2. maj 2014.12 god. comment_173756 Hahaha straÅ¡no. BaÅ¡ straÅ¡no. Ovi novinari jedva Äekaju da neÅ¡to napiÅ¡u o Mourinhu... Treba se on paziti novinara. To su mu najveći neprijatelji. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173760 Mislim da bi eventualna prodaja Courtoisa mogla biti najveća greÅ¡ka u povijesti kluba. Ne znam Å¡to Mourinho izvodi na ovom videu, zar je tako teÅ¡ko uputiti sportski pozdrav budućem vlastitom igraÄu? Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173772 Ne bih ga ni ja pozdravio da sam na Joseovom mjestu. Za 55 miliona kad bi ga prodali to bi bio fenomenalan posao. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173775 Ne bih ga ni ja pozdravio da sam na Joseovom mjestu. Za 55 miliona kad bi ga prodali to bi bio fenomenalan posao. Za donju recenicu se slazem. :D Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173793 Mislim da je ovo takticki potez. Hahahahaha. U kojem smislu? xD Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173794 ^Skidanje pritiska Ne bih ga ni ja pozdravio da sam na Joseovom mjestu. Cigane :D Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173800 oVO nije takticki potez ovo je ciganski potez zbog vas sto bi me banovali reci cu romski potez . Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173806 Ne bih ga ni ja pozdravio da sam na Joseovom mjestu. Ne bi rekao nesto protiv Josea,pa da sekire pocnu padati sutra. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173808 Ne bi rekao nesto protiv Josea,pa da sekire pocnu padati sutra. HoćeÅ¡ da ga napadam pa da onda kad pobijedi budem prvi koji će ga dizati u nebesa? Kažem ne bih mu ni ja dao ruku, zato Å¡to Jose nema nikakav odnos sa ovim malim osim Å¡to je igraÄ protivnika. S druge strane, pozdravio je Tiaga koji je nekoliko godina nosio dres Chelseaja i radio sa Joseom, njih dvojica su vjerovatno u dobrim odnosima. Courtois je dobar golman, ali smatram da ne bi nikakav smak svijeta bio kada bi ostao u Atletico Madridu za stalno. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173813 Courtois je dobar golman, ali smatram da ne bi nikakav smak svijeta bio kada bi ostao u Atletico Madridu za stalno. E to dal bi bio smak svijeta ili ne bi vidjeli bi smo posle odlaska u penziju Ceha,kada se budemo mucili sa golmanima kao Farsa . Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173821 HoćeÅ¡ da ga napadam pa da onda kad pobijedi budem prvi koji će ga dizati u nebesa? Kažem ne bih mu ni ja dao ruku, zato Å¡to Jose nema nikakav odnos sa ovim malim osim Å¡to je igraÄ protivnika. S druge strane, pozdravio je Tiaga koji je nekoliko godina nosio dres Chelseaja i radio sa Joseom, njih dvojica su vjerovatno u dobrim odnosima. Courtois je dobar golman, ali smatram da ne bi nikakav smak svijeta bio kada bi ostao u Atletico Madridu za stalno. Hteo sam da ti odgovorim na ovo,napisao pola stranice i vidim nema svrhe,da ne trosim reci i prste uzalud,bolje da ostavim ovo. U pravu si. Jedino sto se nadam za nase dobro da ne kaze Jose jednom, neka pola Chelsea Balkan foruma skoci sa mosta,bojim se da bi to neki uradili,jer u protivnom,ne bi mogli da se raduju njegovim uspesima. Samo da se dopunim,zaboravim da se osrvnem i na ovo ,da Courtois ostane u Atletiku,ni je ne bi imao nista protiv toga,meni je Cech 3 x drazi od Kurte,pa makar ovaj ne primio gol cele sezone u Spaniji. Nego nije tesko ispasti covek,pruziti ruku,tvoj je igrac,a ne verujem da nisu u kontaktu,nikakvom. Toliko od mene. Uređeno 2. maj 2014.12 god., autor izmjene: grena Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173828 Hahahahaha. U kojem smislu? xD Mozda ga je hteo indisponirati. Na tom mecu mu je bio protivnik, a svi znamo kakav je Murinjo. U svakom slucaju, to ne znaci da ne racuna na njega u narednoj sezoni. