Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Mislim da bi eventualna prodaja Courtoisa mogla biti najveća greška u povijesti kluba.

Ne znam što Mourinho izvodi na ovom videu, zar je tako teško uputiti sportski pozdrav budućem vlastitom igraču?

Ne bih ga ni ja pozdravio da sam na Joseovom mjestu.

Za 55 miliona kad bi ga prodali to bi bio fenomenalan posao.

Za donju recenicu se slazem. :D

oVO nije takticki potez ovo je ciganski potez zbog vas sto bi me banovali  reci cu romski potez .

Ne bi rekao nesto protiv Josea,pa da sekire pocnu padati sutra. 

Ne bi rekao nesto protiv Josea,pa da sekire pocnu padati sutra. 

Hoćeš da ga napadam pa da onda kad pobijedi budem prvi koji će ga dizati u nebesa?

Kažem ne bih mu ni ja dao ruku, zato što Jose nema nikakav odnos sa ovim malim osim što je igrač protivnika. S druge strane, pozdravio je Tiaga koji je nekoliko godina nosio dres Chelseaja i radio sa Joseom, njih dvojica su vjerovatno u dobrim odnosima.

Courtois je dobar golman, ali smatram da ne bi nikakav smak svijeta bio kada bi ostao u Atletico Madridu za stalno.

Courtois je dobar golman, ali smatram da ne bi nikakav smak svijeta bio kada bi ostao u Atletico Madridu za stalno.

E to dal bi bio smak svijeta ili ne bi vidjeli bi smo posle odlaska u penziju Ceha,kada se budemo mucili sa golmanima kao Farsa . 

Hoćeš da ga napadam pa da onda kad pobijedi budem prvi koji će ga dizati u nebesa?

Kažem ne bih mu ni ja dao ruku, zato što Jose nema nikakav odnos sa ovim malim osim što je igrač protivnika. S druge strane, pozdravio je Tiaga koji je nekoliko godina nosio dres Chelseaja i radio sa Joseom, njih dvojica su vjerovatno u dobrim odnosima.

Hteo sam da ti odgovorim na ovo,napisao pola stranice i vidim nema svrhe,da ne trosim reci i prste uzalud,bolje da ostavim ovo. 

U pravu si. 

Jedino sto se nadam za nase dobro da ne kaze Jose jednom, neka pola Chelsea Balkan foruma skoci sa mosta,bojim se da bi to neki uradili,jer u protivnom,ne bi mogli da se raduju njegovim uspesima. 

Samo da se dopunim,zaboravim da se osrvnem i na ovo ,da Courtois ostane u Atletiku,ni je ne bi imao nista protiv toga,meni je Cech 3 x drazi od Kurte,pa makar ovaj ne primio gol cele sezone u Spaniji. 

Nego nije tesko ispasti covek,pruziti ruku,tvoj je igrac,a ne verujem da nisu u kontaktu,nikakvom. 

Toliko od mene.

Uređeno , autor izmjene: grena

Hahahahaha. U kojem smislu? xD

Mozda ga je hteo indisponirati. Na tom mecu mu je bio protivnik, a svi znamo kakav je Murinjo. U svakom slucaju, to ne znaci da ne racuna na njega u narednoj sezoni. 

Ma ne lozite se ljudi. Klasican Murinjo! Kao ne vidi lika od 2 metra ispred njega i pozdravlja se sa decicom i nekim igracima Atletika okolo, dok se Kurta preznojava i gleda u njega kao u dvanaestogodisnjak u najlepsu devojcicu u skoli i moli boga da mu se ova ista javi.Mislim da je ovo vise takticki potez, da pokaze nasem dragom Kurti gde mu je mesto i da mora dosta da radi da bi postao neko i nesto u Chelsea FC, a ne samo da bude najbolji mladi golman sveta, te da mu to nista ne garantuje zdravo za gotovo.

Mislim da bi bilo lose ako bi ga prodali, ovakav golman se vidja samo jednom u 20-30 godina. Stoji da je vrlo mlad, da blista i da je odlican, ali opet covek koga Kurta treba da skine sa trona je jedan jedini, Petar Ceh, jebena legenda. Setite se samo sta je taj isti uradio za nas klub i dalje je u top 5 golmana na svetu, ulazi u svoje najbolje "golmanske" godine, malo me plasi ova povreda ramena, ali bilo bi glupo da ga oteramo. Ovo su slatke muke, ali nekako, znam, da bez obzira sta se bude desilo, srca ce nam biti slomljena u svakom slucaju. Prodaja mlade nade ili izgnanstvo legende. Za mene je ovo teska odluka.

Za 55 miliona kad bi ga prodali to bi bio fenomenalan posao.

