utakmcia i odma "mrš iz kluba" Sačekajte tek je početak sezone, ne može uvek biti u odličnoj formi... gotta lovee dembinho Nije to jedna utakmica u pitanju prijatelju. Otkako je došao nije ispunio očekivanja. Je da je došao zimus, ali opet ovo što pokazuje premalo je za napadača Chelseaja. I to isto mislim i za Torresa, pa čak i za Lukakua. Žalit će Plavci za Falcaom vjerujete mi. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140143 Fali nam napadac to je jasno, ako ne dovedemo Rooneya u problemu smo. Hocemo zaliti sigurno za Radamelom ili cak Cavanijem jer cemo se naci u situaciji da nemamo niti jednog vrhusnskog napadaca koji iz jedne sanse moze poentirati sto je u modernom fudbalu kljuc, zato i jesmo unazad dvije godine nekonkurentni u PL, nemamo ubicu u splici sto moze biti Lukaku ali pitanje je je li on dovoljan. Od ovih koje imamo ubjedljivo najbolji je Lux ali on jos uvijek nije da kazem top napadac kao Van Persie, Rooney, kao i navedena dvoica. Miran sam jer znam da ce jedan spic doci, rekao je Jose i da imamo rezervnih opcija, dakle jedan spic nadam se vrhunski ce doci sto ce automacki usloviti odlazak jednoga spica ili Torresa ili Dembe jer su cetvorica previse. Do sada sam navijao da to bude Spanska frajla ali od juce mi je svejedno. Vrlo moguce da Ba juce odigrao zadnji mec za Chelsea. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141788 Mislim da bi mu bilo najgluplje da se vrati u Njukasl ,ti debili ne zasluzuju da se on vrati .Zvizdali su covjeku koji im je digao klub na bolji nivo. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142104 čuo sam da naši traže 3 miliona za pozajmicu na godinu dana Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142623 nek dodje neko po dembu više,da ga spasi ove bede u Čelziju muka mi više da slušam kako ga pljuju Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142643 Sky sources revealing more on Arsenal's interest in Chelsea striker Demba Ba. The Blues are said to want a £3million loan fee for the striker, but the Gunners have tabled £1.5million. They also face competition for the Senegal international from Napoli and Valencia. telegraf je jutros preneo,da je dembi rečeno da je slobodan nakon dolaska etoa Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142646 Nevjerojatno. Pa dobro šta je tim ljudima? Prvo Mosesa daju Liverpool-u da ojačaju rivala koji je prvi na tablici, a sada hoće ojačati drugog rivala. Da ne spominjem već prošlo sranje sa Sturridgeom. Chelsea se ponaša ko jebeni Caritas. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142648 Ne prodajemo, vec posudjujemo, ako budu predobri, onda ih hladno vratimo i eto :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142653 Ne prodajemo, vec posudjujemo, ako budu predobri, onda ih hladno vratimo i eto :D E neće ići. Ako klub koji posuđuje igrača plaća naknadu za posudbu (a to se spominje u kontekstu posudbe Dembe) te ako je jednogodišnja posudba, bio bi pravi presedan da postoji recall opcija. Nisam sasvim siguran pa ću reći da se u 99% slučajeva takvih posudbi nije dogodio loan recall. Fakat se ne sjećam takvog slučaja. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142701 Nije on TOP napadac,nema kvalitet za Celzi. Eto'o i Torres ce biti prva opcija kod Murinja! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.