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173834 Hajde Jose otjeraj i ovog'... Jednog mora otjerat, sad jel to Cech il Kurto. VIdjet cemo. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173842 Ma ne lozite se ljudi. Klasican Murinjo! Kao ne vidi lika od 2 metra ispred njega i pozdravlja se sa decicom i nekim igracima Atletika okolo, dok se Kurta preznojava i gleda u njega kao u dvanaestogodisnjak u najlepsu devojcicu u skoli i moli boga da mu se ova ista javi.Mislim da je ovo vise takticki potez, da pokaze nasem dragom Kurti gde mu je mesto i da mora dosta da radi da bi postao neko i nesto u Chelsea FC, a ne samo da bude najbolji mladi golman sveta, te da mu to nista ne garantuje zdravo za gotovo. Mislim da bi bilo lose ako bi ga prodali, ovakav golman se vidja samo jednom u 20-30 godina. Stoji da je vrlo mlad, da blista i da je odlican, ali opet covek koga Kurta treba da skine sa trona je jedan jedini, Petar Ceh, jebena legenda. Setite se samo sta je taj isti uradio za nas klub i dalje je u top 5 golmana na svetu, ulazi u svoje najbolje "golmanske" godine, malo me plasi ova povreda ramena, ali bilo bi glupo da ga oteramo. Ovo su slatke muke, ali nekako, znam, da bez obzira sta se bude desilo, srca ce nam biti slomljena u svakom slucaju. Prodaja mlade nade ili izgnanstvo legende. Za mene je ovo teska odluka. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173843 Ne bih ga ni ja pozdravio da sam na Joseovom mjestu. Za 55 miliona kad bi ga prodali to bi bio fenomenalan posao. Wisey je opet totalno objektivan. haha :D Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173845 Wisey je opet totalno objektivan. haha :D Ja imam svoje mišljenje. Ti ako me uvjeriš da ne bi bilo fenomenalno prodati ga za 55 miliona ili ako me uvjeriš da je Jose pogriješio što ga nije pozdravio, onda ću promijeniti svoje mišljenje. Ne kažem ja da sam objektivan, ni ne želim biti. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173856 Ja imam svoje miÅ¡ljenje. Ti ako me uvjeriÅ¡ da ne bi bilo fenomenalno prodati ga za 55 miliona ili ako me uvjeriÅ¡ da je Jose pogrijeÅ¡io Å¡to ga nije pozdravio, onda ću promijeniti svoje miÅ¡ljenje. Ne kažem ja da sam objektivan, ni ne želim biti. Sa financijskog glediÅ¡ta imamo mi dosta igraÄa na kojima možemo ubrati lovu. Ali zaÅ¡to njega prodati za 55 milijuna i onda ne znaÅ¡ tko bi ti branio nakon Cecha. Thibo je već klasa i bolje njega zadržati već dokazanoga nego njega prodati pa davati masnu lovu za nekog drugogo golmana koji neće biti dovoljno dobar ko Thibo. