1. april 2014.12 god. comment_169517 Za sve koji nisu videli http://www.frequency.com/video/fc-barcelona-x-atletico-madrid-courtois/159694359/-/5-18629 Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169522 Imao je još nekoliko sjajnih odbrana. Ako ga ispuste, još jednom će pokazati svoju retardiranost. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169526 Tibo sljedece sezone nas prvi golman. Nevjerujem da ce ga davati za Costu. Dobit ce Torresa jedino za njega. Mislim da nije Mou toliko glup da pusti Tibu. Cech ce morat se zadovoljiti klupom ili pak se popravi kad ovaj stigne a nije ni za baciti da napusti Chelsea. Klub ide ka boljem a Cech je legenda osao danas il za 5 godina. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169530 Ovo me podseća na one priÄe kako Mata mora da igra i kako Murinjo to mora na kraju da uklopi a pored toga treba i de Brujnu da da priliku i nemca da pogura i Azar da igra obavezno i Mata ponovo mora da dobije Å¡ansu i Å¡ta ti ja znam i na kraju naravno prodali Matu Prvo po mom miÅ¡ljenju ÄŒeh brani fenomenalno,stvarno neznam Å¡ta Äovek treba da uradi da popravi svoju formu,ta priÄa ne pije vodu,zaÅ¡to bi on kod nas grejao klupu,to mi je toliko nelogiÄno da je to neÅ¡to neverovatno,u prilog tome dodaću i neke glasine koje su iskoÄile pre koj dan da bi Karl Darlow iz Notingem Foresta mogo da bude sledeće godine br 2 u ÄŒelziju Å¡to mi je mnogo realnija opcija budući da je u pitanju englez,kontam pustiće Å varcera i onog Ilarija,kako god i dovesti njega i na taj naÄin ubijamo dve muve jednim udarcem. DoduÅ¡e nije to niÅ¡ta potvrdjeno ali to mi je mnogo realnije nego od nauÄno fantastiÄne priÄe da jedan klub drži dva golmana svetske klase zajedno. a i taj atletiko treba da nas ljubi u dupe,svaka Äast kosti na njegovim golovima ali i Kurta ih je vadio mali milion puta i po mom miÅ¡ljenju vredi sigurno koliko i ona zgaženja njuÅ¡ka ako ne i viÅ¡eCourtois says on Canal+ he will make decision as to whether he'll stay at Atleti, return to Chelsea or go elsewhere, next week. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169542 Thibault Courtois looks set to sign a new deal at parent club Chelsea before joining Atletico Madrid for yet another loan spell. #CFC (Mail) It is thought that Thibaut Courtois will sign a contract that will keep him at Stamford Bridge until 2019. #CFC (Mail) Kompromis. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169545 Kakav doktor. Ne mozemo da kazemo da je bolji golman od Cech-a, ali da je u boljoj formi - jeste! Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169586 Pa Kurta je najbolji golman svijeta. Neuer i ÄŒech su iza njega po meni. Samo mu fali iskustva igranja u jednoj jakoj ligi. Eto koliko toliko to nadoknadi u LP, ali tek kad dodje u Premiership steci ce puni staz. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169599 "U jakoj ligi", pa nije Španija jadna. Većina timova tamo igra ofanzivno... Kao da je PL jedina jaka liga, a ostalo boranija. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169628 „Sledeće sedmice ću doneti odluku o tome gde ću igrati sledeće sezone. Sigurno je da će to biti Atletiko ili Čelsi, a ne neki treći klub†Navodno je ovo izjavio. EDIT: Atletico Madrid Sporting director Andrea Berta has confirmed the club will extend the loan of Thibaut Courtois. #CFC (via @DiMarzio) EDIT 2: Di Marzio: sorry it's our confirm, not official. Berta didn't say anything, i changed Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169634 Idealno bi bilo da jos koju sezonu provede na posudbi, ne zbog sebe, nego sto Cech i dalje brani u top formi. Sad trebamo bit pametni, nije losa stvar imat dva golmana u top 5, ako ne i top 3, ali treba znat zadrzati obojicu. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169635 Ma ja sam da on bude nas prvi golman Cech na klupu ako nece nek ide jbg Courtois je po meni kvalitetnijiПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169636 Ma ja sam da on bude nas prvi golman Cech na klupu ako nece nek ide jbg Courtois je po meni kvalitetniji ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Tek si poceo drkati, nije lahko prosudjivati. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169637 Al poenta je da će Kurtoa otici ako ne bude branio al imamo budućnost za 10god ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169789 Zajebana je ovo situacija za klub imati dva vrhunska golmana u ovakvoj formi. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169818 Ako se pravi ekipa za buducnost to jest za 10 godina onda treba i ovaj momak da dobije mesto jer Cech nece braniti 10 godina. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169905 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WSVdBCNwV30 I posle neko kaze da ga se treba odreci. Ni zbog Cecha ! Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169946 Ovo je jebeno delikatna situacija. Ne možeÅ¡ odbacit Cecha samo tako iako u zadnje vrijeme ne ulijeva toliku dozu sigurnosti. Ali ovoga dragulja se ne smije olako rijeÅ¡iti. OdliÄni reflexi, krakat, Äupa nemoguće, jednostavno uz njega obrana je puno sigurnija. Ne kažem da uz Big Petea nije, ali ipak, kad bi se mene pitalo da li bi gleda Cecha joÅ¡ 3-4 vrhunske sezone ili Courtoisa idućih 10-12 godina, odgovor bi bio Courtois koliko god mi Pete bio drag. Jer jednostavno nekad se treba mislit na budućnost,. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170168 Sjaši Murta (Češe) da uzjaše Kurta... http://chelseabalkan.com/index.php/201404042909/vijesti/zanimljivosti/izgubio-povjerenje-u-cecha-mourinho-obecao-courtoisu-mjesto-prvog-golmana-plavaca.html Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170191 Sumnjam da ce Mourinho nekome obecati mjessto u prvih 11. Al kome vjerovati od ovih medija, neki dan tibo ostaje jos 1 godinu u atleticu sad ovo. Jos je Mou rekao da nece ostat u atleticu. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170196 lol,u toresa ima poverenje i hvali ga,usta ga jebem,jebite se svi Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170523 Jose Mourinho ‘to offer Thibaut Courtois Chelsea no.1 spot ahead of Petr Cech’ http://metro.co.uk/2014/04/07/jose-mourinho-to-offer-thibaut-courtois-chelsea-no-1-spot-ahead-of-petr-cech-4690888/ Chelsea are on the verge of agreeing a five-year contract with Thibaut Courtois. #CFC (London Evening Standard) Negotiations are close to being concluded and only the salary is causing a delay with Courtois wanting to more than double his wages Chelsea are determined to secure Courtois on a deal until 2019 with executive board member Marina Granovskaia overseeing the matter Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.