11. septembar 2014.12 god. comment_186978 Izjavio za Sky da bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor kada se bude vratio u London. :) http://www1.skysports.com/football/news/11661/9456767/contract-news-thibaut-courtois-ready-to-pen-new-chelsea-deal Potpisao. http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/09/courtois-signs-new-deal.html Prijavi
11. septembar 2014.12 god. comment_186982 To malaaa to mi radiii :sal: :sal: :sal: Idemo Thiboooooo Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187927 ja se slazen sa spahom ovaj prima golove nabacanje obrania tri suta od 10 dosada Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187933 ja se slazen sa spahom ovaj prima golove nabacanje obrania tri suta od 10 dosada pa pogledaj kakve golove je dosad primao, sve ostavljen na milost i nemilost protivnika.ODBRANA MORA POD HITNOO DA SE REGENERISE,odavno ovako losi nazad nismo bili, stoperi su nam rasejani.Sad krenite da me napadate ali to je realnost. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187934 Nema mnogo krivice za ovolike primljene golove.. Odbrana nam nije na nivou prosle sezone. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187946 Jebo vas hljeb raspali glupi, branio sve od Boatenga i Drexlera, ni jedan centaršut nije došao do kaznenog svaku je loptu pokupio i serete nešto. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_187972 JA bi voleo da vidim Cecha na golu. Malo za promenu. Ne kazem da je Courtois krivac za golove i da je mogao da brani,ali bi voleo da vidim Cecha kako ce se snaci u toj rasejanoj odbrani. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_188001 SnaÅ¡ao bi se isto kao i Kurta. Na televiziji izgleda lako obraniti onaj Å¡ut, al opet, nit je dobro vidio loptu, relativno izbliza je Huntelaar pucao, a obrana ga nije uspjela gotovo nimalo omesti. ÄŒist Å¡ut je imao, logiÄno je da će zabiti. Bane je u onoj prilici kod gola ostao dosta naprijed, nije se uspio vratiti, a Draxler i Huntelaar su razvukli obranu i nismo se uspjeli posložiti na vrijeme. Mene viÅ¡e zabrinjava igra defanzivnog dijela momÄadi, nego Courois. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188056 Tibo je fenomenalan, brani sve sto moze, svaki primljen gol je greska odbrane koja jednostavno nije na nivou od prosle godine. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188064 Mozda tu ima malo i odnosa Cecha i Courtoisa... npr Cech ce upravljati odbranom, derati se, podviknuti kada je korner i reci saigracima sta treba na ovaj ili onaj nacin... dok Courtois to ne radi,cuti i brani. Imao je i sjajnih intervencija ne kazem da je krivac,ali bi definitnivno voleo Cecha da vidim na golu da probamo i tako, da vidimo sta bi bilo drugacije. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188073 Mozda tu ima malo i odnosa Cecha i Courtoisa... npr Cech ce upravljati odbranom, derati se, podviknuti kada je korner i reci saigracima sta treba na ovaj ili onaj nacin... dok Courtois to ne radi,cuti i brani. Imao je i sjajnih intervencija ne kazem da je krivac,ali bi definitnivno voleo Cecha da vidim na golu da probamo i tako, da vidimo sta bi bilo drugacije. I ja mislim da je promena golmana dovela to pada koncentracije u odbrani. Ceh je dugo tu i razvio je komunikaciju sa svima, najvise sa Terijem, Banetom i Kejhilom. Siguran sam da ce vremenom da se odbrana uigra maksimalno i ponovo cemo biti najbolja odbrana lige. Prijavi
20. septembar 2014.12 god. comment_188205 ÄŒeh je u svojoj prvoj sezoni imo 21 CS mislim da Kurta mora barem 15x saÄuvat mrežu, sve ispod toga je razoÄaravajuÄe po mom miÅ¡ljenju Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188337 Ako ovako nastavi, njega bi CECH uskoro mogao da zamijeni na golu. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188401 Mnogo dobar danas. Cesto izlijecao i presjecao centarsuteve. Eto, primi taj sudjeni(ja mislim) pogodak od Lamparda koji je bio sam u 16-ercu. Umjesto "mogao bi cech ubrzo u prvih 11" mogli ste pisati" mogao bi zouma se oprobati u prvih 11" Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188452 ÄŒek jel se to Tibo krivi?? hahah, pa stoperski par je za kurac, ne zna se koji je gori od njih dvojice od poÄetka sezone.. A kako i nebi bilo tako, zamjena im dijete Kurt, dok meni nejasni Mou, i ne pmiÅ¡lja ubacit u ekipu Luisa, pa Bnaeta dat na stopera.. Tibo je odliÄan, nijedan gol nije mogao spasit, a fin broj odbrana je imao kroz dosadaÅ¡nji dio sezone, a to Å¡to se golovi primaju, ponavljam najveci krivci su stoperi, mada i cijela ekipa bi se trebala bolje branit u nekim situacijama.. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188482 Momak je realno do sada imao par intervencija koji su nam možda Äak i bodove donijeli, sjetimo se one odbrane kada je Nugenta zaustavio u situaciji jedan na jedan i to kod rezultata 0-0 u drugom kolu, pa ona odbrana nakon Å¡uta Mirallasa protiv Evertona, pa onda odliÄno zatvoren ugao Gomisu takoÄ‘e u situaciji jedan na jedan pri rezultatu 2-1 za nas kada ga je Gomis pokuÅ¡ao lobovat. ZnaÄi par onako odbrana od znaÄaja on po meni nije kriv ni za jedan gol.. Ljudi shvatite da nam je odbrana u kurcu i to je naÅ¡ problem Å¡to se primljenih golova tiÄe.. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188487 Ne slazem se da je odbrana toliko losa, nit se slazem da je Courtois kriv. Realno, i Cech bi sve ove golove vjerovatno primio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.