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173859 Sa financijskog glediÅ¡ta imamo mi dosta igraÄa na kojima možemo ubrati lovu. Ali zaÅ¡to njega prodati za 55 milijuna i onda ne znaÅ¡ tko bi ti branio nakon Cecha. Thibo je već klasa i bolje njega zadržati već dokazanoga nego njega prodati pa davati masnu lovu za nekog drugogo golmana koji neće biti dovoljno dobar ko Thibo. TaÄno je to. Ali nije taÄno da bismo u tom sluÄaju doveli golmana puno slabijeg od Courtoisa. Pa prvi spomenut je Begović, po mom neobjektivnom miÅ¡ljenju :P , nije niÅ¡ta slabiji od Belgijanca. ZnaÄi dobijeÅ¡ 55, daÅ¡ Stokeu 20 i ostane ti joÅ¡ 35 koje možeÅ¡ potroÅ¡iti na Shawa recimo. I onda si dobio 2 igraÄa za budućnost. Ja vjerujem da će se ovo sve pozitivno rijeÅ¡iti na kraju, da će i jedna i druga strana odigrati to senzibilno, pogotovo mi. Ali opasno mi ide na kurac izdrkavanje na igraÄe tipa Lukaku ili Courtois. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173861 Ovih 55 miliona je stavljeno kao cifra koja bi trebala odbiti potencijalne kupce. Ja na to tako gledam. Jer, koja budala bi dala tolike novce za golmana? Mislim da ni PSG nije toliko lud. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173864 TaÄno je to. Ali nije taÄno da bismo u tom sluÄaju doveli golmana puno slabijeg od Courtoisa. Pa prvi spomenut je Begović, po mom neobjektivnom miÅ¡ljenju :P , nije niÅ¡ta slabiji od Belgijanca. ZnaÄi dobijeÅ¡ 55, daÅ¡ Stokeu 20 i ostane ti joÅ¡ 35 koje možeÅ¡ potroÅ¡iti na Shawa recimo. I onda si dobio 2 igraÄa za budućnost. Ja vjerujem da će se ovo sve pozitivno rijeÅ¡iti na kraju, da će i jedna i druga strana odigrati to senzibilno, pogotovo mi. Ali opasno mi ide na kurac izdrkavanje na igraÄe tipa Lukaku ili Courtois. Oj zemljo otvori se. Haha Totalno neobjektivno miÅ¡ljenje, najbolje trampit Thibu za Lovru Kalinića. (dubro bi se vjerujem s ovime složio) haha Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173866 Oj zemljo otvori se. Haha Totalno neobjektivno miÅ¡ljenje, najbolje trampit Thibu za Lovru Kalinića. (dubro bi se vjerujem s ovime složio) haha Ne znam ja koliko ti pratiÅ¡ tog golmana, al mi se Äini i ne baÅ¡ puno. Kako god, tvoje miÅ¡ljenje, poÅ¡tujem, ne ismijavam. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173877 Ali opasno mi ide na kurac izdrkavanje na igraÄe tipa Lukaku ili Courtois. Po meni nije to baÅ¡ isto. Mislim da će se većina ljudi složiti da je Courtois već sada jedan od najboljih golmana na planeti, ako ne i najbolji. S druge strane, Lukaku nije ni blizu tome, on je za sada joÅ¡ uvijek samo jedan wanna be Drogba koji u igri ima previÅ¡e nedostataka da bi igrao na najviÅ¡em nivou. Gubitak Lukakua po meni ne bi bilo uopće neÅ¡to straÅ¡no jer ima masa likova koji su bolji od njega, ali za Tiboa se to i ne može reći. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173880 Ne znam ja koliko ti pratiÅ¡ tog golmana, al mi se Äini i ne baÅ¡ puno. Kako god, tvoje miÅ¡ljenje, poÅ¡tujem, ne ismijavam. A brate poÅ¡tujem i ja tvoje miÅ¡ljenje ali sam do sada primjetio da si u nekim stvarima totalno neobjektivan. Možda je sada Begović u rangu Thibe, iako teÅ¡ko i sada, ali za par godina Thibo će ga preÅ¡iÅ¡ati i to golemo. A Å¡to se tiÄe tvoje neobjektivnosti ona je većinom vezana za BiH reprezentativce pa si tako Džeku opravdavao kad je fulio loptu sa pola metra od gol linije, kao loÅ¡e mu dodana. Tako vidim i ovdje puno subjektivnosti kad je Begović u pitanju. Ali dobro, svako svoje hvali. ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.