Wisey je opet totalno objektivan. haha :D 

Wisey je opet totalno objektivan. haha :D

Ja imam svoje mišljenje. Ti ako me uvjeriš da ne bi bilo fenomenalno prodati ga za 55 miliona ili ako me uvjeriš da je Jose pogriješio što ga nije pozdravio, onda ću promijeniti svoje mišljenje. Ne kažem ja da sam objektivan, ni ne želim biti.

Ja imam svoje mišljenje. Ti ako me uvjeriš da ne bi bilo fenomenalno prodati ga za 55 miliona ili ako me uvjeriš da je Jose pogriješio što ga nije pozdravio, onda ću promijeniti svoje mišljenje. Ne kažem ja da sam objektivan, ni ne želim biti.

Sa financijskog glediÅ¡ta imamo mi dosta igrača na kojima možemo ubrati lovu. Ali zaÅ¡to njega prodati za 55 milijuna i onda ne znaÅ¡ tko bi ti branio nakon Cecha. Thibo je već klasa i bolje njega zadržati već dokazanoga nego njega prodati pa davati masnu lovu za nekog drugogo golmana koji neće biti dovoljno dobar ko Thibo. 

Sa financijskog glediÅ¡ta imamo mi dosta igrača na kojima možemo ubrati lovu. Ali zaÅ¡to njega prodati za 55 milijuna i onda ne znaÅ¡ tko bi ti branio nakon Cecha. Thibo je već klasa i bolje njega zadržati već dokazanoga nego njega prodati pa davati masnu lovu za nekog drugogo golmana koji neće biti dovoljno dobar ko Thibo. 

Tačno je to.

Ali nije tačno da bismo u tom slučaju doveli golmana puno slabijeg od Courtoisa. Pa prvi spomenut je Begović, po mom neobjektivnom mišljenju :P , nije ništa slabiji od Belgijanca. Znači dobiješ 55, daš Stokeu 20 i ostane ti još 35 koje možeš potrošiti na Shawa recimo. I onda si dobio 2 igrača za budućnost.

Ja vjerujem da će se ovo sve pozitivno riješiti na kraju, da će i jedna i druga strana odigrati to senzibilno, pogotovo mi. Ali opasno mi ide na kurac izdrkavanje na igrače tipa Lukaku ili Courtois.

Tačno je to.

Ali nije tačno da bismo u tom slučaju doveli golmana puno slabijeg od Courtoisa. Pa prvi spomenut je Begović, po mom neobjektivnom mišljenju :P , nije ništa slabiji od Belgijanca. Znači dobiješ 55, daš Stokeu 20 i ostane ti još 35 koje možeš potrošiti na Shawa recimo. I onda si dobio 2 igrača za budućnost.

Ja vjerujem da će se ovo sve pozitivno riješiti na kraju, da će i jedna i druga strana odigrati to senzibilno, pogotovo mi. Ali opasno mi ide na kurac izdrkavanje na igrače tipa Lukaku ili Courtois.

Oj zemljo otvori se. Haha 
Totalno neobjektivno mišljenje, najbolje trampit Thibu za Lovru Kalinića. (dubro bi se vjerujem s ovime složio) haha

Oj zemljo otvori se. Haha 
Totalno neobjektivno mišljenje, najbolje trampit Thibu za Lovru Kalinića. (dubro bi se vjerujem s ovime složio) haha

Ne znam ja koliko ti pratiÅ¡ tog golmana, al mi se čini i ne baÅ¡ puno. Kako god, tvoje miÅ¡ljenje, poÅ¡tujem, ne ismijavam. 

Ali opasno mi ide na kurac izdrkavanje na igrače tipa Lukaku ili Courtois.

Po meni nije to baš isto.

Mislim da će se većina ljudi složiti da je Courtois već sada jedan od najboljih golmana na planeti, ako ne i najbolji.

S druge strane, Lukaku nije ni blizu tome, on je za sada još uvijek samo jedan wanna be Drogba koji u igri ima previše nedostataka da bi igrao na najvišem nivou.

Gubitak Lukakua po meni ne bi bilo uopće nešto strašno jer ima masa likova koji su bolji od njega, ali za Tiboa se to i ne može reći.

Ne znam ja koliko ti pratiÅ¡ tog golmana, al mi se čini i ne baÅ¡ puno. Kako god, tvoje miÅ¡ljenje, poÅ¡tujem, ne ismijavam. 

A brate poÅ¡tujem i ja tvoje miÅ¡ljenje ali sam do sada primjetio da si u nekim stvarima totalno neobjektivan. Možda je sada Begović u rangu Thibe, iako teÅ¡ko i sada, ali za par godina Thibo će ga preÅ¡iÅ¡ati i to golemo. 

A Å¡to se tiče tvoje neobjektivnosti ona je većinom vezana za BiH reprezentativce pa si tako Džeku opravdavao kad je fulio loptu sa pola metra od gol linije, kao loÅ¡e mu dodana. Tako vidim i ovdje puno subjektivnosti kad je Begović u pitanju. Ali dobro, svako svoje hvali. ;) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.